< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (149. sayfa)

-
-
Maclar icin yek portal kullaniyorum ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Donma felan oluyormu yayınlar nasıl
birde bunları mı sticke nasıl yüklüyoruz
Kasma donma olmuyor. Yek portal yazin google a site adindan anlarsiniz zaten. Sitede indirme linki var. Mi sticke atip kur (Atmak icin send files to tv kullanabilirsin). Uygulamaya girdikten sonra kullanici adi sifre isteyecek. (Siteden üyelik alman lazım. Alamazsan bana yazabilirsin) Haftanın maçlarına gir. Maçın olduğu gün oraya yükleniyor link.
Stremio sitesine gir. Download kısmında stremio 1.3.4 arm olması lazım onu indir.(arm64 indirme çalışmıyor). Uygulamayi kurduktan sonra hesap oluştur. (Gmail sallasan da olur. Kendi gmailini kullanmanı tavsiye etmem.) Ayarlara gir. Altyazı ve arayüz seçeneğini Türkçe yap. Ardindan eklentilere gir. Topluluğu seçip ilk 10 eklentiyi kur. (Bana göre en önemlileri Torrentio, Juan carlos ve the pirate bay eklentileri.)
SeyirTürk'ün sitesine girip indir. Uygulamayi kur ve kullanmaya başla.
Edit: Send files to tv'yi kullanmak için hem telefonda hem de tv boxta kurulu olması lazım.
Edit 2: Arkadaşlar maç izlemek için bir başka program Rokkr. Sitesinden indirin. Uygulamaya girdikten sonra url yazma kısmı var. Oraya huhu.to yazıyoruz ve araştıra tıklıyoruz. Bein sport kanallarının bazılarını izleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayar noobu -- 4 Nisan 2021; 17:26:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaTaktıktan sonra takılı hdmı i seçiyorsunuz değil mi. Onun dışında çözünürlükten dolayı olabilir zor ihtimal ama hz değeri ile ilgili olabilir. Tv de ayarları değiştirip monitör ondan sonra takın.
Alıntıları GösterDediğiniz gibi çözünürlükten dolayı imiş. Farklı HDMI'lara taktım, tvden monitöre taktım, aletin çözünürlük ayarını değiştirdim vs ama hiçbiri çözüm olmadı. Şu an için bendeki monitör ile çalışma ihtimali yok görünüyor. TV'ye takıp kullanırım artık.
Teşekkürler.
-
ben daha önceki modlanmış mouse toggle'ı kullanıyorum. şöyle bir sorun oluyordu, fareyi iptal etmek için ana menüye dönme tuşu kullanıldığı için her fareyi iptal ettiğimde ana menüye de dönüyordu. ben de button mapper ile ana menüye dönme tuşunun işlevini kaldırdım. tüm uygulamalar tuşuna atadım ana menüye dönme işlevini. çok kullanışlı oldu.
böylece;
-ana menüye dönmek için tüm uygulamalar tuşuna tek basıyorum
-fareyi etkinleştirmek için tüm uygulamalar tuşuna çift basıyorum
-fareyi iptal etmek için ana menü tuşuna basıyorum, ana menüye dönme sorunu olmuyor
-ayrıca arka plan uygulamalarını görmek için de tüm uygulamalar tuşuna uzun basmayı ayarladım
-
LG 32LD350 TVim var bunda Mi TV Stick ile ne kadar verim alabilirim? Android uydu alsam aynı işi görür mü?
mi tv stick 349tl https://www.evkur.com.tr/xiaomi-mi-tv-stick-black
bu paraya değer mi?
-
Mi stick kullanıyorum. Menüde çok hafif kasmalar oluyor. Onun dışında pek bir sıkıntı yok. Ayrica evkur dan almayin. Amazon'da 290 Tl. Tv de hdmi portu varsa sıkıntı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayar noobu -- 5 Nisan 2021; 12:11:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisayar noobu
Mi stick kullanıyorum. Menüde çok hafif kasmalar oluyor. Onun dışında pek bir sıkıntı yok. Ayrica evkur dan almayin. Amazon'da 290 Tl. Tv de hdmi portu varsa sıkıntı olmaz.alıp da 6 ay sonra elimde kalmasından kokuyorum. ucuza aldığımız tabletler gibi. android desteğini yitirirse hemen. bi işime yaramaz
-
Android 9 kullanıyor destek bitmez kolay kolay. Tivo stream 4k, amazon fire stick gibi seçeneklerde var fakat fiyat olarak bir tık fazla.
🇹🇷📺 İnat TV:
👉 İnat BOX YAYINDA ! ↓
https://inattv2.xyz/inat-box.html
İnat BOX Yedek Linkhttps://ia601506.us.archive.org/25/items/inat-box-v1/inat-box-v1.apk
Canlı yayınlar sorunsuz çalışıyor. Bazılarında kalite belirleme de var. BluTv, Netflix, Exxen gibi seçenekler tam optimize edilmemiş herhalde açılmadı bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayar noobu -- 5 Nisan 2021; 23:5:54 >
"Not: İçerik ekleme işlemleri devam ediyor. Şu içerik neden yok diye sormayınız. Açılmayan veya yanlış eklediğimiz bölüm veya kanal varsa bildirin."
Şöyle bir bilgilendirme mesajı yayınladılar. Zamanla düzelir.
Stremioya faal kullandigim gmail i verdim
Sallasanda olur demisin ne yapmak lazim
Gmailden ikinci mail hesabimi acilacak
Stremioda zorent var.virus flan tehlikeli yani.
Sallasan da gmail oluyor hocam ben öyle kullanıyorum. Faal kullandığınız gmaili vermişsiniz. Hesap kaldırma var mı bilmiyorum. Hesabı kurarken kullandığınız şifre gmail şifreniz ile aynıysa hemen değiştirmenizi öneriyorum. Ayrıca gmailden ikinci mail hesabı açılmaz.
Stremio torrent eklentileri ile filmleri torrent sitelerinden çekiyor. Pc'de, mobil'de ve tv stick'te kullanıyorum. Virüs ile hiç karşılaşmadım.
Dersen ki torrent falan tehlikeli kullanmak istemiyorum SeyirTürk kullanabilirsin.
Gmailden ayri bi hesap actim stremiodaki
Maili degistirdim.oldu
Seyirturk ve mkvoduda kullaniyorum.
Yekportal için üyelik alımı açıldı.
-
HDMI uzatma kablosuna ihtiyacı olan varsa, bana PM atsın.
2 adet, sıfır Hagibis 1.5m HDMI 2.0 uzatma kablosu var. Pazarlıksız adedini 35 liradan verebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X