4k2k-60hz de ayar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
çok teşekkür ederim aradığım buydu
-
Recovery moda girmeyi bende beceremedim. Adamlar şak diye yapıyor internette ilginç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlar eski model ile giriyorlar recovery moda. Bizim cihaz için rehber video bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hautbois -- 27 Kasım 2022; 14:46:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle düşünüp tüm kombinasyonları demedim ama olmadı.
Sizdeki bu youtube hatası sık sık mı oluyor. Ben ayarlardan 60 hertze çekince düzeldi sanki daha olmuyor
Birkaç kez yaptı aynı hatayı
Arkadaşlar merhaba, bu ürünü almak isteyen olursa dünden beri migrosta 1097 tl ye satılıyor. Fiyat piyasaya göre iyi düşünen varsa kaçırmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 27 Kasım 2022; 17:47:21 >
Arkadaşlar herkese selamlar
mi stick Disney plus desteklemiyor 4k yokyada ben yapamıyorum bu konuda deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim selamlar Amazon prime ise HDMI 1 takınca uhd oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiziroğlu051972 -- 7 Aralık 2022; 10:13:1 >
Son güncelleme sonrası, YouTube aynı sorunu bende de vermeye başladı. Yeniden başlatıyor cihaz kendini. Çözüm bulamadım
Son zamanlarda uygulama geçişleri yaparken yada ip TV kanal değiştirir iken sık sık reset at atmaya başladı cihaz. Aynı sorunu yaşayan var mı
Ayarlar /ekran ve ses/içeriği eşleştirmeyi kapatın. Birde böyle deneyin bakalım tekrar olacak mı?
Teşekkür ederim, yaptım bakalım sorun devam edecek mi.
Rica ederim. Yine yapar ise aynı yerde hertz ayarida var. Onu tv nin hertzi ile aynı yapın. Hani şu cozunurlukler le birlikte hertz ayarlarinininda olduğu bölüm.
Bu cihazda en sevmediğim özellik arka planda çalışan uygulamaların ve açık pencerelerin görülememesi. Bunlar arasında yani uygulamalar arasında geçiş yapılamıyor. Coğu cihazda button mapper ya da navigation bar gibi uygulamalarla acık pencereleri kapama, arka planda çalışan uygulamaları kapama ve pencereler arasında gezme imkanı varken bu özelliğin bu cihazda kısıtlanmış olması hoş olmamış. Tv box ya da stickleri mouse ya da air mouse ile kullanan kişilerde bence bu belirleyici bir özellik. Uygulama olarak ram cleanerla sadece çalışan uygulamaları kapatabiliyorsunuz. Onda da air mouse kullanımına kısıtlama geliyor ana ekranda doğrudan uygulamalar açılmıyor hareket imleci işlevsiz hale geliyor.
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Mi TV Stick 4K aldım, televizyonum Philips 50PUS7505, Apple TV de var bende, ayrıca Next Playbox da var. Apple Tv ya da Next Playbox da hiç bir sorunum yok Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus hepsinde HDR, Dolby Vision, filmleri sorunsuz izliyorum. İnternet hızım 50mgbt. Ancak Mİ TV Stick 4K da ne yaparsam yapayım, hangi ayarı denersem deneyim, bir müddet izledikten sonra görüntü ve ses senkronizasyonu oluyor, ses önden görüntü arkandan akıyor. 2.1 destekli yeni hdmı ara kablo aldım, wifi 5ghz modem var, sorun wifi dan kaynaklıyordur belki diye gittim stick için ugreen micro usb ethernet soketi aldım. İnternet ölçüyorum 50mgbt tam alıyorum. Ancak bir türlü bu senkronizasyon sorunu gitmiyor. İade mi etmeliyim, ne yapmalıyım, farklı ayarlar varda ben mi bilmiyorum? Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafertalha33 -- 15 Aralık 2022; 14:37:53 >
Merhaba mi tv stick 4K olmayan modeli var. Malesef bugün adaptörü bozuldu. Normal telefon şarj adaptörü ile izlesem zarar verir mi? Yeni adaptör alsam nereden alabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bozulan şarj cihazı üzerinde ki voltaj değerlerine bakın, aynı değerlere sahip başka bir şarj aleti kullanabilirsiniz.
Samsung şarj aleti aynı değerleri gösteriyor. Biraz izledim birden sarı ekran oldu korktum. Cihaza zarar verir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orijinal şarj aletiyse ve aynı değerlere sahipse sorun olmaması lazım. Şarj aletinin sağlam olduğundan emin olun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X