Şimdi Ara

Xiaomi'nin Yeni Dronu.. Fimi X8 Mini Çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Bildiğiniz üzere 6 sene önce Xiaomi firmasıda iddialı bir modelle drone piyasasına giriş yaptı. İlk çıkardığı Xiaomi Mi Drone 4k modeli oldukça fazla talep gördü. Fakat gelişen teknoloji ve rakibi Dji katlanabilen modeller çıkarması üzerine Xiaomi Fimi X8 modelini bizlere sundu. Türkiye'de oldukça fazla tutulan model satış rekoları kırarak 2020 yılında en çok satan Hobi dronu oldu.

    2021 yılında Dji Mavic Mini modelinin satışlarını gören Fimi 250 gram bandında, 500 gram altı kayıt gerektirmeyen modeli Fimi X8 Mini model dronunu bizlere tanıttı.


    Yaklaşık 35 dakikalık uçuş süresi, 4k çekim kalitesi, fllow me yani beni takip et özelliği, 250 gram hafif tasarımı ile bu dronda 2021 yılında Hobi kategorisinde iyi bir satış elde edecek gibi duruyor.


    Ürünün fiyatına geldiğimizde 399$ dolarlık bir çıkış fiyatı görüyoruz. Son zamanlarda Dji ürünlerinde de olduğu gibi Fimi X8 mini modelinide yurt içi satıcılardan almak daha hesaplı ve güvenilir oluyor. 4000 tl bandında bizleri karşılayacak gibi duruyor. 2 yıl garanti veren firmalar var. Türkiyeden satın alıp karşınızda muhattap bulacağınız firmalardan satın almak yurt dışından almaktan daha karlı gibi duruyor.


    Bir başka üründe görüşmek üzere. İyi formlar dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.