şimdi fabrika ayarlarına döndüm fakat herhangi bir gelişme yok. Aynen devam ediyor. Cihazı yılbaşından beri kullanıyorum bu arada. Son güncelleme ile birçok kişi aynı problemi yaşıyor. Bağlantı var, sinyal iyi herşey güzel görünüyor ama görüntü kalitesi sürekli düşük, sürekli kopma/donma yaşanıyor. Netflix'te afişler bile yüklenmiyor o derece. |
Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (36. sayfa)

-
-
Pdx 701 Pro Plus Tripodhttps://www.hepsiburada.com/pdx-701-pro-plus-tripod-p-HBV00001BZFJP?magaza=Viz%C3%B6rKedisi+Foto%C4%9Fraf%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k&url_src=ios-product-detail
Ben bununla kullanıyorum çok memnunum fakat 2 sene önce 120₺ ye falan almıştım. Bu minvalde bir tripod iş görecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
-
Şimdilik böyle bir problem yaşamadım.
-
Cihazda iphone’u uzaktan kumanda gibi kullanmak mümkün mü? App var mı?
www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0823BTNYV?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1Xiaomi M055MGN Mijia Projeksiyon Cihazı, 500 ANSI Lümen, 1080p, Beyaz
fiyat sürekli düşüyor. 3396tl (kumanda siyah)
-
quote:
Orijinalden alıntı: recoozwww.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0823BTNYV?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1Xiaomi M055MGN Mijia Projeksiyon Cihazı, 500 ANSI Lümen, 1080p, Beyaz
fiyat sürekli düşüyor. 3396tl (kumanda siyah)
daha 1 hafta önce 200 tl daha yükseğe aldım ya. amazon bu konuda aradaki farkı falan ödemiyor di mi... üzdü....
-
bende 1 hafta önce 100 tl daha pahalıya aldım. ben uğraşmıcam ama siz uğraşmak isterseniz müşteri hizmetleri size "yeni fiyattan sipariş verin eskisini iade edin" diyecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: recoozbende 1 hafta önce 100 tl daha pahalıya aldım. ben uğraşmıcam ama siz uğraşmak isterseniz müşteri hizmetleri size "yeni fiyattan sipariş verin eskisini iade edin" diyecektir.
an itibariyle 3.899 TL oldu
amazon
Xiaomi M055MGN Mijia Projeksiyon Cihazı, 500 ANSI Lümen, 1080p, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0823BTNYV?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR
-
satıcı amazon değil. stok bitti galiba
-
Aynı sorunu son güncellemeden sonra bende yaşamaya başladım. Bir an önce düzeltirler inşallah..
Ayrıca kullananlara bir sorum olacak. Android Tv Data Server uygulamasını bir türlü hem Google Play'dan hem de APK olarak güncelleyemiyorum. Sizde de durum aynı mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: admhtmnAynı sorunu son güncellemeden sonra bende yaşamaya başladım. Bir an önce düzeltirler inşallah..
Ayrıca kullananlara bir sorum olacak. Android Tv Data Server uygulamasını bir türlü hem Google Play'dan hem de APK olarak güncelleyemiyorum. Sizde de durum aynı mıdır?
Aynı
-
Teşekkür ederim. Enes beyin kanalını incelediğimde VP6 aklımı çeldi. Bir kaç yere baktım VP6 çok sesli diyorlar ama mijia ile arasında 4 desibel fark var. Çok sorun yaratmaz sanki.
Ayrıca Blitzwolf'ün servis konusunda kötü olduğunu duydum. Bozulursa cihaz direkt çöp diyorlardı kafam karıştı.
İşin sonunda bulabilirsem ikinci el Mijia alacağım gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FTazeTeşekkür ederim. Enes beyin kanalını incelediğimde VP6 aklımı çeldi. Bir kaç yere baktım VP6 çok sesli diyorlar ama mijia ile arasında 4 desibel fark var. Çok sorun yaratmaz sanki.
Ayrıca Blitzwolf'ün servis konusunda kötü olduğunu duydum. Bozulursa cihaz direkt çöp diyorlardı kafam karıştı.
İşin sonunda bulabilirsem ikinci el Mijia alacağım gibi.
Şuan takıldıgım model OPTOMA - PROJECTORS UHD35
4k 10 bin tl ama çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arladaşlar hafif yandan bakıcak cihaz 1 metre sorun olurmu. Yoksa tam karşıdanmı bakmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 6 Eylül 2021; 7:40:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
BenQ X12000 4K Ultra HD LED Projeksiyon Cihazı. satmayı düşünüyorum.
Bütçem şu anda 2800 civarlarında.
quote:
Orijinalden alıntı: Murat Ümraniye
BenQ X12000 4K Ultra HD LED Projeksiyon Cihazı. satmayı düşünüyorum.Ne alıcan?
quote:
Orijinalden alıntı: Zooe
Arladaşlar hafif yandan bakıcak cihaz 1 metre sorun olurmu. Yoksa tam karşıdanmı bakmalıBilen Yokmu Arkadaşlar Xoami mijia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X