Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
947.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkurler , keske istemedigimiz uygulamalarida kaldirabilsek rootsuz ornek : google play filmler .kitaplar vs..

Bu arada Ogyoutube ve vanced da hesap girisi sorununu hala cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Var ama turkcellde çalıştıramadım hocam. Çalışıyor diyen arkadaşlar vodafone kullanıyor galiba. Telekomda zaten yok.

Ben mavi kullanıyorum. Telefon o kadar kayganki zaten kılıfsız kullansan heran yere düşmesi elinden fırlaması ve çok kolay. Hem telefonu korusun hem de elden kaymasın diye Spigen kılıfı kullanıyorum.
  • arkadaşlar imei konusu hakkında bilgisi olan var mı? lütfen pm. teşekkürler.
    Yeni torba yasada şöyle bir madde var: "Klonlanmış IMEI numarasına sahip telefonlar 4 ay içerisinde kullanıma kapatılacak. Bu cihazların sisteme dahil olması için, bir yıl içerisinde 250 TL para ödenmesi gerekecek. Bu kanun yürürlüğe girdikten sonra getirilen klon İMEİ numaralı telefonlar, hiçbir şekilde iletişime dahil edilmeyecek."

Tercih sizin.

48 diye geçiyor ama aslında 12 MP. 48 biraz pazarlama stratejisi için. Eskiden bu mp zırvalığını çok abartıyorlardı, tekrar başladı. Yine de sensörü bu fiyat bandında gerçekten çok iyi. Yüklediğim fotoğraflar Gcam uygulaması ile çektiklerim.

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

Yeni torba yasada şöyle bir madde var: "Klonlanmış IMEI numarasına sahip telefonlar 4 ay içerisinde kullanıma kapatılacak. Bu cihazların sisteme dahil olması için, bir yıl içerisinde 250 TL para ödenmesi gerekecek. Bu kanun yürürlüğe girdikten sonra getirilen klon İMEİ numaralı telefonlar, hiçbir şekilde iletişime dahil edilmeyecek."

Tercih sizin.
    evet hocam bende aslında bunu sormak istiyordum, yani sonuç olarak farklı bir cihazın imeisi atılmış olan cihazlar 4 ay içinde tespit edilip kapatılacaktır diye, bunun tespiti ise imei atılmış cihazın üzerindeki imei numarasıyla telefonun uyuşmamasından kaynaklı olduğudur, doğru mu anladım?

• Merhaba , xiaomi redmi note 7 mi yoksa Samsung Galaxy A50 mi ? İkisi arasında kaldım. Note 7 nin konuşurken sesde sorun yarattığı yönünde yorumlar var. Benim için önemli olan kamera , ve sosyal medya. Oyun falan oynayan birisi değilim. Sizce hangisini almalıyım

Aynen öyle. Yeni imei atılsa bile orijinal imeisi altta gömülü kalıyor, o şekilde tespiti yapılıyormuş artık.
    anladım hocam, bazı facebook gruplarında ve forumda xiaomi cihazlar satıyorlar imei kayıt yöntemiyle, o zaman bize yol gözüktü. normalde redmi note 7 4/64 (1400 tl civarı) alacaktım ama bu durumdan dolayı alamayacağım herhalde artık, samsung galaxy note 4 bakmaya devam edeceğim 600 tl civarına
  • Telefonda G Cam de yüklü. Ancak doğda vs foto çekmek istediğimde (çiçek böcek vs) bunu makro yapmak istiyorum ancak hangi moda gelirsem geleyim bi türlü doğru modu bulamadım. Normal şartlar altında bu işi Gcam de mi yoksa normal kamerada mı yapıyorsunuz ve hangi modu hangi ayarı kullanıyorsunuz. Tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplayabilir misiniz...
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • Selam arkadaşlar telefonu yarın almayı düşünüyorum en ucuz nerden bulabilirim birde 2000 lira bandında önereceginiz telefon varmıdır acaba

4 gün önce almıştım

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Legends Never Die
  • Kara Kuzgun kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $7.22 39% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de XUNDD Darbeye Dayanıklı telefon kılıfı için Kırmızı mi not 7 Pro Xiao mi mi 9 mi 9 SE mi 9 T K20 k20Pro koruyucu Kırmızı mi not 7 ile Tampon Böceği Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33010335211.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dGB9tiG

aliexpress.com
    US $1.65 45% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Xiaomi Redmi Için 7 Durumda Lüks Zırh Darbeye Kapak Redmi Için Not 7 Not 6 Pro Kılıf Için Redmi 6A 6 Not 5 Kapak Coque Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33001530378.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.348d4c4dvB5Ruw

aliexpress.com
    US $2.89 42% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Msvii Kılıf Redmi için Not 7 Case Silikon Xiaomi Redmi için Not 7 Pro Kılıf Deri Küresel Sürüm Kapak 360 funda Coque Çapa Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33013049603.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.348d4c4dLZFFvr

• quote:

48 diye geçiyor ama aslında 12 MP. 48 biraz pazarlama stratejisi için. Eskiden bu mp zırvalığını çok abartıyorlardı, tekrar başladı. Yine de sensörü bu fiyat bandında gerçekten çok iyi. Yüklediğim fotoğraflar Gcam uygulaması ile çektiklerim.

Sarı çiçeği hangi modda hangi ayarla vs çektiniz. Detay verebilir misiniz. Ben de makro çok çekerim. Samsung Note 4 vardı önceden. Ekranda çüçeğin olduğu yere basılı tutunca makroyu tanır ve oraya odak yapardı mükemmel çüçek böcek resimleri çekerdi. Bu telefonla bir türlü makro çekimleri yapamadım.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.