Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
253.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @neoAyhan Hiç tanıdığınız biri yok mu gümrük ile ilgili yardım edebilecek ? Geçmiş olsun.
  • Xiaomi mi2 konusu mi2 mağdurları konusuna döndü malesef. Böyle giderse biz bu telefonu görmeden bu konu yok olup gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: daniali

hocam forumdan 30 lira karşılığı geçici kayıt yapıyorlar yaptır sonra git kargoya telefonu tamir için yollamıştım bakın imei sini çünkü mevzuatta unutulan ve tamir için yollanan telefonlar imei kontrol edilerek yollanır diyor

Bak bu yöntem işe yarayabilir.

Telefonum bozuldu gönderdim yapamayıp yenisini gönderdiler diyebilirsin.İmei kaydınıda yaptırırsan senin için bir ihtimal kurtarma şansı olur + bizede örnek teşkil eder.

olmadı böyle yapacam mecbur sagolun arkadaslar. kimler kayıt yapıyor bilginiz var mı

Forumda ISLAMBOL-TekTük-pasha23 geçici kayıt yapıyor...

• nasıl geçici kayıt yapıyorlar. cihazın imeisi mi değişiyor. ya da bu arkadaslar telefoncu falan mı direk imei kaydı alıyorlar vergisiz dilekçesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 9 Ocak 2013; 19:43:54 >
  • şu cep telefonu alacağım hangi siteden alayım diyen arkadaşlara gel burdan al,olmadı burdan al demek o soruyu soran arkadaşı bile bile kandırmak anlamına geliyor adamın hem parası gitti hem de durduk yere kendini sıkıntıya soktu neymiş 2 gb ramli 720 p ekranlı telefonum olacak değermi,dünyada teknolojiyi bu kadar çok sevipte teknoloji adına hiçbirşey üretmeyen bir ülke olmaz,yap burda 2 gb ramlı 720p ekranlı bir cep telefonu sat,millet bilgisayarın başında geldimi,gelecekmi,neoldu takıldı galiba paranoya olacak dünyada bu şekilde parasıyla alışveriş yapan millet varmıdır bence yoktur çünkü gerçekten böyle bişeyi yapmak için saplantılı olmak lazım o benim olmalı olmassa gitsin param yine isterim sağlıklı bir kafanının yapacağı işler değil sağlıklı biri cep telefonu getirtmek yasak diyip evde çayını yudumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 9 Ocak 2013; 19:53:58 >
  • Vay aga ben 52$ lık tableti gümrükte takıldı diye cinnet geçirdim. Birde şunun gibi bir şey takılsa gümrüğü yakardım heralde
  • Sedat kardeşim öncelikle geçmiş olsun.....inşallah paranı kurtarırsın ....Çin den alışveriş yapan herkes bunun risklerini göze alarak alışveriş yapıyor gümrükten gecerse ne ala kalırsa başlıyoruz kufretmeye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 10 Ocak 2013; 9:05:45 >
  • bende mesaj attım sedata destek diye...sedat parasını alıncaya kadar şiparişimi erteleyeceğim dedim yazdıkları cvp aşağıda.....

Hello,Gurcan Yildirim,We have sent the request to DHL about taking back the phone from your local customs.Ibuygou and your friend Ms Sedat have reached the solution for the holding parcel.please check the emails between ibuygou customer service and Mr Sedat: thanks for you are taking back parcel. ı am really happy now. ı hope one day this phone and other chinese great phones comes to turkey everyone takes it and ı. there is a lot of fan about xiaomi m2 and oppo find 5 zte huavei. ı know it is the best phone on the world. but ı have to restutite. ı hate turkish goverments sutupid rules. next year ı will go to china maybe ı take oppo find 5. pls call your local DHL and take it back. ı am glad to meet ibuygou.
  • geçmiş olsun umarım geri çekerlerde paranızı alırsınız, kaldı ki göndermeden önce sorun olmaz deyipte sorun olunca geri çekmemek nasıl iştir. gerekirse yorumlarımızı yazarız siteye
  • Benim kargoda bu şekilde herhalde bundan sonra takılmaz değilmi??Gümrüğe sevk edildi yazmıyor çünkü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 10 Ocak 2013; 11:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

