Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 Ana Konu/Kulanıcılar Kulübü ★ (20 saat ekran süresi) ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu cihazı çinden getirtmek için nasıl bi yol izlemeliyiz ? Yardımcı olacak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Bu cihazı çinden getirtmek için nasıl bi yol izlemeliyiz ? Yardımcı olacak var mı ?

İlk mesajı bi okuyaydınız en azından bu soruyu sormadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 7 Şubat 2016; 12:08:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit kullanıcısına yanıt
    Sorduğum soru araya tedarikçi girmeden kendimiz sipariş edebilir miyiz ? Nerdeyse 100 lira fazla vermişsiniz ? Tek şansımız o mu yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Buradan konusu varmış telefonun. Hangisinden devam edeceğiz. Bu konu daha eski ve ayrıntılı. Ordan devam edilse daha iyi olur;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113483353&p=1#113483353

Bu snapdragon işlemcili, linkteki mtk işlemcili. Farklı cihazlar. Konunun başlığını değiştirmekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Buradan konusu varmış telefonun. Hangisinden devam edeceğiz. Bu konu daha eski ve ayrıntılı. Ordan devam edilse daha iyi olur;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113483353&p=1#113483353

Bu snapdragon işlemcili, linkteki mtk işlemcili. Farklı cihazlar. Konunun başlığını değiştirmekte fayda var

iki başlıkta aynı telefona ait.. 2 tane ana konu açılmış.. tek bir başlık altından gidilirse daha faydalı olur..

• kadobjk kullanıcısına yanıt
    Hayır ikisi de aynı telefon herşeyiyle. Snapdragon 616 işlemcili. Redmi 3 farklı modeli yok zaten.

• Diğer konu daha iyi ordan devam edilsin bence

• Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    Biz aliexpres den buraya gönderimi açık olan her satıcıdan sipariş verebiliriz

Kutulu gelirse %90 takılır küçük ihtmalle üzerinde telefon yazsa bile geçenler oluyor.

Şimdi bu kadar küçük ihtmalle geçtiği için çeşitli yöntemlerle gönderim yapan satıcıların fiyatları piyasaya göre 40_50 usd daha pahalı

Kısaca ya aradaki farkı verip bu satıcılardan alıcaksınız yada bu farkın üzerine az bir miktar fark verip xseller den alacaksın

Yada riske girip paranı kaybetmeyi göze alacaksın

• Redmi note 3 si,bu modele kaymayı düşünüyorum,
    Gold mu, beyaz mı?
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Hediye paketi yaptırıp mp4 yazdıranlar falan varmış satıcıyla konuşup. Bu şekilde mümkün olur mu sizce ?
  • http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7862&idPhone2=7769
    Arkadaşım nasıl aynı bu telefonlar diyorsunuz. İşlemci farklı, boyut farklı, çözünürlük farklı, ram farklı, pil farklı, fiyat farklı, çıkış tarihi farklı, isim farklı, sd card desteği farklı. Konuların ve telefonların adı farklı. Bir kere en basitinden birine evde İmei atarsın ötekine atamazsın. Redmi note 3 kullanıyorum, aradaki farkı da biliyorum. Benim için önemli değil ben mtk dan memnunum ama bu telefonu isteyen çok kişi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7862&idPhone2=7769
    Arkadaşım nasıl aynı bu telefonlar diyorsunuz. İşlemci farklı, boyut farklı, çözünürlük farklı, ram farklı, pil farklı, fiyat farklı, çıkış tarihi farklı, isim farklı, sd card desteği farklı. Konuların ve telefonların adı farklı. Bir kere en basitinden birine evde İmei atarsın ötekine atamazsın. Redmi note 3 kullanıyorum, aradaki farkı da biliyorum. Benim için önemli değil ben mtk dan memnunum ama bu telefonu isteyen çok kişi var.

Linktekiyle aynı telefon. Hatta diğeri nerdeyse 1 ay önce açılmış. Redmi 3 ikiside. Ayriyetten cankay keser in Mi4 konusu da var. Senin bahsettiğin cihaz redmi note 3 modeli. Farklı bi model o zaten. Ama linkteki de redmi 3 bu konuda redmi 3 dikkatli oku istersen

• kadobjk kullanıcısına yanıt
    Hala mı? İyi bakın l Note ne alaka şimdi bahsettiğimiz linkini de koyduğum başlık.
    Diğer başlık daha iyi ordan devam edilse daha iyi olur bence de.

• Evet mümkündür ama kesin değildir.

Hiç kimse de kesin diyemez. Çeşitli mağazalar %100 garanti verir ama müşteri çekmek içindir bu

Takıldığını düşünürsek arada paypall yoksa paranın iade riski daha çok artıyor. Çünkü aliexpress te gümrük vergileri ve riski alıcıya aittir. Dispute de uğraşırsınız
  • Yeni bir konu açmadan önce lütfen forumda açılmış olmadığını sorgulayalım:

http://forum.donanimhaber.com/m_113483353/f_//tm.htm#114301409
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.