Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazımızda bootloader kilidi açılmış mı, kilitli mi olduğu nasıl anlaşılır?
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihazi almayi dusunuyordum, en onemli husus olan bildirim nevzusunun boyle sikintili oldugunu soylediniz, vazgecmek uzereyim. Whatsapp ve gmail bildirimleride bu bildirim sikintisina dahilmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miunlock programından kilit açma işlemini yaparken eğer açıksa belitiriyor. Değilse ve izniniz yoksa hata veriyor.

Miui kendi yazılımını uzun süre kullanmadım o yüzden bildirim konusu ne durumda bilmiyorum ama ben zaman zaman sorun yaşamıştım belirttiğim gibi. Şuanda CM romu kullanıyorum (resmi değil 1-2 hatası var) herhangi bir sorun yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Hocam bu cihazi almayi dusunuyordum, en onemli husus olan bildirim nevzusunun boyle sikintili oldugunu soylediniz, vazgecmek uzereyim. Whatsapp ve gmail bildirimleride bu bildirim sikintisina dahilmi acaba?

Şu an bende bildirimle ilgili hiç bir sıkıntı yok. Tüm bildirimler (devredışı bıraktıklarım hariç) sorunsuzca geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

Miunlock programından kilit açma işlemini yaparken eğer açıksa belitiriyor. Değilse ve izniniz yoksa hata veriyor.

Yanıt için teşekkür ederim. Daha basit bir yolu var mı diye sormuştum ama yok demekki.

Peki bootlader kilitli iken, stabil (kendi sitesinden) rom indirsem kuramazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 19 Nisan 2016; 13:19:48 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    bilgisayarında adb driver'ları kurulu ise telefonu fastboot modunda başlatıp pc'ye bağla. pc'de command.com çalıştırıp device info yazarsan oradan görürsün. bootloader yanında false yazıyorsa kilitli demek. true yazıyorsa açık demek.

miui download bölümünden geliştirici veya stabil fastboot rom'larını indirip sorunsuzca kurabilirsin. kilite bakmaz.
  • omrak kullanıcısına yanıt
    Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.

• Patron çıldırdı !! Xiaomi'den Redmi 3 serisine bir model daha geliyor.

GFXBench'de "Land" kod adıyla Xiaomi'nin yeni telefonu görüntülenmiş. 5 inç Hd ekran, Snapdragon 435 işlemci, 3 GB ram, 16 GB dahili hafıza ve ilginçtir android 6.0.1 ile görüntülenmiş.

Snapdragon 435 yanında Adreno 505 grafik işlemcisi varmış.

Model Xiaomi Redmi 3A olarak çıkması bekleniyormuş. Fiyat olarak beklenti: 92$

Bu mesaja eklenen görseller:

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Bu beklenir işte. Tek eksiği 14 nm olmaması.. 625 işlemci böyle sadece yeni seride. Hızlı şarj destekliğini de koyarlar umarım.

Snapdragon 435

This one is built on the old 28nm process, so its eight Cortex-A53 cores top out at 1.4GHz. Also, it comes with Adreno 505 GPU and supports displays up to 1080p at 60fps.

It's still a solid offering with an X8 modem (Cat. 7 for 300Mbps down, 100Mbps up), Wi-Fi ac and Quick Charge 3.0. This is the first 400-series chipset with Cat. 7 LTE.

The S435 chipset supports 1080p video recording (AVC and HEVC) from 21MP cameras.

Birde snapdragon 625 li model çıkartsalar tam olucak :) Aslında şu seviyedeki çeşitleri diğer markalarda arttırsa çok güzel olur. 5 inç, hd ekran, yüksek batarya ve iyi performans olarak fazla alternatif yok.
    Birde global rom çıkarsalar fena olmayacak.
  • Arkadaşlar hafıza kartına yazma silme yetkisini nerden veriyoruz internette baya araştırdım sonuç bulamadım.

• byadr kullanıcısına yanıt
    Miui da sd card'da kullanmıyorum ama bir arama yaptım şöyle bir öneri var;

Ayarlar/Uygulamalar/Yüklü Uygulamalar kısmında en altlarda "Documents" adında bir uygulama varmış ve default olarak disable görünüyormuş. Buna tıklayarak enable ettikden sonra düzeliyormuş. Redmi Note 3 için demişler muhtemelen sizde de olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoKToR_TiLKi -- 22 Nisan 2016; 12:31:17 >
    Teşekkür ederim. Birşeyler yaptım oldu sanırım.

• Telefonu yanında gelen tamperli camla kullanmaya Çalıştığımda dokunmatigi kullanılamayacak hale geldi. Hassasiyeti gitti. Şimdi tamperli camı çıkarttım normale döndü. Durum sizde de böyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Telefonu yanında gelen tamperli camla kullanmaya Çalıştığımda dokunmatigi kullanılamayacak hale geldi. Hassasiyeti gitti. Şimdi tamperli camı çıkarttım normale döndü. Durum sizde de böyle mi?

Aldığım günden beridir temperli cam ile kullanıyorum. Ekran dokunmatiğinde bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Telefonu yanında gelen tamperli camla kullanmaya Çalıştığımda dokunmatigi kullanılamayacak hale geldi. Hassasiyeti gitti. Şimdi tamperli camı çıkarttım normale döndü. Durum sizde de böyle mi?

Aldığım günden beridir temperli cam ile kullanıyorum. Ekran dokunmatiğinde bir sorun yaşamadım.

temperli camın kalitesine göre hassasiyet gidiyor; eğer kaliteli ve ince bir cam değilse gerçekten algılamıyor telefon... arkadaş da almış gittigidyordan cam diye plastikimsi bir şey yollamış satıcı; 2 güne söktü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

temperli camın kalitesine göre hassasiyet gidiyor; eğer kaliteli ve ince bir cam değilse gerçekten algılamıyor telefon... arkadaş da almış gittigidyordan cam diye plastikimsi bir şey yollamış satıcı; 2 güne söktü :)

Redmi 3 telefonumda Satan arkadaşın telefonla beraber gönderdiği camı kullanıyorum. Redmi Note 2 telefonumuza da nillkin marka almıştım. Onda da bir problem yaşamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Arkadaşlar aramızda kilidi açmayı başarabilen var mı? Unknown error 501 veriyor sürekli.

Hesap tanımlı ve cloud da online görüyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.

Merhaba, cihaz üzerinde de unlock yetkisi alınmış olan aynı hesabın açık olması gerekiyor. Ben bu şekilde hata almıştım.
    Onun dışında sürücüleri de kontrol etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Arkadaşlar aramızda kilidi açmayı başarabilen var mı? Unknown error 501 veriyor sürekli.

Hesap tanımlı ve cloud da online görüyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.

Merhaba, cihaz üzerinde de unlock yetkisi alınmış olan aynı hesabın açık olması gerekiyor. Ben bu şekilde hata almıştım.
    Onun dışında sürücüleri de kontrol etmekte fayda var.

Telefonu aldiginiz kişi yapmıyor mu bu işleri..
    Ben de alicam ilerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.