Bildirim
Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (241. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü,
7 Mobil
7 Mobil
Giriş
-
Ne oluyor?
Resimde anormal bir şey görünmüyor. Keşke ayrıntıya girsen... -
Netflix mi kullanıyorsunuz... Bende genelde netflix de Bi şeyler izlerken aniden çıkış yaparsam oluyor ama sonra tekrar izlediğime geri dönünce düzeliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeniden başlat hocam, düzelir yüksek ihtimalle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da oldu. Sebebini bilmiyorum ama yeniden başlatmadan düzelmedi, restart sonrası normalleşti. -
Güncelleme yaptım ekran parlaklığı değişti gibi geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Note 8 konusunda A2 Lite için yazmanız biraz garip olmuş.
Evet, Level 3 derecesinde açık camera2api. İnternetten Mi A2 Lite için özel portlanmış sürümü bulup kurmanız gerek. Note 8 için olanlar çalışmayabilir.
bende aynı sorunu yaşıyorum.1 haftadır farklı qcn dosyaları denedim. en son bir tane buldum onda 4.5g ve 2g çekiyor 3g şebeke yok. sağlam bir qcn bulursak sorun çözülecek gibi.quote:
Orijinalden alıntı: thewhitewolf
IMEI repaire sonucu 3g ve 4.5g çekmiyor. Farklı qcn dosyaları denendi yine olmadı, orijinali yedek alınmamış. Nette biraz araştırınca umt dongle ile halledilebilir deniliyor, varmı bu konuda tecrübesi olan.
aşağıdaki konudaki qcn'yi indirin.hex editör programı ile açın aramaya 088a yazın çıkan sonuçlardan birinciye kendi i..i numaranızı yazın. ikinci sonucu 088a nın önündeki 26 02 den(26 02 dahil) başlayıp ffff lerden önceki 88 00 01 bölümüne kadar 00 olarak (ff ff lerden önceki 88 00 01 duracak onları 00 yapmayın) değiştirin.bu şekilde yapıp telefona atarsanız 4.5g ve 2g sorunsuz çalışıyor. 3g yok şimdilik bununla idare edebilirsiniz. tam çalışan bulursam yazarım.
https://www.mobilkulup.com/threads/xiaomi-redmi-note-8-imei-repair-islemi-ve-anlatimi.8739/
-
Hızlı şarjlar işe yarıyor mu arkadaşlar 18 w olan 12 w olanlara göre ne kadar kısa sürede şarj ediyor ?
11.0.7 surumune gecenler acaba performans konusunda, ozellikle arayuzdeki kasmalar (bildirim panelini asagi cekince olusan kasilma, kismi gecikmeler vs.) ortadan kalkti mi? Yani telefon performans olarak iyilestirildi mi?
Tam olarak ölçüm yapmadım ama tabi ki işe yarıyor. 3'te 1 daha hızlı şarj ediyor 18w. Varsa imkanınız 18w'lık şarj aleti kullanın.
Tüm telefonlara aynı anda gelmiyor. Mesela bir önceki güncelleme, bana geldikten 1 hafta sonra eşimin Redmi Note 8'e gelmişti.
Tam şarjı 140dk yerine 120dkda yapıyor
S.a Amazon.com.tr den note 8 aldım satıcı amazon, daha kutuyu açmadım sadece jelatini açtım garanti kağıdında İthalatçı firma " Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi " çıktı. Bu firmayı bilen eden var mı? Bildiğim kadarıyla resmi distribütör değil , ithalatçı firma heralde . Forumda bi kaç kişide de bu firma çıkmıştı ama yazılan edilenleri hatırlamıyorum şuan. Bi sıkıntı yaşayan var mı bu firmanın cihazlarında, ne yapmalı geri iade mi etmeli yoksa zaten hepsi Genpa garantili ne çıkarsa bahtımıza mı demeli. Sözde güvenilir diye Amazondan aldık bu geldi. Genpayı aradım sordum imei den 2 yıl garantisi var diyo ama distribütör mü ithalat mı söylemiyo. Garantiye işimiz düşerse bi fark varmı ikisi arasında, mesela şu şu arızalar ithalat garantisi kapsamında değil diye. -
merhaba hocam redmi note 8 kullanıyorum 18 w hızlı sarj aletini orjinal nerden alabilirim internettenquote:
Orijinalden alıntı: Smaug
Tam olarak ölçüm yapmadım ama tabi ki işe yarıyor. 3'te 1 daha hızlı şarj ediyor 18w. Varsa imkanınız 18w'lık şarj aleti kullanın.
3 saatte doluyorsa hızlı olursa 1,5 saatte mi dolduruyor -
Kutusundan 10w çıkıyor, 18w şarjı destekliyor. Neredeyse 2 katı hızlı yapıyor. Dediğiniz orantıda oluyor ortalama.
Facebook gruplarında satanlar var. İnternette de satan siteler vardır ama güvenle önerebileceğim bir yer yok.
Ayrıca bildiğim kadarıyla biraz pahalıya satıyorlar. Onun yerine kaliteli bir markanın şarj aletini kullanabilirsiniz. Ben cihazımda Samsung'un hızlı şarj adaptörünü kullanıyorum, ablam Mi 9T'nin kutusundan çıkan Xiaomi'nin hızlı şarj adaptörünü kullanıyor, kız arkadaşım ise Spigen'in hızlı şarj adaptörünü kullanıyor. Üçümüz de Redmi Note 8 kullanıyoruz, hiçbir sıkıntımız yok.
Ugreen kullanıyorum, tavsiye ederim
Baya azmış farkquote:
Orijinalden alıntı: GuNTiS
Tam şarjı 140dk yerine 120dkda yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f58%2fc3%2f6c%2f58c36ce016643ae9ade4378bd5c61d0c.jpeg&t=142441303&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
![Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fb2%2f2b%2fbf%2fb22bbfcc974a3cd2a4429a7648fa6ddc.jpeg&t=142453574&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı