Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.690
Cevap
184
Favori
505.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal kablosuz için bir usb girişi olmadığı için, sadece bluetooth hocam, ben mouse toggle kullanıyorum kumanda ile idare ediyorum, zaten benim çokta mousela işim olmuyor açıkcası hocam
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    mi stickle beraber kablosuz mausda almıştım demekki çalışmıcak,öyleyse oğlumun kullandığı Bluetooth mausa el koyayım hocam😅😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    2013 model samsung 46f7000 tvde kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Tv smart özelliği olarak yenilenmiş gibi oldu. Tvnin kendi uygulamalarında artık altyazılar bazı yerlerde gözükmemeye başlamıştı. Çok da ağır çalışıyordu, şimdi gayet akıcı oldu. Chrome u bilemem denemedim ama netflix youtube blutv s sport vs mükemmel çalışıyor.
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Sticke airscreen yükleyin başlstın iphone dan panelden ekran yansıtmayı seç oradan stick i seç
  • sağol hocam bu dimi doğru yükledim🤔
    Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

Hocam televizyona yükleyeceksiniz bu değil
    filozofkafasıyoutube
    Xiaomi mi box da iPhone Ekranı Nasıl Yansıtılır? (mi box screen mirror)
    https://www.youtube.com/watch?v=sO6vD-u4oIQ&feature=youtu.be
    bu videoda anlatılmış yanlız google home un ios ta yansıtma desteği olmadığı için biraz laglı android kadar akıcı değil ama deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 3 Mart 2021; 16:29:20 >

• teşekkürler

• sodostre kullanıcısına yanıt

Tamamdır çok teşekkür ederim

• Youtubedeki reklamları engellemek için smart youtubeyi yükledim ancak fazla stabil değil düzgün çalışmıyor orijinal youtubede reklamları engellemek için bir eklenti uygulama mevcut mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Youtube next tavsiye ederim.
  • smarttube nextde video çözünürlüğünü 1080p den yukarı seçince sorun oluştu diyor mu sizde de?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Mi stick max 1080p destekliyor. O nedenle izleyemiyoruz
  • xcel X kullanıcısına yanıt
    Ağın saatini kullan yap duzelir
  • Sume kullanıcısına yanıt

çıkışından verebileceği çözünürlük farklı işleyeceği çözünürlük farklı. 1440p videoyu Downscale edip gösterebilir, nasıl 1080p telefonda 4k video izliyorsam aynı şey.

MX player ile açtım şimdi 1440p video. Ama dona dona gidiyor zaten gücü işlemeye yetmiyormuş aletin. SmartTubeNext de o yüzden boşver uğraşmana değmez diyip direkt hata veriyor demek ki.

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

IPTV için stb emu olayını araştırmanı tavsiye ederim. Çeşitli forumlarda mac adresleri paylaşılır. OTT navigator, stalker player gibi programları kullanabilirsin(Modlusu). Bedava m3u listeleri çabuk patlar.

• Son kullanılan uygulamaları nasıl kapsçatabilirim kısayol uygulaması var mu
  • Turkvod patladi sadece seyirturk duzgun calisiyor onda da arama yapamiyorum.Bu film izle vb. Siteleri puffinden acamiyorum.Istedigim bir diziyi veya filmi en rahat nasil bulup izleyebilirim.Aslinda google a "napolinin sirri izle" yazip ordaki sitelerden izlemek istiyorum bu kadar basit biseyi bir turlu yapamadim
  • cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Basit diyorsun en zorunu yapıyorsun. Teline Web Video caster adlı uygulamayı kur. Telinden Web sitesine gir boxa yolla. Üstelik telini yine başka işlerde kullan. Ekran yansıtma değil yani.
  • Cast sirasinda lag oluyordu bazi uygulamalarda.Dediginizi yapayim tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.