şu cep telefonu alacağım hangi siteden alayım diyen arkadaşlara gel burdan al,olmadı burdan al demek o soruyu soran arkadaşı bile bile kandırmak anlamına geliyor adamın hem parası gitti hem de durduk yere kendini sıkıntıya soktu neymiş 2 gb ramli 720 p ekranlı telefonum olacak değermi,dünyada teknolojiyi bu kadar çok sevipte teknoloji adına hiçbirşey üretmeyen bir ülke olmaz,yap burda 2 gb ramlı 720p ekranlı bir cep telefonu sat,millet bilgisayarın başında geldimi,gelecekmi,neoldu takıldı galiba paranoya olacak dünyada bu şekilde parasıyla alışveriş yapan millet varmıdır bence yoktur çünkü gerçekten böyle bişeyi yapmak için saplantılı olmak lazım o benim olmalı olmassa gitsin param yine isterim sağlıklı bir kafanının yapacağı işler değil sağlıklı biri cep telefonu getirtmek yasak diyip evde çayını yudumlar..

arkadaşım yazdıklarını bi kendin okur musun? sorun çıkana kadar hiç birşey demiyordun da şimdi neden kahin kesildin milletin başına. şimdi biz senin için vay be ne akıllı adam mı demeliyiz. yok telefon yapınmis. sedat duydun de mi yarın tornayı lehimi al başlayalım bu işe . yok akıllı adam çay içermiş başka millet var miymiş bizden başka. arkadaşım senin dünyan dar olabilir ama bütün milletler yapıyor bu işi. ayrıca sen çok akıllı hissediyorsan kendini çözümün varsa söyle yoksa da millete salak demeyi bırak akbabalar gibi.

• binde bir de olsa takılma olayını unutmayacaksınız. ben 3 tane sipariş ettim hiç takılmadı. takılabilirdide o zaman parayı geri alma yöntemlerine bakmak lazım.
    size tafsiyem şua 1-2 ayda telefon siparişini rafa kaldırın sebebi ise bugünlerde hergün kaçak telefon opasyonu oluyor havalanlarında, gümrükte
    http://www.haber7.com/polisiye-vakalar/haber/975354-havalimaninda-kacak-telefon-operasyonu
    bu hafta 3. kaçak telefon avı. siz siz olulun sular duruluncaya kadar siparişi erteleyin zaten 1-2 aya rahatlar nedenini bilmiyorum belkide yılbaşında hediyelik eşyalar gümrük vergisinden muaf oluyor 150 euro ya kadar olan ürünler ama telefon hariç durum böyle olunca denetimler sıklaşıyor. yılbaşında ve bayramlardan 1 ay önce ve 1 ay sonrasına kadar hediyelik ürünler gümrük vergisinden muaftır.... yanlış bildiğim birşey varsa bilen arkadaşlar düzeltsin. hepinize bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

quote:

şu cep telefonu alacağım hangi siteden alayım diyen arkadaşlara gel burdan al,olmadı burdan al demek o soruyu soran arkadaşı bile bile kandırmak anlamına geliyor adamın hem parası gitti hem de durduk yere kendini sıkıntıya soktu neymiş 2 gb ramli 720 p ekranlı telefonum olacak değermi,dünyada teknolojiyi bu kadar çok sevipte teknoloji adına hiçbirşey üretmeyen bir ülke olmaz,yap burda 2 gb ramlı 720p ekranlı bir cep telefonu sat,millet bilgisayarın başında geldimi,gelecekmi,neoldu takıldı galiba paranoya olacak dünyada bu şekilde parasıyla alışveriş yapan millet varmıdır bence yoktur çünkü gerçekten böyle bişeyi yapmak için saplantılı olmak lazım o benim olmalı olmassa gitsin param yine isterim sağlıklı bir kafanının yapacağı işler değil sağlıklı biri cep telefonu getirtmek yasak diyip evde çayını yudumlar..

