Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.949
Cevap
279
Favori
1.550.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de tavsiyeler üzerine Brave browser kullanmaya başladım, memnunum, pil kullanımı daha iyi fakat tek sıkıntı sanki biraz fazla RAM kullanıyor gibi, normalde 3.5GB. olan boş RAM onu kullanmaya başladıktan sonra 3 ve altına düştü, sizlerde de böyle mi?

@buraoca2 anlayışınız için teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda bende aranıza katılabildim. 64gb siyah modeli ile (migrostan alındı)
  • Ekran koruyucu olarak aşağıdaki ürünü kullanıyorum, oldukça memnunum, ekranı tam kapatıyor, kılıf olarak orijinal kuyudan çıkan kılıfı kullanıyorum, güzel bir ikili oldular:

www.hepsiburada.com
    Case 4U Xiaomi Mi 6 Mi6 Full Kapatan Cam Ekran Koruyucu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-xiaomi-mi-6-mi6-full-kapatan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-HBV000006IMS0

• Hicks kullanıcısına yanıt
    alide 1.5 dolar hocam
  • mkm5838 kullanıcısına yanıt
    Yani bir çok ürün ve bir çok fiyat var, ben kullandığım birşeyi tavsiye ediyorum, önceki mesajlarda çok istek olmuş tam oturan koruyucu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ben de tavsiyeler üzerine Brave browser kullanmaya başladım, memnunum, pil kullanımı daha iyi fakat tek sıkıntı sanki biraz fazla RAM kullanıyor gibi, normalde 3.5GB. olan boş RAM onu kullanmaya başladıktan sonra 3 ve altına düştü, sizlerde de böyle mi?

@buraoca2 anlayışınız için teşekkürler...

hahah,hocam 6 gb ram var,ne bu cimrilik :)
    bırak ram i kullansın,pili daha az tüketiyor ya gerisini boşver.
    reklam falan da engellediği için diğerlerine göre biraz fazla ram kullanıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkm5838

sonunda bende aranıza katılabildim. 64gb siyah modeli ile (migrostan alındı)

hayırlı olsun hocam,aramıza hoşgeldin
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Boş RAM her zaman iyidir :)

DH çok geç browse ediyor bu arada 2 gündür, genel bir sorun sanırım sizlerde de öyle mi?
  • azizbaris kullanıcısına yanıt
    Mod seçme ekranının sağ üst köşesinde ayarlar simgesi vardır oraya gir. "Add watermark in photo" ayarını "off" seç..

• Arkadaşlar;
    2 gündür global beta miui9 u kullanıyorum,hız ve animasyonlar olarak gerçekten bir fark var,çok mu;değil,cihaz zaten hızlıydı daha da hızlanmış,iyi olmuş.
    çift tıkla uyandırma çok iyi değildi,bazen 3-4 tıkta uyanıyordu ama ekran geç açılıyordu.çimdi şak diye açılıyor,hemde gerçekten çift tıkla (arada yine tekliyor gerçi ama ilk haline nazaran çok çok iyi)
    *müzik uygulamasına arama kısmı eklenmiş,
    *wifi ayarlarının içine connect mode ve veri kullanımı satırları eklenmiş,henüz ne işe yaradığını bilmiyorum.
    *ekran videosu çeken uygulama eklenmiş
    *ekranı 2 ye bölme var,çok iyi çalışıyor
    *geliştirici seçeneklerine emulated sdcard optimizasyonu eklenmiş(sanırım otg ile flash takıldığında okuma ve yazma hızlarını arttıran bir özellik)
    *galeride resim açma ve kapatıp diğer resme geçme efekti çok güzel ve oldukça hızlı olmuş.
    *alt menüdeki uygulamaların altında yazan uygulama isimleri artık yok,orası çok boş olmuş,beğenmedim.
    *ana ekranda boş biyere tıkladığımda ,saat widgetı için sağ üstte bir tırnak çıkardı,ona basarak temalara ait widgetlar arasından istediğimizi seçerdik,artık bu yok,saat widgetını değiştiremiyorum.sanırım tema değiştirmeeden widget değişmeyecek.
    *kameraya yeetersiz ışıklı fotoların parlaklığını otomatık arttır diye bir ayar eklenmiş
    *flash gerektiğinde uyar kısmı diye bişey var,önceden varmıydı net hatırlayamadım
    *ses kısma tuşuna basında üste sessiz mod eklenmiş,o botuna basınca ne kadar süre sessiz kalmasını istediğimiz ayarlar çıkıyor(herr zaman,30 dk,1 saat ,2 saat ve 8 saat olarak)

