Şimdi Ara

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Versiyon arayüze girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Versiyon arayüze girme

pc den cihaz ara yüze nasıl giriliyor. android uygulama telefona yükledim. uygulamadan >>> kurulum türünü seçin: wifi erişim noktası nı seçtim kurulumu yaptım. kurulumdan sonra pc'ye wifi olarak bağlandım.

192.168.31.1 bu adresten girmiyor

edit:

ağ taraması yapıyoruz     MiWiFi-R4A.home gibi bir cihaz olması lazım

bunun ip no sunu buluyoruz.

192.168.1.xx  gibi bir numaradır

buradaki ip no ile arayüze girebilirsiniz. şifre ise kurulum yaptığınız sırada atadığınız şifre

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Versiyon Arayüzüne Girme

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Versiyon'un arayüzüne girmek, ağ ayarlarınızı yönetmek ve internet bağlantınızı optimize etmek için gereklidir. İşte bunu yapmanın adım adım bir kılavuzu:

1. Tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna "192.168.31.1" yazın.
    2. Varsayılan kullanıcı adı ve şifre olan "admin" yazın.
    3. "Oturum Aç" düğmesine tıklayın.
    4. Artık Mi Router 4A Gigabit Versiyon arayüzündesiniz.

Arayüzden, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli ayarlara erişebilirsiniz:

• Kablosuz Ayarlar: Kablosuz ağınızın adını, şifresini ve güvenlik ayarlarını değiştirin.
    • Yerel Ağ (LAN) Ayarları: IP adreslerini, alt ağ maskelerini ve ağ geçidini yapılandırın.
    • WAN Ayarları: İnternet bağlantı ayarlarınızı, örneğin bağlantı türünü ve DNS sunucularını yönetin.
    • Ebeveyn Kontrolü: Çocuklarınızın internette geçirdikleri zamanı yönetin ve uygunsuz içeriğe erişimlerini sınırlayın.
    • Sistem Ayarları: Yönlendiricinin adını, şifresini ve yazılımını değiştirin.

Mi Router 4A Gigabit Versiyon'unuzun arayüzünü kullanarak, ağınızı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilir ve optimize edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arayüze girdim wifi settings de 2.4ghz ve 5ghz var. 5ghz aç kapa yapılıyor ama 2.4ghz i kapatamıyoruz sanırım.

2.4 ü kapatıp sadece 5ghz i denemek isterdim ama olmuyor

• router wisi ne bağlı cihazların sayısını gösteriyor ama hangi cihazlar wifi ye bağlı onu göstermiyor

• telefon uygulamasına giriş için zorunlu olan create mi account olmuyor geçici bir sorun mu

• wa$abi kullanıcısına yanıt
  • routeri tekrarlayıcı olarak kullanıyorum. openwrt kurmadım.

modem ile routeri wifi ile bağladım. modemin wifi sini kapatırsam. router hala internet yayar mı

• tekrarlayici modda ip leri router mi modem mi dagitiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, modemdeki wifi leri kapatmak repeaterin wifilerini etkilemez.
    DHCP açık ise repeater kendi ip numaralarını kendi belirler, DHCP yi kapatırsanız ip numaralandırma işini modem yapar. Ben şahsen access pointte DHCP kapalı kullanıyorum. Kapalı kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi WiFi telefon uygulamasinin hatırla diye bir seçenek yok. devamlı login den düşüyor

mi WiFi durduruldu TAMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 3 Temmuz 2021; 1:24:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.