Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 5 AI / Pro ★ Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.462
Cevap
68
Favori
260.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu yurtdışından getirtme imkanım var 1100TL civarına geliyor. İMEİ atılıyor mu bu telefona, imei atma rehberi hakkında bir bilgisi olan bir arkadaşımız var mı yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savage038 -- 19 Haziran 2018; 13:8:37 >
  • arkadaslar selamun Aleyküm ... note 5 pro ve redmi 5 plus telefonlar arasında ikilemde kaldım yardımınıza gerek duydum...

max bütçe olarak 1200TL ye cıkacagım ( face gurplarında satan güvenilir satıcılardan almak istiyorum)

telefondan beklenti cok seyler değil : batarya beni memnun etsin ,sarj eleti ile gezmeyeyım yeter , kamera-fıı vb. pek işm olmaz ,oyun yoktur sadece forumlar,site haberler vb. sosyal medya ve youtube vide izleme diyebilirm.
    bunalar baz alındıgında hangisi alınmalı 5 PRO mu yoksa redmi 5 plus mı ??

** birde kuçük sorum olacak nerdeyse hep çin versiyonlu csatıyorlar ma içerisinde global rom yuklu diyorlar bu global room , global versiyon ile aynı şey mi demek ? yoksa farklı seyler mi ? band20 ile kırsal kes,mde ceker mi 4G yani global ROM İLE ?
    teşekkür ediyorum :)
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Kamera farkı sizin için önemli değilse redmi 5 plus da sizin işinizi görecektir. Bunun dışında Note 5 pro batarya olarak Redmi 5 plus'dan bir tık daha iyi batarya performansı gösterecektir işlemci farkından dolayı.

Rom telefonun arayüzüyle alakalıdır. Versiyon ise telefonun donanımıyla alakalıdır. Global Rom'da Türkçe dil desteği vardır ve gereksiz çin uygulamalarının çoğu yoktur.

Versiyon olayını örnekle açıklayayım. Note 5 pro'da iki versiyon var. Note 5 AI(Çin) ve Note 5 Pro(Global). AI versiyonu kamera donanımları diğer versiyona göre daha iyidir.

Band 20 hakkında ben de aynı soruların cevaplarını bekliyorum.
    Kesinlikle 5 plus. Fazla para vermeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Aleykümselam global rom ile versiyon aynı şeyler değildir..b20 global versiyondur sadece..b20 kırsal kesimlerde işe yarar daha çok özellikle vodafone da..

Son olarak 1200 lira bandında note 5 öneririm kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Haziran 2018; 11:18:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • band20 nin yokluğu vodafone da kırsal kesimde internet dışında sıkıntı yaratır mı? konuşmada yani problem olur mu?
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar 4/64 note 5 pro arıyorum yardımcı olacak var mı lütfen.
  • alınık .... xiomia note 5 pro 4/64 gb .
  • Merhaba,

Çok araştırdım ama fiyat performans olarak bu modele yakın başka bir telefon bulamadım. Aslında Mi 8 SE de fena değil ama onun fiyatının düşmesini ve ülkemize bir şekilde sokulmasını beklemek istemiyorum.

Forumda takip ettiğim kadarıyla Anna'dan alınıyor genel olarak. 2RTRADESTORE onun mağazası sanırım. Bu satın alma süreci hakkında bilgi verebilecek kimse var mı? Gümrükten geçmeme problemi olabilir mi? Kutusuz geliyor, ayrı geliyor muhabbeti var. IMEI numarasını biz mi veriyoruz? Format atınca gidiyor mu o numara? Çin modeli 5 AI Dual Camera'yı satıyor mu bu mağaza?

Kendisine de mesaj attım ama bir de buradan sorayım dedim. 1100 liraya oradan almak, 1400 liraya aracıdan almaktan daha mantıklı geldi bana. Ama meblağ fazla, Çin'den ilk alışverişim falan. Uzağım bu konulara.

Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaslar note 5 global 4 64 telefonumla ilgili 2 sorunum var 1 sarj soketin bosluk var azcik kipirtama oluyor yani sag taraf falan birazcik bos kaliyo azcik ittirdigimde o tarafida giriyo 2 sorun 100% sarj klasik temayla 16 saat kullanim suresi sunuyo 0 jarja 7,5 saat ekran suresi gosteriyo sizce bu 2 sorun normal mi yardim ederseniz tsk ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınır 4/64 note 5 pro
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    band 20 kırsal alanda 4G çeksin diye var.
    çokda gerekli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacam

Merhaba arkadaslar note 5 global 4 64 telefonumla ilgili 2 sorunum var 1 sarj soketin bosluk var azcik kipirtama oluyor yani sag taraf falan birazcik bos kaliyo azcik ittirdigimde o tarafida giriyo 2 sorun 100% sarj klasik temayla 16 saat kullanim suresi sunuyo 0 jarja 7,5 saat ekran suresi gosteriyo sizce bu 2 sorun normal mi yardim ederseniz tsk ederim
    Şarj süresi normal bende aynı değerleri alıyorum.Bazı arkadaşlar 10-12 saat'ten falan bahsediyor ama onlar ara ara şarj za takıyor yoksa 8 saatin üzerine çıkmak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suat buhur S kullanıcısına yanıt
    Cok tessekuler bide sizde demi sarj soketinde bosluk oluyor azcik

• quote:

Orijinalden alıntı: nacam

Cok tessekuler bide sizde demi sarj soketinde bosluk oluyor azcik
    Rica ederim ben sokette anormallik görmedim. Hafif boşluk var ama bu bütün cihazlarda var telefonu şarja takıp kullanmazsan sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.

• nacam N kullanıcısına yanıt
    Birkaç sayfa önce paylaşmıştım 13 saat ekran süresi aldım arada hiç prize takmadan. Ama bu deneme amaçlı gün boyu full okuma moduna ve tasarruf modu açık daha çok video izleme ile aldığım bir süre oldu. Normal kullanımda sizin aldığınız ekran süreleri gayet normal ve yeterli. Bu arada soket girişi benim telefonda da öyle.

• İkinizdende allah razi olsun bide benim telefon dubai garantisi var amcam aldi bootunlock yaparsam garantidisi kalirmi bide telefon 1300 tlye denk geldi 4 64 global version sizce iyimi kayitda amcam yaptirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacam -- 23 Haziran 2018; 17:4:12 >
  • Mi inlock yapmak icin global stabilda sorun cikarmi

• İphone’dan geçen varmı? Kurun artmasindan dolayi mi note3 uçmuş fiyatlari. 1150 tl satiliyor fb gruplarda. İphone 6’dan geçsem pisman olurmuyum? Öncelik Kamera pil akici arayüz oyun nadir...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.