Etkiliyor hocam, ama cihazla ne yapacağıniza bağlı. Örneği Mi6 da da Usb 2.0 arabirimi var. Telefonda rom değiştirecegim zaman, Telefondaki 60 gb veriyi Usb Flash belleğe kopyalamak çok uzun sürüyor. Veyahut Uzun Videolar veya fazla fotoğraf çeken biri iseniz ve Type-C soketine kablo - flash bellek bağlayıp bu görüntüleri alacaksaniz, Keske Usb 3.0 olsaymış diyorsunuz.
Fakat bu telefonda Usb 3.0 arabimi olmasini zaten beklemiyorum. Olsa lüx olurdu çünkü, böyle F/P cihazinda olmamasi eksi olamaz. Olması ise dedigim gibi artı olurdu.
Tahminim 1.5 aya anca gelir bu telefon
Kamerada ois var değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: VioLee
Kamerada ois var değil mi ?
Yok
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion3560
Yok
Alıntıları Göster
Koca çıkıntı var ois yok cok garip
Patren
kullanıcısına yanıt
3 ayı bulur bakalım fiyatları şişireceklermi? Benimde aklımı çeliyor 8 lite kullanıyorum suan cok memmunum bu Redmi serisinin ayrılması bize vurdu.
Note 5 Pro Aı var,arka kamerasını çok beğenmiyorum,Note 7 veya Note 7 Pro'nun arka kamerası güzel olursa geçmeyi düşünüyorum.6/64 güzel fiyatla elirse güzel olur.
Cihaz çok ucuz olmuş. Baya popüler olacaktır. Bu yüzden ilk aylarında Çin pazarı bile doyurulmaz. Genellikle karaborsaya düşüyor talep çok olunca. Bu da 150 dolarlık telefonun rahat 200 dolar civarında satılmasına sebep olur. Piyasa rahatlayana kadar Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Yani minimum 3-4 ay diyebiliriz. 185 dolarklık Meizu Note 8'in 1699 TL'den geldiğini düşünürsek, ideal koşullarda 3-32'nin 1600 TL'yi kesinlikle geçmemesi lazım Türkiye'ye geldiğinde. Sonrasında yavaş yavaş fiyatı düşecektir. Benim hedefim 4-64 GB'ı 1600-1700 TL'ye almak olacak. Son zamanlarda en çok heyecanlandığım fiyat/performans cihazlarından oldu. Biri gelip nasıl bir akıllı telefon istersin dese 4000 mah batarya, full hd ekran, güncel şık tasarım, orta düzey kamera, orta düzey işlemci ve uygun fiyat diyerek bu cihazı tarif ederdim büyük ihtimalle
Bune arkadaş ya.ulan avrupada 15 ocakta satışa çıkan telefon bize neden geç geliyor
Telefon aliexpreste satışa çıktı.ama denildiği gibi 207 dolardan değil 284 dolardan satışa çıktı.ilginç
m.aliexpress.com
Online Shop Küresel Sürüm Xiaomi Redmi Not 7 4 GB 64 GB MIUI 10 Smartphone Snapdragon 660 Octa Çekirdek 6.3 "FHD 48MP + 5MP Çift Kamera 4000 mAh CE | Aliexpress Mobile