< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mijia Akıllı Taşınabilir Hava Pompası kullanan var mı? (3. sayfa)

-
-
Birkaç ay kullanmadım, kar yağarken de Araç içinde kaldı pompa. Biraz önce şarja taktım ama şarj ışığı yanmıyor. Kendi kendine çalışıyor biraz sonra kapanıyor. Yetkili servisten de ümitli değilim :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar.
Konuyu hortlatmış olacağım ama bu ürünle ilgili aklıma takılan bi soru var bilen ve kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bazı yorumlarda pompanın şişme yatak şişirdiği söyleniyor ama ben fotolarda bunun için uç göremedim. Nasıl şişirebiliyor acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle şişirmiyor bu amaçla alma sakın. Ben uyumlu ucu da almıştım ama param çöpe gitti, pompayı da iade ettim. Yüksek basınçlı lastik veya top gibi şeyler için bu cihaz.
-
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, çok yardımcı oldu bana, az daha alıyordum. Peki hem lastik hem yatak şişiren bi ürün bulabildiniz mi yoksa vazgeç bu sevdadan her ikisi için ayrı cihaz mi lazım diyorsunuz :)
Maalesef ikisi için ayrı cihaz gerekiyor üstadım :) Birisi yüksek basınçlı ama daha düşük debide hava basıyor (azar azar), diğeri düşük basınçlı ama yüksek debide (yani birim sürede daha çok) hava basıyor. O yüzden uygun başlığı alsan bile araba lastiği şişiren bir cihazla şişme yatak şişirmek saatler sürüyor. Ben denediğimde sanırım 1. saatte zaten aletin şarjı bitti gitti :) Araba için bir şişirici al, şişme yatak vs için de 150-200 liralık bir elektrikli pompa al işini fazlasıyla görür.
-
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim üstad, iki gündür o forum senin, bu forum benim gezinip duruyorum ama tam aradığım bu bilgiyi hiçbir yerde görmedim. Tekrardan çok teşekkür ederim :)
selamlar. pompadan almak istiyorum fakat 2 modeli var
micro usb li versiyon
type c li versiyon
type c olan daha yeni modeli fakat hiçbiryerde stok yok bulamıyorum aliexpress dışında.
yeni modelden kullanan varmı ?
-
Az daha ekleyip bosch easypump alın kafanız rahat olur.
-
200 liraydı acaba alsam mı diyodum 800-1000 lira olmuş şimdi.
Bana mantıklı gelmedi onun yerine çakmaklıktan çalışandan aldım aynı görevi görüyor benim için yeterli geldi.
-
Küçük bisiklet pompası iş görür. Tembelliğe gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X