Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende update veya temalar güncellenmiyor neyi eksik yapıyorum
  • Sonunda geldi Gönlümün efendisi imei tamiri kolay da shinpx romu atarken brick yapmaktan korkuyorum biraz idare ediyim bari kullandıkça yorum yapacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, kişiye özel zil sesi yapabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.nacak

bende bekledim kilidin acilmasini tabiki ama ozamana kadar boyle o olmadi bu olmadi dememek icin ingilizce romu kullandim hatta xiaomi'den sms geldikten bi 4-5 gun sonra anca vaktim oldu ve yapabildim
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Hocam başvurduktan sonra gelene kadar stabil sürümü mu kullandınız? Bende bugün dwv sürümüne geçip tekrardan basvuracam.

• quote:

Orijinalden alıntı: olemix51

Sonunda geldi Gönlümün efendisi imei tamiri kolay da shinpx romu atarken brick yapmaktan korkuyorum biraz idare ediyim bari kullandıkça yorum yapacam.

Kullanılan işletim sistemi sürümüne gore yükleme sonrası telefon brick olabiliyor. Brick ederseniz kurtarılır zor bir yanı yok.

• Hocam zaten sizlerin bilgi ve tecrübesi ile yardım alarak yapmaya çalışacağım sayfaya çok emek veriyorsunuz gerçekten teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rone1907

Arkadaşlar, kişiye özel zil sesi yapabiliyor musunuz?

Rehberdeb kişiye tıklayın, varsayılan zil sesi yazan yerden kişiye özel zil sesi ayarlanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

Bende resmi stabil sürüm yüklü ingilizce. Bugün salı ama update geldi. Salı günü update geliyormuydu?

Stabil sürüme sürekli olarak güncelleme gelmez. Chine dev sürümüne haftalık olarak güncelleme gelir. Telefon yeni olduğu için stabil surumude 6-7 günde bir güncelleme veriyorlar.

• Cihazı yeni aldım redmi note 2’de gereksiz uygulamalar olmayan bir rom vardı güncelleme alan ve tr dil olan bunda daha çıkmadı mı araştırdım ancak bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextare

Cihazı yeni aldım redmi note 2’de gereksiz uygulamalar olmayan bir rom vardı güncelleme alan ve tr dil olan bunda daha çıkmadı mı araştırdım ancak bulamadım?

Bu cihaz içinde var ama önce bootloader kilidini kaldırmak gerekiyor. İlk mesajdaki anlatıma bakarak başvurun, benim talep onaylayınca twrp kurulumu gibi anlatimlar eklenecek.

• Ayarlardan dili ingilizce yapıp temaları değiştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Orijinalden alıntı: dextare

Cihazı yeni aldım redmi note 2’de gereksiz uygulamalar olmayan bir rom vardı güncelleme alan ve tr dil olan bunda daha çıkmadı mı araştırdım ancak bulamadım?

Bu cihaz içinde var ama önce bootloader kilidini kaldırmak gerekiyor. İlk mesajdaki anlatıma bakarak başvurun, benim talep onaylayınca twrp kurulumu gibi anlatimlar eklenecek.

Hocam ben de bootloader formunu doldurmaya çalışıyorum ama yeşil butona tıkladığımda "10'dan fazla karakter nedenini uygula" (türkçeye çevirdiğimde) böyle bir uyarı alıyorum. Nedir acaba sorun?
  • Tema değiştirmek isteyenlere ios 9 temasını tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Tema değiştirmek isteyenlere ios 9 temasını tavsiye ederim

İos9 güzel ançak bir türlü temanın ayarlarını bulamadım

• Vakıfbank uygulaması ile sorun yaşayanlar marketten uygulama geliştiricisine mail atın geri dönüyorlar ne kadar çok gönderirsek çözüm cabuk olur. Konu ile ilgili telefon işe geri dönüş yaptılar miui6 da sorun yokmuş miui 7 de sorun yaşanıyormuş üzerinde çalışoyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Orijinalden alıntı: rone1907

Arkadaşlar, kişiye özel zil sesi yapabiliyor musunuz?

Rehberdeb kişiye tıklayın, varsayılan zil sesi yazan yerden kişiye özel zil sesi ayarlanabiliyor.

Teşekkür ederim Cenkay Bey
  • quote:

Tema değiştirmek isteyenlere ios 9 temasını tavsiye ederim

shpnix kullanıyorum hala çok güzel sıkıntı yaratmadı bende lakin tema ayarlarına font ayarlarına bir türlü giremiyorum bi arkadaş daha yapamamış aşama olarak gösterirmisin
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefona ROM atmadim satıcının gönderdiği gibi duruyor
    Telefon dilini İngilizce yaptım temalara girdim ios 9 u buldum indir uygula dedim bu kadar .
    Belki sizdeki ROM ile ilgili bir sorun vardır .

• bootloader kilidini kaldırmak için sebep kısmına ne yazıcaz arkadaşlar.
  • quote:

Hocam ben telefona ROM atmadim satıcının gönderdiği gibi duruyor
    Telefon dilini İngilizce yaptım temalara girdim ios 9 u buldum indir uygula dedim bu kadar .
    Belki sizdeki ROM ile ilgili bir sorun vardır .

Hocam romda sıkıntı yok onu bizde yapıyoruz tema indir uygulayı, fakat tema özelliklerine girilmiyor font vs

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.