Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 USB Tethering Ping, Loss ve Kesinti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, günlerdir muzdarip olduğum bir sorunu sizinle paylaşıp potansiyel çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındığımız için Türk Telekom modem internetimizi iptal ettirdik. Bunun yerine, masaüstü bilgisayarıma telefonumdan USB kablolu bağlantı kurup USB Tethering ile internet bağlantısı sağlıyorum. Günün çoğunda Dota 2 oynuyorum, normalde ping 100-150 arasında değişiyor ve her 5-10 dakikada bir %1-%20 bazen %50 gibi birkaç saniye süren Loss yaşanıyor. Yine 5-10 dakikada bir 1900-2000 ping oluyor ve oyun tamamen donuyor. Sonra telefonuma bakıyorum, hücresel veriyi kapatıp tekrar açıyorum; USB Tethering'i kapatıp tekrar açıyorum ve yine oyuna bağlanıyorum. Bu şekilde, bu sorunlar sürekli devam ediyor ve kalitesiz bir oyun keyfine sahip oluyorum. Son birkaç saatte sanki biraz arttı gibi hissettim ve oyunda ban yediğim için buna çözüm arayışı içindeyim.

Bu sorunu çözmek için farklı iki USB kablosu kullandım hiçbiri pek fark etmedi. Bunlardan biri orijinal GM5 Plus USB kablosu, diğeri de cihazımın orijinal USB kablosu. Daha sonra abimin telefonu olan Samsung Galaxy J5 ile USB Tethering bağlantısı kurdum ve bu anlattığım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yine aynı internet sağlayıcısı olan Türk Telekom'u kullandım. Bulunduğum konumda 4.5G bağlantısı kuvvetli olmadığı için bütün denemelerimi 3G bağlantısı ile yaptım.

Abimin telefonuyla yaptığım USB Tethering'in daha sağlıklı olması olmasi4 ve benim kendi telefonumla yaptığım USB Tethering bağlantısının sorunlu olmasının sebebi nedir acaba?

Ayrıca bu sorunları çözmek için ne yapabilirim?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu aynı oyunda yıllarca yaşadım çözümü bulamadım. Telefon xiaomi mi max sd652. Takip

• H@$@N kullanıcısına yanıt
    Hocam, benim daha sonra kendiliğinden düzeldi. Sanırım bulunduğum oradaki pozisyonum biraz kör noktada kalıyormuş ondan ötürü sinyal zayıf geliyormuş. Pozisyonumu düzeltince daha iyi bir sinyale eriştim. Sorunlar büyük ölçüde azaldı ama zaman zaman kendini gösteriyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.