Tavsiye ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Merak eden arkadaşlar için; 1 1 buçuk ay kadar önce Xiaomi 13 Lite almak amacıyla Mi store'a gittim. 2-3 güne geleceklerini söylediler, teşhir modeli de yoktu incelemek için. Ellerinde son kalan Poco F4 256 GB aldım 14K TL'ye. Şarjı ve performansı çok güzel . Kamerasını çok denemedim ama ortalama seviyede olduğunu düşüyorum eis var. Kasası güzel hissettiriyor, ince ve hafif. 12T ile arasında kalmıştım, hem aynı fiyata 256 Gb olması, 4k 60 fps video kaydedebilmesi , hem de su toz direncinden dolayı bu telefonu tercih ettim. Hem de 12T kasası güzel hissettirmedi. Telefonda oyun vs. oynamadığım için aradaki performans farkını fazla önemsemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 5 Nisan 2023; 11:5:53 > |
Xiaomi Poco X5 Pro Nasıldır ? (3. sayfa)
-
-
Hayırlısı olsun güle güle kullanın F4 de güzel telefon Xiaomi 13 Lite' den daha iyi en basit Stereo hoparlör desteği bir de F4 de ois desteği mevcutquote:
Orijinalden alıntı: kartalımTavsiye ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
Merak eden arkadaşlar için; 1 1 buçuk ay kadar önce Xiaomi 13 Lite almak amacıyla Mi store'a gittim. 2-3 güne geleceklerini söylediler, teşhir modeli de yoktu incelemek için. Ellerinde son kalan Poco F4 256 GB aldım 14K TL'ye. Şarjı ve performansı çok güzel . Kamerasını çok denemedim ama ortalama seviyede olduğunu düşüyorum eis var. Kasası güzel hissettiriyor, ince ve hafif. 12T ile arasında kalmıştım, hem aynı fiyata 256 Gb olması, 4k 60 fps video kaydedebilmesi , hem de su toz direncinden dolayı bu telefonu tercih ettim. Hem de 12T kasası güzel hissettirmedi. Telefonda oyun vs. oynamadığım için aradaki performans farkını fazla önemsemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Nisan 2023; 11:25:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Poco için yabancı sitelerde yorumlara filan baktım ama anakart sorunlarından bahsediliyor, garantiye giden veya çöp olan çok var. Aşırı şikayet var yorumlarda (her model için)
Bir de dediğiniz gibi nedense hep eski işlemcileri kullanıyor. Daha 2 aylık cihaz X5 pro ama işlemci 2021 yılına ait..
-
Bende poco x3 promun şarj soketi oynaya oynaya çöp olduğu için x5 proya geçicektim ama epey diye bi site var allahtan ikisini karşilaştirdim poco x3 yanilmiyorsam antutuda bile daha yuksek puanli ben 12t de karar kildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X