Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.723
Cevap
181
Favori
523.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

İzlemek istediğin filmler bilgisayarında mevcutsa plex uygulamasını kullanabilirsin. Bilgisayarındaki dizi film vs.leri Tv'de izleyebilmeye yarıyor.

Alıntıları Göster

Çok sağ olun, o kadar yöntem denedim olmadı ama Plex hemen buldu bilgisayardaki film ve dizileri. Ayrıca müzik ve fotoğraf arşivi de yapılabiliyor. Filmi açtım, hiç sorunsuz oynattı ve altyazı vs. sorunsuz gösterdi.

Bu gün mi tv stick ile epey uğraştım;

Otg Y kablo (amazon fire stick de çalışan) ile usb den çıkış almak mümkün olmadı (elektrik geliyor ancak usb çalışmıyor, hatta geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve bluetooth ayarlarını da denedim).

Xiaomi nin mouse unu satın aldım uyumlu olur diye çalışmadı.(Çalıştığını hintli bir youtuber izlerken görmüştüm)

Logitech'in 2 ad. mouse unu denedim çalışmadı. (dongle olmadan da çalıştığı yazısını okudum, hatta bir tanesi çok kaliteli modeli)

Bluetooth hoparlör ve kulaklıklar çalıştı..

Mouse bağlamak için püf noktası varmıdır?

Orijinalden alıntı: arandur

Çok sağ olun, o kadar yöntem denedim olmadı ama Plex hemen buldu bilgisayardaki film ve dizileri. Ayrıca müzik ve fotoğraf arşivi de yapılabiliyor. Filmi açtım, hiç sorunsuz oynattı ve altyazı vs. sorunsuz gösterdi.

Alıntıları Göster

Mi stick yokken Xbox da film izlemek için kullanıyordum ben de plexi faydalı uygulamaXiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• miki kullanıcısına yanıt
    Bu bluetooth mouse bağlamayı başardım Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, smartiptv uygulamasında vod içerikleri açmıyor, açmak istediğimde başka uygulamalardan açma yoluna gidiyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?

• blackeyes B kullanıcısına yanıt

Bu mouse BT özelliklidir. USB dongle ı olmayanlardan.

Dongle ı olanlar 2.4 Ghz frekansından bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 23 Ekim 2020; 0:35:11 >

• blackeyes B kullanıcısına yanıt

Biliyorum. Dongle olmaması gerekir.

Almak isteyenler için buna dikkat çekmek istedim.

Alıntıları Göster

Plex i nasıl kurdunuz, maddeler halinde aşama aşama yazabilirseniz kurmak isteyenlere fayda sağlarsınız.

• Aynen bende de oluyor hatta geri tuşuna fazladan bastığımı sanmıştım ilk başlarda

• merhaba mibox 4k kullanıyorum hard reset attım ve yeni kurulumda oturum açamıyorum intnette sıkıntı yok google hesabı başka yerde açık değil dns ayarlarınıda değiştirdim ama yinede oturum açamyorum sebep ne olabilir

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Plex i nasıl kurdunuz, maddeler halinde aşama aşama yazabilirseniz kurmak isteyenlere fayda sağlarsınız.

Alıntıları Göster

Google Play Store'dan indirdim. Bilgisayar ile eşleştirmek yeterli oluyor, sonra kütüphane oluşturuluyor. Kısacası çok kolay bir işlem, sıra dışı bir hamle gerekmiyor.

Orijinalden alıntı: barlevent

merhaba mibox 4k kullanıyorum hard reset attım ve yeni kurulumda oturum açamıyorum intnette sıkıntı yok google hesabı başka yerde açık değil dns ayarlarınıda değiştirdim ama yinede oturum açamyorum sebep ne olabilir

Bunun çok farklı nedenleri olabilir.

Öncelikle hard reset i doğru yaptınız mı onu kontrol edin.

https://www.andronova.net/nasil-yapilir/mi-box-s-fabrika-ayarlari-hard-reset-nasil-atilir-h4471.html

• quote:

Google Play Store'dan indirdim. Bilgisayar ile eşleştirmek yeterli oluyor, sonra kütüphane oluşturuluyor. Kısacası çok kolay bir işlem, sıra dışı bir hamle gerekmiyor.

Alıntıları Göster

Kullandığım cihaz farklı. Plex i kullanıyorum fakat stick için durum farklı olabilir.

İlk defa bu cihazları kullananlar çok zorlanıyor.

Bilgisayar ile eşleştirmek nasıl oluyor, kütüphane nasıl oluşturuluyor.

Bilmeyenler için bu aşamaları geçmek kolay olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Stremio kullanan arkadaşlara soruyorum : stremionun bazen menulerinde dolaşırken film izlerken geri dönerken bazen stremio dan atıyor cihaz, sizde böyle oluyor mu? Her zaman değil bazen oluyor

Stremio yu kalıntı dosyalar da dahil sistem uygulamalarından kaldırıp,

farklı bir kaynaktan tekrar yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Kullandığım cihaz farklı. Plex i kullanıyorum fakat stick için durum farklı olabilir.

İlk defa bu cihazları kullananlar çok zorlanıyor.

Bilgisayar ile eşleştirmek nasıl oluyor, kütüphane nasıl oluşturuluyor.

Bilmeyenler için bu aşamaları geçmek kolay olmaz.

Alıntıları Göster

İlk olarak https://www.plex.tv/media-server-downloads/#plex-media-server ve https://www.plex.tv/media-server-downloads/#plex-app linklerinden plex for windows ve plex media server for windows uygulamalarını pc'ye indirip kuruyoruz.

Aynı şekilde mi stick için de play storedan plex uygulamasını kuruyoruz.

Bilgisayara kurduğumuz programı açıp mail hesabımız ile kayıt olup hesap açıyoruz. Sağ üstte hesap resmine tıplayıp tekrar hesap seçeneğini seçiyoruz. Solda Yönet kısmından kütüphaneler. Kütüphane ekle deyip pc'de filmlerin olduğu klasörü seçiyoruz.

Sonra mi stickten plex'i açıp oturum aç diyoruz. Ekranda bir kod ve bir link yazıyor. pc ye linki yazınca açılan yere kodu yazıp tamam deyince cihazlar eşleşiyor.

Sonra mi stickte plex'te klasör görünüyor. ordan girip izliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

İlk olarak https://www.plex.tv/media-server-downloads/#plex-media-server ve https://www.plex.tv/media-server-downloads/#plex-app linklerinden plex for windows ve plex media server for windows uygulamalarını pc'ye indirip kuruyoruz.

Aynı şekilde mi stick için de play storedan plex uygulamasını kuruyoruz.

Bilgisayara kurduğumuz programı açıp mail hesabımız ile kayıt olup hesap açıyoruz. Sağ üstte hesap resmine tıplayıp tekrar hesap seçeneğini seçiyoruz. Solda Yönet kısmından kütüphaneler. Kütüphane ekle deyip pc'de filmlerin olduğu klasörü seçiyoruz.

Sonra mi stickten plex'i açıp oturum aç diyoruz. Ekranda bir kod ve bir link yazıyor. pc ye linki yazınca açılan yere kodu yazıp tamam deyince cihazlar eşleşiyor.

Sonra mi stickte plex'te klasör görünüyor. ordan girip izliyoruz.

Alıntıları Göster
    Arkadaş güzel anlatmış. İlave yapayım, sonradan klasöre eklenen içerik plex üzerinde gözükmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.