Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
240
Favori
1.118.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normal TR garantili cihazlar global rom.

EU yerine MI yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilenler olduğu gibi mutlak bilmeyenler de vardır.
    Adb ile root izni gerekmeden istenilmeyen sistem ve Google uygulamalarını kaldırabilirsiniz.
    Linkteki rehber yardımcı olacaktır.

https://www.xda-developers.com/uninstall-carrier-oem-bloatware-without-root-access/

• KadoReyz kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz Xiaomi tr garantili xm yazıyor bugün güncelleme geldi. Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 23 Aralık 2019; 18:2:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihaz ile xiaomi mi 9t arasında kaldım ama 8 proya daha yakınım. 8 proda netflix full hd acılmıyormuş o doğru mu ?Birde uzun kullanımda mtk işlemciden bir sıkıntı yaşar mıyım sizce ?
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    Android 10 güncellemesinde netflix sorunu giderilecekmiş ve çeşitli kırılmış apk ile şimdilik hd izleniyor. Aradaki 600tl farka göre özelliklerini kendi kafanızda artı eksi yapmanız lazım. Mi9t'nin artıları amoled ekran olması,metal kasa olması,komple ekran deneyimi,amoled erkan dolayı şarjın daha uzun dayanması gibi konularda ön plana çıkıyor.Redmi note 8 pro ise işlemci,kamera konusunda mi9tden daha iyi ama pil konusunda mi9t kadar uzun dayanacağını sanmam ama bu size kalmış ben pilim yüzde 50 kaldığında 5 saat civarı ekran süresi almış oluyorum gün bitiyor..Mediatek bu işlemcide güç tasarufu konusunda dışında herşeyi çözmüş gayet performanslı çalışıyor.Testlerde ise mi9tnin kullandığı snapdragon 710dan daha performanslı.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, ekran olarak bariz mi 9t daha güzel amoled olduğu için, ama pop up kameradan dolayı almak istemiyorum mi 9t.Mtk işlemcide performanstan yana bir sıkıntı olacagını sanmıyorum pubg vs son ayarlarda kasmadan oynatıyor, tek çekincem 2 sene sonrada gene bu performansı verebilir mi kasma donma vs.. olmaya başlar mı.Bunun en doğru cevabını zaman gösterecek tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKSiDeRS55 -- 23 Aralık 2019; 19:2:33 >
    Mi9t de Snapdragon 730 var hocam, 710 Mi9 lite modelinde mevcut.

• Strola kullanıcısına yanıt
    Sanki mi 9t sahibisiniz gibi geldi hocam

• ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yaklaşık 35-40 gündür Redmi Note8 pro kullanıcısıyım, ikisi arasında çok gittim geldim ama bunu tercih ettiğim için memnunum.

evet hocam ufak bir kafa karışıklığı olmuş ama mediatek yinede snapdragon 730danda güçlü bir platform. Özellikle gpu'nun bu kounda etkisi büyük.
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    Amoled ekranın sağladığı renk kalitesini ve parlaklığı Ips panelde göremeyiz.2 sene sonrada bu performansı vermede sorun yaşayacağını sanmıyorum. Örneğin Anneme neredeyse 2 yıl önce aldığım redmi 5 plus bile android 8 üstüne miui11 arayüzünü kullanıyor ve telefon hala stabil çalışıyor. Kaldıki hocam yıllardır android kullanıyorum kasma olayları jelly beanlerde falan kaldı son 5-6 senedir kullandığım hiç bir cihazda ben kasma problemi donma falan görmedim.
    MTK nin tek sıkıntısı bence yazılım desteği olacak. Performans açısından gayet iyi durumda.

Daha önceden biri yazmıştı mediatek bu konuda ayrıca destek vereceğini belirtmiş. Android 10 geleceği kesinleştide sonrasını ben pek beklemiyorum genelde orta sınıf telefonlarda 1 ana güncelleme zor veriyorlar. Xiaomi olunca buda değişebilir.Sonuçta Nokia dışında bütün modellerine güncel tutmaya çalışan bir firma. Huawei Mate 10 lite adamlar kendi işlemcilerine android 9 güncellemesini bırak arayüz güncellemesini bile veremediler. Kendi açıklamaları var mate 10lite donanımı kaldırmıyor diye. Telefon çok satan modellerden biri olduğu halde öyle kaldı.
    Geliştiriciler Mediatek in snapdragon chipsetli cihazlara göre çok daha uğraştırıcı olduğunu söylüyor. Custom ROM sağlayıcı geliştiricilerden bir kısmı cihazın satışa çıkmasından kısa süre sonra ROM desteği sunmayacaklarını açıklamışlardı.

Xiaomi Android 11 e kadar cihazı güncel tutar diye düşünüyorum ama Snapdragonlu bir cihaz kadar stabil olmayabilir.

Doğru olabilir fakat kaynak kodlarını yayınladıkları için custom rom ile uğraşan geliştiriciler olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 pro arkası note 7 göre kötü geldi, daha kalın gösteriyor telefonu.

• Note 8 pro almayı düşünüyorum. İstanbul bilişim'de 1800 TL bilen var mı resmi xiaomi Türkiye garantili mi yoksa kendileri mi veriyor. Aynı fiyat bandında başka telefon tavsiyeniz varsa alabilirim. Annem için hediye alacağım o nedenle hem fiyat performans hem de şık dizayn önceliğim var. Bütçe maksimum 2000 TL
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala iphone 6 kullanıyorum sanırım beşinci senesinde. Bu zamana kadar sadece batarya değişimi yaptım hala işimi fazlasıyla görüyor. Batarya olarak deji almıştım bir yıl oldu neredeyse ve hiç sorun yaşamadım. Hala da bir günü rahat çıkartıyor. Pil sağlığına girince de %100 gösteriyor şu an. Bir sene gitse yeter diyerek almıştım ama bir sene daha gider diye düşünüyorum.

• telefonu dün akşam aldım, kurulumunu yaptım. %63 şarj ile çıktı telefon kutudan ve yaklaşık 24 saat sonra şarjı bitti.

nano full ekran filmi ve içi kadifeli sert silikon kılıf aldım bugün aynı zamanda.

iphone 6s'ten geçtim, zaten şirket telefonu olarak uzun zamandır android kullanıyorum, yabancı değilim. arayüz olarak oldukça kullanışlı, iphone kadar kullanıcı dostu değil tabii ki ama alışmak uzun sürmeyecek gibi duruyor, iphone 6sten sonra ekran büyüklüğü ve ağırlık olarak garipsedim biraz sadece, bunların hiç biri alışılmayacak bir durum değil.

bir kaç şarjdan sonra, şarj ve ekran süresi olarak inceleyebileceğim anca. çünkü kurulumdu kurcalamaydı derken biraz çabuk bittiğini düşünüyorum açılış şarjının.

Migros'tan ING Bank kredisiyle 2249 TL'ye aldım bu arada, 128gb mineral gray renk. Xiaomi Türkiye garantili olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Note 8 pro almayı düşünüyorum. İstanbul bilişim'de 1800 TL bilen var mı resmi xiaomi Türkiye garantili mi yoksa kendileri mi veriyor. Aynı fiyat bandında başka telefon tavsiyeniz varsa alabilirim. Annem için hediye alacağım o nedenle hem fiyat performans hem de şık dizayn önceliğim var. Bütçe maksimum 2000 TL
    uyarayim dedim..https://forum.donanimhaber.com/istanbulbilisim-com-tr-1-aydir-urunumu-kargolamiyor-kendilerine-hicbir-sekilde-ulasilamiyor--141284856

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.