![]() pc den cihaz ara yüze nasıl giriliyor. android uygulama telefona yükledim. uygulamadan >>> kurulum türünü seçin: wifi erişim noktası nı seçtim kurulumu yaptım. kurulumdan sonra pc'ye wifi olarak bağlandım. 192.168.31.1 bu adresten girmiyor edit: ağ taraması yapıyoruz MiWiFi-R4A.home gibi bir cihaz olması lazım bunun ip no sunu buluyoruz.
192.168.1.xx gibi bir numaradır
buradaki ip no ile arayüze girebilirsiniz. şifre ise kurulum yaptığınız sırada atadığınız şifre |
Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Versiyon Arayüzüne Girme
Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Versiyon'un arayüzüne girmek, ağ ayarlarınızı yönetmek ve internet bağlantınızı optimize etmek için gereklidir. İşte bunu yapmanın adım adım bir kılavuzu:
- Tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna "192.168.31.1" yazın.
- Varsayılan kullanıcı adı ve şifre olan "admin" yazın.
- "Oturum Aç" düğmesine tıklayın.
- Artık Mi Router 4A Gigabit Versiyon arayüzündesiniz.
Arayüzden, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli ayarlara erişebilirsiniz:
- Kablosuz Ayarlar: Kablosuz ağınızın adını, şifresini ve güvenlik ayarlarını değiştirin.
- Yerel Ağ (LAN) Ayarları: IP adreslerini, alt ağ maskelerini ve ağ geçidini yapılandırın.
- WAN Ayarları: İnternet bağlantı ayarlarınızı, örneğin bağlantı türünü ve DNS sunucularını yönetin.
- Ebeveyn Kontrolü: Çocuklarınızın internette geçirdikleri zamanı yönetin ve uygunsuz içeriğe erişimlerini sınırlayın.
- Sistem Ayarları: Yönlendiricinin adını, şifresini ve yazılımını değiştirin.
Mi Router 4A Gigabit Versiyon'unuzun arayüzünü kullanarak, ağınızı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilir ve optimize edebilirsiniz.