Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.654
Cevap
72
Favori
257.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Telefon elimde şuan merak ettiğiniz soruları cevaplarım ama detaylı bir şekilde inceleme yapamadım daha bilginiz olsun.
  • cn li kargo da gelişmesi olan var mı 30 undan bu yana işlem yok
    arrive gunghauzu airport yazıyor başka birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Arkadaşlar. Telefon elimde şuan merak ettiğiniz soruları cevaplarım ama detaylı bir şekilde inceleme yapamadım daha bilginiz olsun.

hocam sesi konuşma sesi v.s yani kullanım olarak nasıl
    imei kaydını yaptırbildin mi :)
    send aliexpressten mi aldın
  • Güle güle kullan hocam. Önce tadını çıkar. Sonra da izlenimlerini yaz. Birkaç foto ekle müsait olduğunda da bir video çek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun cihazdan yana şuanlık bir sıkıntım yok. Konuşma sesi gayet güzel gerek benim giden sesim gerek bana gelen ses dünden beri bir sorun olmadı. Telefon yağ gibi kayıyor elde tutuşu malzeme kalitesi falan çok güzel. Arka kapak bildiğiniz mat elden kaymıyor. Kamerası fena değil süper diyemem tabiki ama kötü de değil m1 note m2 note kamerası bandında. Bir iki tane oyun denedim cihaz gerçekten hızlı. Hızlı şarj olayıda çok güzel baya hızlı doluyor cihazın şarjı. Arayüz zaten tartışmasız mükemmel diyebilirim. Bundan önce meizu kullanmıştım ve ondan çok daha güzel olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Hoşunuza gitmesi önemli zaten hocam. Ben de almak istiyorum bu telefondan. Prime modeli satılıyor mu bir yerlerde? Aslında ben AB'de deposu olan bir yerden alıp bir tanıdığa göndermek istiyorum..

Ben de OnePlus One var son güncellemeden sonra Android OS pili biraz sömürüyor.
    Vakit bulduğumda temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Sorun devam ederse yeni bir telefona yönelmek istiyorum. Aslında ikinci bir telefona da ihtiyacım var.. Hayırlısı artık.

Senden pil ömrüyle ilgili bilgi bekliyorum. Her şarjda ne kadar ekran süresi aldığınızı ve kullanım şeklinizi yazarsanız çok yardımcı olursunuz.

Telefonla konuşurken sorun olmaması da sevindirici. Son zamanlarda sanki firmalar bu cihazların asıl işlevinin telefon olduğunu unutmaya başladılar...

• quote:

Arkadaşlar. Telefon elimde şuan merak ettiğiniz soruları cevaplarım ama detaylı bir şekilde inceleme yapamadım daha bilginiz olsun.

Hayırlı olsun güle güle kullan.
    Şebeke durumu nasıl çekim kaitesi ve en önemlisi internet bağlantı hızı 3g falan.Birde bende 16gb olanından aldım(gelecek inşallah) 32 gb olanıyla bir farkları var mı?
    Teşekkürler
  • quote:

Hocam kulakla müzik dinlediniz mi? Kalitesi nasıl Ses yüksekliği nasıl. Daha önce kullandığınız cihazlarla kıyas yapabilir misiniz.
  • CN'li kargo ayrı bir dert oldu zaten hepimize de. Benimki de en son PTT'ye göre ayın 2 sinde gönderilmiş yurtdışına. CN'ye göre hala Çinde gözüküyor. Sağ salim gelsin de beklemeye razıyım
  • Çekim gücü internete giriş hızında sorun gayet gayet güzel. Şuan denemediğim tek şey kulaklık performansı biraz şarkı atıp bakıp tekrardan sizlerle paylaşırım durumu :)
  • d.yigit D kullanıcısına yanıt
    Sizin telefon Helio X10 2.0 ghzlik işlemci kullanıyor. 32 gb'lik telefon aynı işlemcinin 2.2 ghzlik modelini kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

Beni de ekleyin
    Yalnız IMEI olayını nasıl halledeceğim hiç bilgim yok

http://akilli.be/forum/konu-redmi-note-2-prime-rom-✦-root-✦-recovery-✦-imei-tamiri-✦

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaybo G kullanıcısına yanıt
    Anna cevap vermiş. Çinde tatilmiş. Bir kaç güne düzelir diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aletin dışından fotoğraflarını çekemez misiniz :) internettekiler çok belirsiz. sağını solunu görelim bi.
  • Dediğiniz gibi cevap geldi sonunda çinde tatil varmış oda bize denk geldi gelsin de bir hafta fazla bekleyeyim diğer parçalari kasasız ne yapalim
    Telefonun zil sesi nasıl ki

• Bugi2528 hizli sarj konumuna nasil getiriliyo bulamadim ben

• quote:

Çekim gücü internete giriş hızında sorun gayet gayet güzel. Şuan denemediğim tek şey kulaklık performansı biraz şarkı atıp bakıp tekrardan sizlerle paylaşırım durumu :)

İlk cümleyi açıklayabilir misiniz?

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılık sorun yok demek istiyor hocam. Ben öyle anladım.

• Xiaomi firmasinin yuksek komisyon talebinden dolayi telelefon sayfasini kaldirmis, ancak elinde redmi note 2 halen mevcutmus, kendi sayfasinda lenovo markasi altina resimsiz bir link acmis, eger almak isterseniz bu linki kullanabilirsin diye cevap yazdi anna, ben de dun siparis verdim, hayirlisi beklemedeyim.

• Sorun yok demek istedim yazamamışım :D Hızlı ediyor gibi geldi şarjı ekstradan birşey yapmak gerekiyor mu ki ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.