< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 9 Şubat 2026; 0:22:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1550. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Tek sim kartlı kullanıyorum. Çağrı geldigi an arkada internet gidiyor. Aynı yila sahip j7 Gibi birkaç eski telefonda denedim bu sorun olmadı. Belki yazılım ile alakalı.. hard reset yaptım düzelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben Mi 9 lite yedekte tutuyordum. Dün Lineageos yükledim Android 15 destekliyor şuan. Telefon evrim geçirdi resmen. Xiaominin o yazılım ağırlığı, karmaşası, çöpü her şeyi gitti. Zamanında ne kullanıyormuşuz diye yakındım. Şimdi ise Sd710'lu telefon Android 15 ile yağ gibi akıyor. Pixel gibi oldu telefon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Niyetim poco F8 ultra almak. O zamana kadar mi6 ya devam. Aldıktan sonra yedek olarak durur ama google arama ve mesaj uygulamalarını sevmiyorum. Lineagoes farklı uygulama kurulabiliniyor mu?
_____________________________ -
Vakıfbank hariç hiçbir uygulamada sıkıntı yok. İstenen uygulama kurulabiliyor. Lineageos'a özel; mesaj,kişiler, telefon, takvim,saat, müzik uygulamaları var reklamsız sade şekilde. Googlenin bahsettiğiniz o uygulamalarına hiç ihtiyaç dahi kalmıyor. Gemini,Youtube vs yükledim. Google beni değil ben onu kontrol ediyorum artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mi6 ya nasıl yukleriz bu romu?
Yükleme talimatı varmı bu
Rom buldum.
Süper. Pc varsa Gemini yardımıyla yükleyebilirsin. Ben öyle yaptım. Gapps da yüklemek gerekiyor. Google Play Hizmetleri ve Play Store yüklü gelmesi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3035F8F7C -- 11 Şubat 2026; 11:26:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var. Bu akşam kurcalarim
Vakıfbank hariç hiçbir bankacılık uygulamasında sorun yaşamıyorum ben lineageos ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/c0/78/89/c07889fd93e048391ee8e74385221afc.jpeg&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt