Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.572
Cevap
237
Favori
1.121.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hounter

Telefonu hepsiburadadan sipariş ettim. 3 gün önce kargoya verildi, Anadoluyakası kurumsal ptt şubede 3 gündür hiçbir gelişme yok. Aramızda hepsiburadadan sipariş verip benzeri durumla karşılaşan oldu mu?
    bende hepsiburadadan ayın 13'ünde sipariş verdim Anadolu Yakası Kim transfer sürecinde yazıyor
  • hounter H kullanıcısına yanıt
    8 aralikta vermistim K.marastayim dun teslim aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Durmadan arayın hocam hepsiburadanı rapor oluştursunlar. Bende başka bi telefon sipariş verdim daha bugün yola çıkıyor galiba ondan bile emin değilim. 5günü geçicek galiba sipariş vereli.

• Beyler mui 11i yükledikten sonra nasıl reset atıcaz yardım edermisiniz?

• erkanx38 E kullanıcısına yanıt
    PTT Kargoya teslim edilmiş. HB ne yapacak. Kaç haftadır PTT böyle. Sadece HBye özel değil.
    Şahsen dün telefon aldım. Dün kargoya verildi ama teslim tarihi 26 Aralık.
    En azından sürpriz olmuyor.

Ayrıca güncelleme sonrası resetlemeyi ayarlardan sıfırlayarak da yapabilirsin. Ama önerilen hard resettir. Telefon kapalıyken ses ve güç tuşu kombinasyonuyla açılıyor ki YouTube sana yardımcı olur

• Kkzlckk K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde m11den m10 versiyona, yani teli ilk aldığımız haline döndürebilir miyiz? Yarın iade için kargo gelecek, netlestirmem lazım, yanıtlarsaniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bayraktutar B kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar okudum, teşekkürler hocam dusuncelerinizi paylaştığınız için. Özel mesaj kutunuza bakar mısınız?

• ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt
    Hocam hard reset eski yazılıma döndürmez.
    Sadece tüm verileri siler.
    Belki yazılım atarak miuı 10 sürümüne dönebilirsiniz.
    Tabii downgrade işlemine izin veriyorsa
  • Teşekkürler hoca

• Rica ederim bakıyorum hemen

Hepsiburadadan sipariş verip (telefon yada başka bir ürün) PTT kargodan ürünün eve gelmesini bekleyenler boşuna beklemesinler.
    Hatta mahallenizdeki şubelere dahi beklemeyin. Şehrinizdeki ana şubeye (depo) gidip alın. Ben boşu boşuna 10 güne yakın bir süre bekledim.
    Ptt tel. vs. hiçbir yerden bilgi alamıyorsunuz.
  • Kkzlckk K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkürler

• Herkese merhabalar, şu anki telefonum Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB, dahili hafızası yetmemeye başladığı için ve telefonumu yenilemek için bir arayışa girdim ve en ideal seçeneğin (bütçe de kaynaklı tabii) Redmi Note 8 Pro olduğunu gördüm. Telefonumla sıkça fotoğraf ve video çekmekteyim, teknik özellikler tamam fakat kamera kalitesi konusunda düşüncelerim var. Kamera kalitesi olarak S7 Edge'den daha iyi midir veya denk midir?
  • Hücre bekleme pilin %46sini tüketiyor, yok mu bunun bir çözümü arkadaşlar? Biraz araştırdım ama kesin bir çözüme ulaşamadım maalesef. Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: cumasi

Hepsiburadadan sipariş verip (telefon yada başka bir ürün) PTT kargodan ürünün eve gelmesini bekleyenler boşuna beklemesinler.
    Hatta mahallenizdeki şubelere dahi beklemeyin. Şehrinizdeki ana şubeye (depo) gidip alın. Ben boşu boşuna 10 güne yakın bir süre bekledim.
    Ptt tel. vs. hiçbir yerden bilgi alamıyorsunuz.
    istanbul dışı için geçerlimi dediğin benim sipariş vereli 4 gün oldu
    Bende şuan hücre bekleme %64 ve 6 saat boyunca telefonu dogru duzgun kullanmadim 100den 88e düşmüş. Cozumu ben de bulamadim. 4.5G den 3G ye gectim ama ayni yine

• Bende 4,5Gden 3g ye geçip denedim 1 gün boyunca, değişmedi dediğiniz gibi. Çözümü bulursanız pm yazar mısınız hocam? Ben bulursam hem burdan hemde pm ile bilgilendirme yaparım. Bu arada operatörunuz ne?

Bulursam burdan yanitlarim mesaji zaten. Benim operator vodafone. Aslında evde çekim sorunu var, arkadaslar bazen aradiginda ulasilamiyor dedigi oluyor. Çekmediği zamanlarda sarj yedigini dusunuyorum. Ama evde olmasam bile surekli "hucre bekleme" en ust sirada pil kullanimda. Sinir ediyor haliyle.

• Arkadaşlar, hücre bekleme benim de %30-40 arası çıkıyordu, şu an ise %5'i geçmiyor, şöyle düzelttim, umarım sizde de işe yarar: öncelikle ayarlar, bağlantı ve paylaşımdan kablosuz, Bluetooth ve mobil ağları sıfırlıyoruz. Daha sonra telefondan mi hesabını ve Google hesabını kaldırıyoruz. Daha sonra telefona Hard reset atıyoruz. Wipe all data seçeneğine 4-5 kere tıkladım ben. Hattınızın birinci sokete takılı olduğundan emin olun, yani hafıza kartı kısmına değil, çünkü bende normal kısma takılı. Hard resetten sonra telefonu açın, kurulumu yapın, açıldıktan sonra yine kablosuz, mobil ve Bluetooth ayarlarını sıfırlayın. Telefonunuzu 4.5g'de kullanmanızı tavsiye ederim. Ben bu adımları sırası ile yaparak çözdüm, inşallah sizin de düzelir. Ekran fotoğrafı da atayım. Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• Ama şunu eklemek isterim, hücre beklemenin yüksek çıktığı zamanlar ile şu anki arasında ekran süresi açısından hiçbir fark yok. Dolayısıyla bu istatistik tamamıyla bir hata olduğunu düşünüyorum. Eğer düzeltemezseniz bence çok kafaya takmayın. Düzeltirseniz aslında hiçbir şeyin değişmediğini siz de fark edeceksiniz :))

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.