Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumlarda tarif ediliyor aslında çok kolay.
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam Şöyle bir baktım da aliexpres'te bile adamakıllı bir şey bulamadım şimdilik. Bulursam deneyip yazarım buraya.
  • Ben telimi aldığım gibi kullanıyorum hala memnunun fakat bazen mesajları engelliyor engelli kutusunda buluyorum günler sonra. Böyle sorun yaşayan ve çözen oldu mu?

• iktinos İ kullanıcısına yanıt

Piyasada satılan bataryalara pek güvenemediğim için deji sipariş ettim kendim taktım. Gün içinde iki defa şarja taktığım telefonum yeniden hayata döndü. Ben dejiden oldukça memnun kaldım. Günü çok rahat çıkarıyor. Mi note 3 cihazını uzun süre daha kullanmak istiyorum. Şuan tek sıkıntım ahize sesi az gelmesi. Bu ara dah az gelmeye başladı. Ona bir çözüm bulsam iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 25 Şubat 2021; 0:6:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Yeni bataryanızı güle güle kullanın.
    Takması kolay mı? Bu işlem sırasında nelere dikkat edilmeli? Veya bu konuyla ilgili ayrıntıyı bir video var mı?
    Hızlı şarj yapıyor mu hocam ve deji' nin kendi sitesinden mi aldınız.
  • cokoy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim youtube daki sökme videolarında faydalandım ben. Marka dan ben memnun kaldım tavsiye ederim. Değiştirme işleminde çok sıkıntılı değil. Sac kurutma makinesi ile hafif ısıtıp açtım, zaten ısıtma dan da çok az da olsa açılma varmış kılıfı ile kullandığım için farketmemişim.

Dikkat etmeniz gereken bir nokta var ojjinal bataryayı sökmek için çekmeli yapışkan bantlarda dikkat edin. Ben birini kopardım bataryayı (kanırtarak) bükerek zorlayarak sökmek zorunda kaldım. Tornavida ile dolayarak sökmeniz lazım.

Telefonum yeniden hayata döndü diyebilirim. Çok hızlı şarj olup bir o kadarda hızlı deşarj oluyordu. Gün içinde iki kere hatta fırsat buldukça şarja takıyordum. Şimdi çok rahat günü çıkarıyor.

Aşağıdaki pil istatistiği düne ait. Sabah 6 dan akşam 22:20 ye kadar aktif kullandım. Bence başarılı yaklaşık 2 saatlık video izlemesi de var üstelik. Pil tasarrufu da açılmadan hemde hiç. Yorum size ait.

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• iktinos İ kullanıcısına yanıt

Deji nin kendi sitesinden aldım. Hızlı şarj çalışıyor. Şarjda bir sıkıntı yaşamadım. Bir günde elime ulaştı. Montaj ve sonrasında kolay sökmek için filmli çift taraflı bantlardan var kutu içinde. Cihazından pil performansı haricinde memnun olduğum için pil değiştirme işlemi benim için yeterli ve uygun oldu. Mi note 3 günümüz şartlarında bile bence başarılı işlemci ve hafızaya sahip. Başka telefonum olmadığı için görüntüleyemedim.

Şunu eklemem lazım eski bataryam şarj ve kullanımda çok fena ısınıyormuş bunu fark ettim. Yeni batarya eskisine nazaran neredeyse hiç ısınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 2 Mart 2021; 20:27:38 >
  • Arka kapağı yapıştırmak için ne kullandınız acaba? Benim de aklımda deji alıp takmayı denemek var.

• tarasbulba kullanıcısına yanıt

Aynı bantlarını kapaktan sökmeden iç taraftan hafif ısıttım ve yerine bastırdım. Sanki hiç sökülmemiş gibi oldu diyebilirim. Kapağı sökerken bantlarda zarar gelmedi pek bende. Sadece kameraların üzerinde kaymış biraz ince işçilikle yerine çektim. Sürekli kılıfla kullandığım için sıkıntı yok diyebilirim

Bu arada geçmiş sayfalarda okuduğum bir şeyi ahize kulaklığında denedim. Silikon tip çift taraflı yumuşak bantı yapıştırıp çekerek temizledim. Sonuç mükemmel oldu. Ses en az iki katına çıktı. Uzun zamandır boşuna duyacağım diye uğraşıyormuşum. Bunuda şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 4 Mart 2021; 10:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

Piyasada satılan bataryalara pek güvenemediğim için deji sipariş ettim kendim taktım. Gün içinde iki defa şarja taktığım telefonum yeniden hayata döndü. Ben dejiden oldukça memnun kaldım. Günü çok rahat çıkarıyor. Mi note 3 cihazını uzun süre daha kullanmak istiyorum. Şuan tek sıkıntım ahize sesi az gelmesi. Bu ara dah az gelmeye başladı. Ona bir çözüm bulsam iyi olacak.

diş fırçası ile ahizeyi uzun uzun temizleyin, çok toz çıkmıştı benden, resmen hoparlör açık gibi ses gelmeye başlamıştı

• Arif kullanıcısına yanıt

Silikon tip çift taraflı yumuşak bantı yapıştırıp çekerek temizledim. Sonuç mükemmel oldu. Ses en az iki katına çıktı. Uzun zamandır boşuna duyacağım diye uğraşıyormuşum.

Cevabınız için teşekkürler. Bakalım, elimden iş gelir ama becerebilir miyim , deneyeceğim.

• Ahizeden ses çok az gelmeye başladı, rootsuz çözüm var mı acaba? Root yapıp ayar uygulamaktan çekiniyorum açıkçası.

Cevap için teşekkürler. Deji kutusu ile beraber gelen bantlar arka kapağı yapıştırmak için mi yollanıyor.
  • Ahizeyi temiz bir silgi ile silin. Benimkinden neredeyse hiç ses gelmiyordu ilk günki haline döndü. Silgi içeriye biriken tozları çıkarıyor.

• Deji linki verebilir misiniz bulamadın ben sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partir -- 9 Mart 2021; 21:24:37 >
  • aykurt86 kullanıcısına yanıt

Hocam daha çok toz olmasın sonra

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

Korkmayın hiçbirşey olmaz ben sorunsuz kullanıyorum. Arada bazen kafama esinci siliyorum

• Partir kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.