Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.703
Cevap
112
Favori
319.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfır almaktansa az kullanılmış ve garantili bir telefon almak daha mantıklı

Örnek:

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Kadınlar için biraz daha önemli oluyor böyle şeyler evet. Hayatı dar eder valla. :)

Eğer şehir merkezinde yaşıyorsanız band 20 olayı sorun olmuyor. Olursa da Vodafone'da olur diyor herkes ama ben Vodafone ile Izmir'de sorun yaşamıyorum hatta önceki telefonumdan daha iyi çekiyor.

O 4G mevzusunu ben de anlamadım sanırım o müşteri temsilcisinin işgüzarlığı o. Başka bir arkadaş ilk kez 4G'ye geçerken oluyor ama önceden geçirdiyseniz sorun yok demişti. Ben onda da sorun yaşamadım taktım kullanıyorum 4G'yi. Bu ikisini kız kardeşinize söylemezseniz muhtemelen anlamaz bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci el alamam taksitlendirme şansım olmadığı için, teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile görüşüp site üzerinden taksit yapabilirsin ! Tercih senin.
  • Arkadaşlar yüz tanıma özelliği ne zaman gelecek resmi olarak bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar yüz tanıma özelliği ne zaman gelecek resmi olarak bilen var mı?
    Temmuz sonu işte miui 10 ile berebaer
  • Hadi yine iyisiniz MIUI 10 ilk dalgada Redmi 5 Plus ve Redmi Note 5 cihazlarına da gelecekmiş. Eskiden bizim Redmi Note 4 ler ilk alan cihazlardan oluyordu, tahtımızı kaptınız gibi duruyor bize ikinci dalgada gelecekmiş MIUI 10
  • gps de ok çalışmıyor demiştim hocam,nasıl durum aynı olan varmı birtek bendemi aynı yoksa? 5 kere açıyorsam 1 kere çalışıyor oda yarım yamalak geri kalan 4 açmada bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

Kadınlar için biraz daha önemli oluyor böyle şeyler evet. Hayatı dar eder valla. :)

Eğer şehir merkezinde yaşıyorsanız band 20 olayı sorun olmuyor. Olursa da Vodafone'da olur diyor herkes ama ben Vodafone ile Izmir'de sorun yaşamıyorum hatta önceki telefonumdan daha iyi çekiyor.

O 4G mevzusunu ben de anlamadım sanırım o müşteri temsilcisinin işgüzarlığı o. Başka bir arkadaş ilk kez 4G'ye geçerken oluyor ama önceden geçirdiyseniz sorun yok demişti. Ben onda da sorun yaşamadım taktım kullanıyorum 4G'yi. Bu ikisini kız kardeşinize söylemezseniz muhtemelen anlamaz bile.
    3-4 gün önce anneme aldık redmi 5 plus.
    köyde vodafone 4g 800mhz çalışıyor.
    vodafone birde 4g 900mhz kullanıyor belki o sıkıntı yaratabilir

• Bu ram sorunu bir bende bir de zwartevis'de yok galiba global versiyon stok rom kullanıyorum ve hiçbir ayar vs. yapmadım. YouTube izlerken arka planda bırakıp Instagram'a geçiyorum hikayelere vs. bakıp ordan foruma bakıyorum. Daha sonra YouTube'a geri döndüğümde kaldığı yerden devam ediyor.

• İşte seveceğini düşündüğüm bir tema: Football Carnival! Link:

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Ben her zaman garantisiz cihaz tercih etmişimdir.

En ucuz nerde varsa öyle alırım. Garanti ile işim olmadı şuana kadar. Ekranı kırıldı ücreti ile yaptırdım zaten garanti dışı kalıyor. Kronik sorun olmadığı sürece gerekli görmüyorum ben

• Ekran yansıtma yapıp film izliyorum
    Ama altyazı çıkmiyor
    Ek ayarlardan da yaptım aslında ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 16 Haziran 2018; 0:59:39 >
  • İyi bayramlar. Telefonu hepsiburadadan alarak aranıza katıldım. Güncelleme yaparken sürekli %99 da hata veriyor. Nasıl güncelleyebilirim yardımcı olabilecek var mı?

• bu telefonda ekrana tıklayarak uyandırma yapabilir miyiz?

parmak izi sensörüne dokunarak selfie çekilebiliyor dün farkettim:)
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ayarlar--Ekran--Sistem alanında Uyandırmak için ekrana çift dokun özelliği var. Sanırım bundan bahsediyorsun

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ayarlar--Ekran--Sistem alanında Uyandırmak için ekrana çift dokun özelliği var. Sanırım bundan bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: PLTN_

teşekkür ederim. çok iyi oldu
  • Okan Köksal O kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar. Güncellemeyi dosya olarak indirip daha sonra sistem güncellemeden sağ üstteki 3 noktaya basıp güncelleme paketini indirdiğiniz konumdan seçip tekrar deneyin. Sorun çözülmesi lazım.

• En çok kullandığım uygulamalari coklu islem menüsünde kilitliyorum ben..onlar acik kaliyor,geri planda kapanmiyor..sorun yasayanlar bir de bunu denesin..

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.