arkadaşım yazdıklarını bi kendin okur musun? sorun çıkana kadar hiç birşey demiyordun da şimdi neden kahin kesildin milletin başına. şimdi biz senin için vay be ne akıllı adam mı demeliyiz. yok telefon yapınmis. sedat duydun de mi yarın tornayı lehimi al başlayalım bu işe . yok akıllı adam çay içermiş başka millet var miymiş bizden başka. arkadaşım senin dünyan dar olabilir ama bütün milletler yapıyor bu işi. ayrıca sen çok akıllı hissediyorsan kendini çözümün varsa söyle yoksa da millete salak demeyi bırak akbabalar gibi.

aman hocam ya gücüm kalmadı kimseye laf yetiştirmeye. artık ne diim. paramı alabilirsem en iyisi bu olacak benim için

• quote:

quote:

xianomi başlığı dışında herhangi bir konuya karışmayan ve tüm mesajları bu konu olan biri için fazla iddaalı ve gereksiz konuşuyorsun üslübunu düzelt adam ol adam gibi konuş yada en azından bu yazıyı okuyana kadar öğle davranmaya gayret et
    1-önüne gelene şu siteden alışveriş yap buradan alışveriş yap diyeceğine ayhan'ın telefonu dhl ile almasını engelleseydin burada asıl boş konuşan sensin ben burdan telefon getirtmeyin takılmalar çoğaldı derken sen onun bunun kanına girip ordan al burdan al yapıyordun..

jiayu markasını satan resmi sitesinden bir çinli ile konuştum sadece türkiyeye gönderi yapmadıklarını çünkü yasak nedeni ile çok sıkıntı olduğunu söyledi elin çinlisi anlamış senin kafa hala almıyor,ve dünyada sadece türkiyeye gönderi yapılmıyor..

Birçok aliexpress satıcısı türkiyeye gönderiyi kesti ve illahlah ediyorlar hem ürünü alan kesim çok sıkıntılı hemde gümrük sıkıntılı diye serzenişte bulunuyorlar adamın biri sipariş vermiş verdiği günden sonra hergün beni e-posta sorusuna boğuyor diyor ve sattığım üründen 15 usd kazandım diyor..

sen tornovidayı eline alma tornividayı eline alan bizde ne yapıyor malum en yakınındakine sallıyor aman..

neyse konu ne senle alakalı ne benle alakalı adamın telefonu takılmış olan sana olmuş konuyu uzatıp dengesisiz yorumlar yapma bundan sonra seni şikayet ederim bideha forumun yüzünü göremessin seviyesiz yorumlarını başka yerlerde devam ettirirsin..
    kötü söz sahibinindir
    akbaba

• forumun yüzünü sen mi gösteriyorsun ? Bak bunu bilmiyordum . Benim suradan alalım diye su kargoyu tercih edin diye bir tek mesajımı bul ondan sonra konuş ? Ben konuyu basından beri takip eden bir insanım ve kimseye al demedim . Kendim almadıgım bir yolu kimseye soylemedim . Sadece nasıl alınıyor diye Baran vs arkadaslara sorular sorup inceleme ve yol gosterme istedim . Bu mesajlara dikkatlice bakabilirsin .Bu senin ilk bolum cevabın.
    İkinci olarak sadece ilgili oldugum yere yazıyor olmam da ne sıkıntı gördün anlamadım . Bilgi almak istedigim konu bu ki buraya yazıyorum . hatta sırf bu yuzden uyelik bile yapmıs olmam seni ilgilendirir mi ? Yoksa senin gibi alakasız yerlere alakasız yerelere mesaj yazıp mesaj mı kasmalıyım ?
    Yurtdısından telefon getirtmenin yasak oldugunu sadece sen biliyormussun gibi de takılma . Herkes biliyor ve gümrükten gecip gecmemesi kısmının sans oldugunda da herkes hem fikir . Arkadaşın telefonu takılmıs. Ben sahsım adına üzüldüm ve yapabilecegim tek sey olan ibuygou ya mail attım ve yorum yazdım . '' of 1 people found the following review helpful:
    @sedat korkmaz
    Posted by Burhan Alper on 2013-1-9 3:44:52
    GİVE HIS MONEY BACK ... OR WANT THE PHONE BACK FROM CUSTOMS . ''