şimdilik gördüklerim bunlar arkadaşlar,geçilir mi derseniz geçilir,ama çok da bir kaybınız olmaz,uğraşmak istemeyenler ota güncellemeyi beklesinler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty34 -- 14 Ağustos 2017; 10:52:2 >

• quote:

DH çok geç browse ediyor bu arada 2 gündür, genel bir sorun sanırım sizlerde de öyle mi?

aynen çok yavaş açılıyor,kanser ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

aynen çok yavaş açılıyor,kanser ediyor

Bende diyirum benim telefindami sikinti var. Demekki herkeste olan bir durummus. Boylesine bir sitenin yavas acilmasi adami hasta ediyor valla

• quote:

Orijinalden alıntı: firatalir

Arkadaslar 15 20 gündür mi6 kullanıyorum 4 5 defadır resetliyor sıkıntı ne olabilir

Isınma olayı falan yok tlf yerden elime alınca mi yazısı görüyorum. Elimde kullanırken kapnmadı daha. Oyun oynamam kasılma falanda yok.

Resetleme büyük ihtimal bataryayla ilgilidir. Aşırı ısıdan kaynaklanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

Hocam gece çekiminde baya düzelme var miui 9 da. Kumlanma baya baya azaltılmış. Ayarlarda da gözüme çarpan gece çekimlerini iyileştir diye bir ayar var miui 8 de var mıydı dikkat etmemişim.

Onu bende gördüm hocam, o ayar miui8 de yoktu, birde şu Mi6 ile çekildi falan ayari vardı artık o yok, tarih eklediğin zaman o yazı gidiyor, tarih eklemezsen shot in Mi6 yazıyor, yani ya biri ya öteki, off ayari yok

Miui 8 deki HHT modu gece modu.

• Bildirimleri kilit ekraninda göremiyor muyuz, bununla ilgili ayar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

Yok hocam kendi uygulamasını kullanıyorum. Zaten fotoğraf işinden çok anlamam, otomatik ayarda kullanırım hep. Bu akşam öylesine deneme amaçlı bir kaç resim çektim dışarıda öncekine göre gayet iyiydi ve kumlanma da baya azalmış.

Peki hocam teşekkürler, Stock Kamera Uygulamasında perde hızını 1/4 saniyenin altına düşüremiyoruz. Bu yüzden sensöre fazla ışık giremiyor. Özellikle S7 ile karşılaştırdığımda, gece Ay ışığı fotoğrafı çekilebilirken, bizim cihaz ile çekilemiyor ne yazıkki. Farklı bir Kamera programı arıyorum bende Manuel Modda çekim yapabilmek için.

@Hicks

Hocam Brave Browser'da tek sayfa açınca 155 Mb, 5 sayfa açınca 350 Mb Ram kullanmış. Açıkçası Chrome'da nasıldı pek dikkat etmedim ama. Bence çokta sayılmaz hocam, Entegre Reklam engelleyici de olduğu için Chrome'dan biraz daha fazla Ram tüketmesini normal olarak karşılıyorum

@pretty34

Hocam Yeniliklerden bahsettiğiniz için teşekkürler

Bu arada Video uygulaması da değişmiş.

Bana kalırsa sırf hız için bile geçmeye değer. Özellikle Tarayıcıda internet üzerinde gezerken (Chrome ve Brave'i denedim) bile hızlanma söz konusu, tıkladığınız sayfalar bile daha hızı açılıyor. Uygulamaların Açılış hızının arttırılabilesini anlıyorum da, Acaba Uygulamaların çalışması nasıl hızlandırılabildi onu merak ediyorum

Bu arada Gece bekleme durumunda Wifi açık iken 8.5 saatte %3 şarj tüketimi olmuş. Bu gecede bekleme durumunda Mobil Veri ile ne kadar şarj tüketimi olduğuna bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dominikk

Bildirimleri kilit ekraninda göremiyor muyuz, bununla ilgili ayar var mı?

Güvenlik

İzinler

Diğer izinlerden

Her uygulama için kilit ekranı bildiriminini kısıtlayıp açabiliyorsun

• Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    Telefonda oyun oynamam hiç ısınmıyor 36 c ile 42 derece arası. İşin ilginç tarafı bekleme modunda yapıyor. 1 kere telefon konuşurken kapandı.

Birde sıkıntı yazılım değilse 20 günlük telefon hepsiburada dan para iadesi yada yeni telefon alma hakkım varmı.

• Bl klidi almadım daha nerden nasıl alırım. Yada bl klidi açmadan miui 9 kurabirmiyim. Global 8.2.2.0 yüklü.

• Google Chrome üzerinden bir şey indirirken ekran kapanınca indirmenin durması olayı klasik bir olay mı yoksa bir ayar mi yapılması lazım

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.