Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran süresi 1.5 saat yeni pil aldım çinden adv marka, sizlerde ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    Nohon Bluetooth ve 3g sürekli açık 3 saat ekran suresi alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • t u r g a y kullanıcısına yanıt
    ucuz diye bu pili aldım oda fos çıktı, nohonda iki katı fiyat vardı

• termomen kullanıcısına yanıt
    ucuz etin iskenesi... diye devam eden guzide bir deyisimiz vardir :) bu konuda sayfalarca konusuldu, test edildi onaylandi nohon. Sizin verdiginiz ucret veya nohon'un su anki fiyati nedir bilmiyorum ama bu telefonun batarya omru zaten cok kisa, baska pil alma yoluna gitmemeliydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Redmi 5 ve 5 Plus cikti bir sure once arkadaslar. 18:9, 5.99 inch fhd+ ekran cerceveler azaltilmis tasarim snapdragon 625, 3gb ram 4000 mah batarya, 4k video cekim, fiyat 200 dolar. Redmi Note 5'i beklemek istemeyenler (cikis tarihi 14 subat olarak gorunuyor) icin guzel telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesjay -- 9 Şubat 2018; 13:49:9 >
  • Pil çok kötü telefon hala kullanıyorum ama pil ölü ,BİMcell den Vodafone hanı l tarifeye geçtim 4.5g çekmiyor onunda geçtim şarj nerdeyse %25 daha kotu gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

ucuz diye bu pili aldım oda fos çıktı, nohonda iki katı fiyat vardı

Nohon da aynı pilin eflatunu. Orijinal pil iyice pes edeli nohon kullanıyoruz, 4g + wifi + ekran parlaklığı en sonda 1,5 saat ekran süresi ancak veriyor. Bir de orijinal pilde olmayan arada kapanma sorunu yaşatıyor. %90, %70 farketmiyor durduk yere kapanıyor telefon. Orijinal pilde yoktu bu sorun.
  • Arkadaşlar merhaba. İlgilenen varsa Nohon marka pil var fazladan elimde. İlan linkini koyayım belki birine lazım olur. NOHON
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    1 senedir kullaniyorum Nohon'u. Bende kapanma sorunu son miui 9 ile birlkte geldi. Daha evvelki surumde yoktu. Simdi nadiren reset atiyor kendine.

• Arkadaşlar beyaz redminote 2 telefonumu satıyorum. Ekranda hafif çatlaklar var, dokunmatikte sorun yoktur.

• Arkadaşlar pil almak için izlenebilecek bir yol biliyor musunuz? Patlamak üzere benimki. Şişti baya :(

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    hocam forumda bu arkadaş orjinal satıyordu bir iletişime geç istersen

https://forum.donanimhaber.com/sefa-indirimli-mi-mix-2-mi-note-3-mi6-ve-note-4x-satislari--121999466
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    20 tl ye bu pilleri alma derim,çakma hepsi telini rezil edersin
  • Hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Belki alabilirim bu arkadaştan. Mayısta kuzen nohon getirecek zaten. idare eder herhalde 2 ay :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 28 Şubat 2018; 21:3:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Belki alabilirim bu arkadaştan. Mayısta kuzen nohon getirecek zaten. idare eder herhalde 2 ay :/

şişmiş pille sakın kullanma ben o hatayı ettim ekranımı sararttı sıkıştırdığı için

• quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Belki alabilirim bu arkadaştan. Mayısta kuzen nohon getirecek zaten. idare eder herhalde 2 ay :/

şişmiş pille sakın kullanma ben o hatayı ettim ekranımı sararttı sıkıştırdığı için

Vay arkadaş şimdi siz diyince yanına yöresine baktım. Ekran sol taraftan havaya kalkmış. Allah kahretmesin ya. Çok teşekkür ederim hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Vay arkadaş şimdi siz diyince yanına yöresine baktım. Ekran sol taraftan havaya kalkmış. Allah kahretmesin ya. Çok teşekkür ederim hocam.

ekran benim de baya kalkmıştı kendi zamanla oturuyo yeni batarya alınca. ona takılmayın. ama sararırsa geri dönüşü yok.

• Eyvallah hocam. Haftaya bir aksilik olmazsa yeni pille devam edicem o zaman. Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar Redmi Note 2 bataryası lazım.
    Öncelik NOHON marka elinde fazla olan var mı?
    Veya yurtiçinde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    Çoğu kalitesiz çünkü..
  • Hala kullanıyorum bu cihazı ve bu ülke şartlarında yeni telefonda alamıyorum ,almak istemiyorum şu cihazın bataryası neden bu kadar kotu lanet olasıca j7 prime full parlaklık herşey açık 4.5g senkron v.s her daim 6 saat ekran süresi veriyor bataryası beni çok üzdü ve sanırım bir sonraki telefonum xiaomi olmayacak

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.