Şimdi Ara

Xiaomi Note 8 Pro IMEI Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, ben 19 yaşında bu sene üniversite sınavına girmiş bir öğrenciyim. Bu sene sınavım iyi geçti ve babam da bana hediye olarak yukarıda gördüğünüz telefonu almış. Telefonun fiyatı sanırım 2900 TL civarı fakat satışı yapan kişi babama 2 yıllık garanti yerine 1 yıllık vermiş ve 2200 TL'ye satabileceğini söylemiş. Babam da almış normal olarak, hatta şu an kutusunun üzerinde barkot vs. de var telefonun. Telefonu bu Cumartesi babam bana verdi, bugün de bana IMEI numarasının kayıtlı olmadığı ile ilgili bir mesaj geldi ve telefon kayıt ettirmemem halinde 120 gün içerisinde kapanacakmış. Benim bu konu ile ilgili fazla bilgim olmadığı için hemen satın alınan yere gittim. Bana bu mesajı takmamam gerektiğini, bu markanın kapanmadığını, kendisinin de burada olduğunu vs. söyledi. (kaçma manasında ama kocaman dükkandı, hatta yanında Xiaomi tamir yeri de vardı yetkili servis sanırım) Adam bana böyle söyleyince içim biraz rahatladı fakat konuyu kendim araştırınca e-devlete girdim ve telefon şu an gerçekten de kayıtlı değil. İade etmeye kalksam muhtemelen geri almayacaklar. Kayıt ettirme ücreti ise 1800 TL olmuş. Adama gidip halletmesini söylesem muhtemelen yapar ama 4 ay sonra tekrar silinebilir mi gibi şeyler geliyor aklıma. Sizce ne yapmalıyım? Hediye olarak alınmış bir de babama da bir şey diyemiyorum çok üzüldü kendisi.

• Adama götür halletmesini söyle
    Halledince yeni İMEİ e devlette sorgula kayıtlı yazıyorsa sorun olmaz
    forumda sıcak fırsatlarda xiaomi desteğini ücretli veren birisi var
    ordan yardım alabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/tum-xiaomi-ve-redmi-telefonlara-yazilim-tamiri-yapilir--141901182#144417654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Temmuz 2020; 2:25:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.