Şimdi Ara

Xiaomi redmi 7 depolama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar elimdeki telefon redmi 7 16 GB rom 2gb ram model depolama kısmında sıkıntı yaşıyorum fotoğraflarda mevcut 16gb hafızadan sıfırlama işleminden sonra bana 7gb bırakıyor 9gb kullanıyor bana biraz anormal geldi

Birde 5 adet küçük boyutlu uygulama kurdum bunlar toplasan 1gb etmez ama 5gb hafizidan yiyor şuanda fotoğraf müzik video hicbirsey yok fakat 1.95 GB kalmış görünüyor ve bu hızla düşüyor birkaç güne hafıza yetersiz diye uyarı verecek hep bu şekilde oldu ve ben format atıp baştan kurulum yapıyorum çok canımı sıktı artık garantiye göndersem bir sonuç alirmiyim sizce bu durum normalmi yani telefon kasmasindan hiç kullanilacak durumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1231 -- 14 Ekim 2020; 20:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar birde garantiye gönderip anakartinin 3/32 olanını gerekirse ücret karşılığında değişimini istesem yaparlarmi varmı böyle birşey?

• Root yapıp gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmayı deneyebilirsiniz. Disk usage uygulamasıyla da neler yer kaplıyor görebilirsiniz. 32 gb'lık anakart ellerinde varsa takarlar belki ama kesin bir şey diyemiyorum.

• Exfat E kullanıcısına yanıt

Çok kez sıfırlama yaptım yani 2 3 hafta dan sonra sifirlamassam kullanılamıyor çünkü uygulama yükleme yapmadığım halde giderek azalıyor hafıza ve en son doluyor bende formatliyorum garantiye gonderecegim inşallah bir çözüm bulunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.