Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.395
Cevap
115
Favori
587.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KVK resmi garanti değil. O da ithalatçı garantili. Genpa, Evo, Ouno ve bunlara bağlı küçük ithalatçılar resmi garanti altında. Zira size de Xiaomi Türkiye Garantili dememiş, Türkiye garantili demiş. Sonuçta ithalatçı garantili dediğimiz de Türkiye garantili oluyor ama resmi olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

Satici;
    ürün kvk'dan temin edilmistir 2 yil turkiye garantili diyo.
    genpa olamasi gerekmiyo mu? Bi sikinti cikar mi?
    KVK tarafından ithal edilmesi önemli değil hocam. Benim telefonun birisinin de ithalatçısı KVK. Ayrıca içinden KVK Garanti Belgesi çıktı ama Xiaomi Türkiye Garantili telefon.

Siz Genpa'yı ve Evofone'u arayıp IMEI noyu söyleyip o servislerde garantisi olup olmadığını sorun.
    Eğer telefon Xiaomi Türkiye Garantili ise telefonun Evofone, GENPA ve Ouno servislerinin üçünde de garantisinin olması gerekiyor.

Aşağıdaki konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
    https://forum.donanimhaber.com/gercek-xiaomi-turkiye-distributor-garantisi-nasil-anlasilir-in-cevabi-burada--138641019-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 10 Eylül 2020; 15:6:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bilexsamet kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon bi gelsin 3 firmayi da ararim.telefonu ben alirken 'xiaomi turkiye garantili' yaziyodu ve 100 adet stok vardi.daha sonrasinda stok bitti ve ayni satici 'ithalatci garantili' satmaya basladi (stokta 50 adet vardi simdi 10 adet mi ne kalmis).satici daha dogrusu trendyol firmasi bunun ayrimini yapabiliyosa bence bir sikinti cikmamasi lazim da bu trendyol'a ulasmak tam bi işkence watsapp hatti bile yok.bu zamanda watsapp hatti olmayan firma mi kaldi?duruma gore iade talebi olusturcam

Hocam telefon bi gelsin 3 firmayi da ararim.telefonu ben alirken 'xiaomi turkiye garantili' yaziyodu ve 100 adet stok vardi.daha sonrasinda stok bitti ve ayni satici 'ithalatci garantili' satmaya basladi (stokta 50 adet vardi simdi 10 adet mi ne kalmis).satici daha dogrusu trendyol firmasi bunun ayrimini yapabiliyosa bence bir sikinti cikmamasi lazim da bu trendyol'a ulasmak tam bi işkence watsapp hatti bile yok.bu zamanda watsapp hatti olmayan firma mi kaldi?duruma gore iade talebi olusturcam
    Xiaomi Türkiye Garantili diyorsa doğrudur büyük ihtimalle.

Telefonun jelatinini açmadan kutu üzerindeki IMEI numarasını söylediğim servislere vererek garanti sorgulama yaptırabilirsiniz.

Genpa'nın sitesindeki IMEI Sorgulama bölümü garanti sorgulama yeri değil. O linkten telefonun GENPA tarafından ithal edilip edilmediği sorgulanıyor. Sık yapılan bir yanlış olduğu için buju belirtmek istedim.

Genpa'nın iletişim formu veya e-posta adresinden veya telefon ile arayarak sorgulama yaptırabilirsiniz.

Eğer faturanız e-arşiv fatura ise size e-posta ile gelen faturada yazan IMEI ile sorgulama yaptırabilirsiniz.

• bilexsamet kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tahminimce sizin bana attiginiz linkteki hadise basima gelcek gibi yani hem kvk hem genpa

Hocam benim tahminimce sizin bana attiginiz linkteki hadise basima gelcek gibi yani hem kvk hem genpa
    Bence de öyle olacak gibi hocam. Benim başıma da geldi çünkü. 🤣
    Daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 10 Eylül 2020; 18:12:12 >
  • Arkadaşlar telefonda konum ve GPS i bulamadım. Nerede bu arkadaş. Çok uyuz bir durum. Üstte kisayola atma gibi şansımız yok mu

Çince yazılar dediğiniz telefon kapanıp twrp ekranı mı açıldı ?

Dediğim gibiyse cihazınıza IMEI atılmıştır cihazda kayıtlı olanla telefondaki IMEI numarasını karşılaştırın eşleşmiyorsa o satıcıyı kimse kurtaramaz

IMEI atılan cihazlar 1500tl den satılıyor doğubank da

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Arkadaşlar telefonda konum ve GPS i bulamadım. Nerede bu arkadaş. Çok uyuz bir durum. Üstte kisayola atma gibi şansımız yok mu
    Normalde bildirim panelinde zaten var hocam:

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Arkadaşlar telefonda konum ve GPS i bulamadım. Nerede bu arkadaş. Çok uyuz bir durum. Üstte kisayola atma gibi şansımız yok mu
    Bildirim panelini açıp sağdaki sayfaya geçin. Orada "Düzenle" diye bir seçenek var:

Sayfayı en aşağı indirin. Eğer en aşağıdaki kısımda GPS seçeneği varsa üstüne basılı tutarak sürükleyip yukarıdaki kısma bırakın: Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• Bir APK indirdim paket ayrıştırma sorunu var yazısı çıkıyor nasıl acicam bu APK dosyasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 11 Eylül 2020; 0:6:54 >

Orijinalden alıntı: .montana.

Bir APK indirdim paket ayrıştırma sorunu var yazısı çıkıyor nasıl acicam bu APK dosyasını.
    İndirdiğiniz APK yüklemeye çalıştığınız telefonun Android sürümü ile uyumlu olmayabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilexsamet

İndirdiğiniz APK yüklemeye çalıştığınız telefonun Android sürümü ile uyumlu olmayabilir belki.

Alıntıları Göster
    MGC 7.4 104. Yükledim note8 ile uyumlu değil belki de .

Bunu da önerrimhttps://temp3-f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/trCamera_V7_FINAL.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorazanPower -- 11 Eylül 2020; 0:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorazanPower

Andorid 10 sürümü hocam yüklemez. Telefon andorid 9. 7.3 sürümlerini deneyin.

Bunu da önerrimhttps://temp3-f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/trCamera_V7_FINAL.apk
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Sizin cihazda twrp yüklü anladığım kadarıyla
    Çince yazılar dediğiniz telefon kapanıp twrp ekranı mı açıldı ?

Dediğim gibiyse cihazınıza IMEI atılmıştır cihazda kayıtlı olanla telefondaki IMEI numarasını karşılaştırın eşleşmiyorsa o satıcıyı kimse kurtaramaz

IMEI atılan cihazlar 1500tl den satılıyor doğubank da
    Hocam dediğiniz gibi heralde. O çince 8 tane kareli menü geldi. Oraya attı beni. *#06# yaptım. Çıkan IMEI numarasini edevlette. Sorguladım ben. Orada note8 e yazıyor telefon. ayrıca üstten kisayollarda düzenle yok bende. Düzenle olmadığı için GPS konum gibi şeylerde çıkmıyor.

Orijinalden alıntı: bilexsamet

Bildirim panelini açıp sağdaki sayfaya geçin. Orada "Düzenle" diye bir seçenek var:

Sayfayı en aşağı indirin. Eğer en aşağıdaki kısımda GPS seçeneği varsa üstüne basılı tutarak sürükleyip yukarıdaki kısma bırakın:

Alıntıları Göster
    İşin ilginci benim bildirim panelinde düzenle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 11 Eylül 2020; 7:30:14 >

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.