Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Benim 14 eylülde takİpli aldigim 3 adet daha dün gelmiş evde yoktu hala postanede yarın alicam

Not bırakmışlar mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo kullanilsaydi ben de alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Benim 14 eylülde takİpli aldigim 3 adet daha dün gelmiş evde yoktu hala postanede yarın alicam

Not bırakmışlar mı hocam

gelen telgrafmıs telgrafta deger tespiti yapılamayan ürün gelmiştir diyor bu ürünlerin değerini gösteren belge fakslayın diyorlar depoda beklıyormus benım urunler istanbuldan telefonlarını aradım açmıyorlar bende bangooddakı fatura ornegı var onu indirdim onu nufus cuzdanı fotokopisi ile faxlıycam.35 dolarlık sipariş gümrüğe takılmış şaka gibi ayrıca bu durumla karşılaşan arkadaşlardan da yardım istiyorum bilgi verebilirlerse memnun olurum
  • Benim powerbank bugun geldi. 37 gunde geldi. Takipsiz almiştim.

Bu urun nasil kullanilacak. Ustunde buton var. Butona basip dami telegonu sarja takicaz. Kisa bilgi verirseniz sevinirim.

• Direktekefonu bağlayın düğmeye basmaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle banggoodtan çektim bir tane.Kayıtlı gönderi+105 puan yani 1 dolar 5 cent indirimle 12,44$ a gelmiş oldu.37,79 kesti paypal baya yüksek kesti kuru,hayırlısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipli alınan üründe unable to track yazısı ne kadar sürede değişiyor bilgisi olan var mi?

• 17track takibimi?

• Benim de hala elime geçmedi powerbank. Bekliyorum bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soBiit

17track takibimi?

Evet aynen 17track takibi

• sormayın beyler bende taaa kaç ay önce siparş vermiştim ama gelmedi , sonra e-posta ile bir daha yollamaları konusunda anlaştık , bakalım hala bekliyoruz bir daha burdan alışveriş yaparmıyım bilmiyorum , güvenimi baya sarstılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yekta_

sormayın beyler bende taaa kaç ay önce siparş vermiştim ama gelmedi , sonra e-posta ile bir daha yollamaları konusunda anlaştık , bakalım hala bekliyoruz bir daha burdan alışveriş yaparmıyım bilmiyorum , güvenimi baya sarstılar....

Banggood ile alakalı ne sorun olabilir acaba ? Burada onlarca kişi sorunsuz alışveriş yapıyor. Banggood çok güvenilir bir sitedir. Madem güvenmiyorsunuz takipli ürün alın.
  • Orijinal xiaomi usb led ışık 3 tane alınca 0.77$

• quote:

sormayın beyler bende taaa kaç ay önce siparş vermiştim ama gelmedi , sonra e-posta ile bir daha yollamaları konusunda anlaştık , bakalım hala bekliyoruz bir daha burdan alışveriş yaparmıyım bilmiyorum , güvenimi baya sarstılar....

sorun kargoda banggoodda değil takipli ürün alın sorun olmaz.

• sakin gençler firmayı kötülediğimiz yok :) :D savunmak için fazla tepki verdiniz.......... birçok siteden alışverişim oldu TAKİPSİZ olarak sıkıntı olmamıştı , ama daha almadan birçok olumsuz yorum okumuştum şimdide benim başıma geldi :D alıcak olan arkadaşlara söylüyorum siz üzerinize alınmayın , gelmeme yada sorun çıkma durumu var ona göre sipariş vermek gerek......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

Banggood ile alakalı ne sorun olabilir acaba ? Burada onlarca kişi sorunsuz alışveriş yapıyor. Banggood çok güvenilir bir sitedir. Madem güvenmiyorsunuz takipli ürün alın.

Ben takİpli aldım 3 adet 34 dolar tutan ürün gümrüke takıldı niye biliyor musun banggood gonderdigi ürünün faturasini içinde ne olduğunu belirten hicbirsey koymuyor paketin üstüne ondan sonra Gümrük tutarıni belirten evrak istiyor kaç gündür uğraş dur istanbul gümrüke evrak gönderdim şimdi izmir gumruge gondereceklermis kargoyu oraya gidip alacakmisim yine o gumruge evraklarla beraber..Sonuç olarak banggood kargo içeriğini tutarını belirten fatura koysa bunların hiç biri olmayacak.takipsiz alanların başına bu olaylar silsilesi geldiği için kargo gelip Gümrükte bi süre bekleyip geri gidiyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 26 Ekim 2015; 16:34:48 >

• Beyler bende aldım ama 7 gün oldu hala kargo takip no çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Beyler bende aldım ama 7 gün oldu hala kargo takip no çalışmıyor.

banggooda mail atınız yada canlı chat ile görüşünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Beyler bende aldım ama 7 gün oldu hala kargo takip no çalışmıyor.

Postnord.se

Acele etmeyin bu adresten kontrol edin.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.