< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishRealtor -- 20 Eylül 2021; 1:41:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D Hepsiburada 3309₺

-
-
Sepette 200 tl indirim nasıl oluyor,bende olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Efsaneler kulübüne özel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam yazmayı unutmuşum 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Mart'ta Trendyol'dan 3330 TL'ye almıştım. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: sauthsMart'ta Trendyol'dan 3330 TL'ye almıştım. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
3D özelliği ne oluyor?
Memnun musun hocam? Verdiğin paraya değdi mi? Var mı öneri/tavsiyen? teşekkürler
-
3700 olmuş
Önünde kamerası var, otonom araçlardaki mantıkla çalışıyor o yüzden 3d demişmler
Memnunum bi sıkıntısı yok. tepesinde radar sensörü olmadığı için daha alçak yerlere girebiliyor. 1 2 santimlik engelden geçebiliyor. Halı algılama özelliği var halıya gelince turbo moda geçiyor. mopda halıda suyu kesmiyor yalnız onu da haritadan halıyı işaretlerseniz mop takılıyken halıya çıkmıyor.
Haznesi ne kadar sürede doluyor 150 m² evi tek şarjda süpürebiliyor mu yada şarjı azalınca sıkıntısızca kendi gidip ünitesine şarj oluyor mu?
-
Ben toz haznesini kafama göre boşaltıyorum, evin toz durumuna göre değişir. duraklatıp boşaltıp tekrar devam ettiriyorum. Çok çabuk dolmuyor 2 odada anca dolar genelde. 250 m2 evi bile süpürür tek şarjda. Eğer şarjı 15in altına düşerse ve temizlik bitmediyse şarj standına dönüp 80e kadar şarj oluyor sonra gidip devam ediyor, ama bu dediğim çok nadir olur çünkü pili iyi gidiyor yarıda bırakması çok zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 20 Eylül 2021; 11:30:14 >
Dikey şarjlı tip için tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3000 gelsin öle alırım 20 gün için bi robot süpürgesine çalışıyoz şaka gibi
-
bu fiyata lazersiz bir robot neden alınır (yükseklik farkı dışında) ? daha önce lazerli bir robot kullanan buna bakmaz..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X