Senin ise tek yaptıgın kendini bilmiş gosterip milletin moralini bozmak .
    Senin adına üzüldüm .
    İyi forumlar...

• quote:

geçmiş olsun hocam umarım paranızı iade alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

http://www.aliexpress.com/item/Original-THL-W3-Dual-Core-Android-phone-MTK6577-1Ghz-4-5-HD-1280x720-3G-Dual-SIM/618031094.html

bu telefondan elinde olan yada bilgisi olan varmı? güzel cihaza benziyor çok hoşuma gitti. Nasıl birşey sizce ?

2 aya yakın süredir THL W3+ kullanıyorum. Son derece memnunum. Aratırsan, forumda konusu da var.

• quote:

quote:

quote:

aman hocam ya gücüm kalmadı kimseye laf yetiştirmeye. artık ne diim. paramı alabilirsem en iyisi bu olacak benim için

dostum ben mail attım yorum da yazdım xiaomi sayfasına. elimden de bu gelir. ayrıca gümrükten bir arkadaş ile görüştüm. senin tel cevizlibağ da mı? arkadaş havaalanında çalışıyor ona sordum. dilekçe versin dedi. işe yarar mi bilmiyorum ? başka da yapabileceğimiz birşey var mı bilmiyorum. inşallah paranı en yakın zamanda alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

binde bir de olsa takılma olayını unutmayacaksınız. ben 3 tane sipariş ettim hiç takılmadı. takılabilirdide o zaman parayı geri alma yöntemlerine bakmak lazım.
    size tafsiyem şua 1-2 ayda telefon siparişini rafa kaldırın sebebi ise bugünlerde hergün kaçak telefon opasyonu oluyor havalanlarında, gümrükte
    http://www.haber7.com/polisiye-vakalar/haber/975354-havalimaninda-kacak-telefon-operasyonu
    bu hafta 3. kaçak telefon avı. siz siz olulun sular duruluncaya kadar siparişi erteleyin zaten 1-2 aya rahatlar nedenini bilmiyorum belkide yılbaşında hediyelik eşyalar gümrük vergisinden muaf oluyor 150 euro ya kadar olan ürünler ama telefon hariç durum böyle olunca denetimler sıklaşıyor. yılbaşında ve bayramlardan 1 ay önce ve 1 ay sonrasına kadar hediyelik ürünler gümrük vergisinden muaftır.... yanlış bildiğim birşey varsa bilen arkadaşlar düzeltsin. hepinize bol şans

rg

Arkadaşlar; 1 Şubat 2013 itbariyle yeni gumruk mevzuatı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giriyor. Bundan böyle yasak madde olarak nitelendirilen cep telefonu ve gsm ozelligi bulunan tablet pc, bilgisayar v.s. kaçak madde olarak nitelendirilerek kargo ve posta yolu ile bu ürünleri getirtenler ve getirmeye aracılik edenler hakkında 5607 sayılı Kaçakçlıkla Mücadele Kanun'a Muhalefetten adli işlem başlatılacaktır.hepimize hayırlı olsun. Kendimiz ettik Kendimiz bulduk.bu işleri bu kadar alenileştirmeyecektik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 10 Ocak 2013; 21:11:47 >

• arkadaşlar bu haber ne yazık ki doğru. gümrük müşaviri arkadaşımla bu konuyu gorüştüm doğruladı..
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.