Şimdi Ara

Xiaomi Mi5 Telefonum açılış ekranında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Xiaomi mi5 telefonum açılış ekranında kaldı .Arasıra kendini yeniden başlatıyor.20 saniye basılı tutunca kapanmıyor.Cihazı bilgisayar okuyor ancak Mi suit ve hi suit de cihazım görünmüyor.Xiaomi Mi5 Telefonum açılış ekranında kaldı bu ekranda kalıyor.Umarım bu hata can sıkıcı bişey değildir .Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Burası satış konusu hocam konu ile alakalı yazılım destek bölümüne bakabilirsiniz
  • Hocam cihazı edl moduna alıp o şekilde bi flashlayın sonra bootloader kilidi açıp mi flash ile temiz kurulum yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu dediğinizi nasıl yapabilirim? telefon fastboot moduna girmiyor.Bir arkadaşa sordum telefonun ses tuşunun takılı kaldığını ve sürekli recovery e düştüğünü söyledi .Bunun çözümü nedir?
  • mustafaozgun M kullanıcısına yanıt
    Ses kısma güç ile fastboot moda giyim mu

• hayır hocam girmiyor
    Ses açma ses kısma ve güç bu üç tuşa bas siyah ekran gelecektir bi o şekilde pcye bağla

Sonra aygıt yöneticisine gir orada qualcom cihazı bağlı mı gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihazı bilgisayar okuyor ancak hisuite ile veya misuite ile telefona bağlanamıyorum.Xiaomi Mi5 Telefonum açılış ekranında kaldıTelefon şu ekranda kalıyor .Xiaomi Mi5 Telefonum açılış ekranında kaldıBu arada Ses açma tuşu takılı kalmış sanırım o ezilmeden sonra.

Hocam cihazda sorun yok ses kısma tuşu ezilmiş ses kısma tuşunu çıkarın sorun hallolur yani servise verin ses tuşu onarılsın çünkü PC Mi5 olarak okuyor yani sistem ve dahili sağlam sadece recovery ekranı geliyor

• arka kapağı vantuzdışında nasıl açabiliriz?
    sadece vantuz malesef
  • peki teşekkürler yardımların için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.