Bildirim
Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (46. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: durmazzeki
Ekran kilitli iken çift tıklandığında MÜZİK uygulaması açılıyor. Bunu nasıl iptal edebilirim.
benden başka bu sorunla karşılasan yok galiba ??? -
arkadaşlar mi5s'ten sonra note 3'ün ekranında renkler bana soğuk gelmişti.
mi note 3'de ekran ayarlarından kontrastı "yükseltilmiş kontrast"a getirince ciddi bir fark oldu ve renkler gayet canlı bir hale geldi. note 3'de renklerin canlılığından memnun olmayan arkadaşlar bu ayarı deneyebilir. -
Hocam cevap için teşekkürler. Peki kontrastı yükselttiğiniz de Mi5s ile eşitledi mi ekran sıcaklığı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kontrastı yükseltince çekilen fotoğrafı etkilemiyor. fotoğrafı bilgisayara atınca gene aynı. bu arada kamerayı gün ışığında denedim mi5s ile başabaş. mi5s'in renkleri biraz daha sıcak sadece.
buyrun aynı noktadan birkaç gündüz çekimi;
note 3 :
mi 5s :
ekran konusunda ise kontrastı yükselttiğimde mi5s ile bir hayli yakın oldu ekranı evet.
-
Arkadaşlar merhaba. Bende N11 den mavi alarak aranıza katıldım. Ben alırken de 1509 tl idi indirimlerle 1390 tl ye gelmiş oldu. Antutudan 139070 puan aldı. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. -
mi note 3 için temperli cam tavsiye edermisiniz? -
Lg G3 3 yıl sonra bozulunca ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Harika bir cihaz. Bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum:))
Şu linkte hem kılıf hem cam 30 TL. Nasıldır acaba daha önce alan var mı?
Teleplus.com.tr
Xiaomi Mi Note 3 Deri Dokulu Silikon Kılıf + Cam Ekran Koruyucuhttps://www.teleplus.com.tr/xiaomi-mi-note-3-deri-dokulu-silikon-kilif-cam-ekran-koruyucu.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonunda Custom Rom kullanan var mı arkadaşlar? Ben Let Go da bir satıcıdan aldığım için Miui Pro rom var. Rom güzel, global romda olmayan özellikler de var (çift tıklama ile ekranı kapama ve açma, yüz tanıma). Lakin güncelleme almıyor ve menüde manuel güncelleme yapabileceğim bir yer yok. Ayrıca kapatma menüsü farklı recovery ve fastboot mod seçenekleri de var.. Aynı romu kullanan var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: oknt
Lg G3 3 yıl sonra bozulunca ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Harika bir cihaz. Bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum:))
Şu linkte hem kılıf hem cam 30 TL. Nasıldır acaba daha önce alan var mı?
https://www.teleplus.com.tr/xiaomi-mi-note-3-deri-dokulu-silikon-kilif-cam-ekran-koruyucu.html
bende araştırıyorum -
Güzel birşey bulursanız buradan da yazar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknt -- 11 Şubat 2018; 16:51:59 >
Arkadaslar bugun alıcam hepsiburadadan 75 tl maxipyan veriyor nasıl szce baska yerde kanpanya vrmı
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, çok uygun bir fiyata almışsınız ben salı günü Hepsiburada'dan 1569₺ - 75₺ maxipuan ile 1495 e almıştım..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar miui stabil 9.1.4 kullanan var mı. bekleme modunda biraz fazla şarj yiyor sanki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hot_sauce
quote:
Orijinalden alıntı: mersinaki
quote:
Orijinalden alıntı: hot_sauce
hocam mi taşıyıcı ile son arananlar listesine varana kadar aktardım eski note 3 pro'dan yeni mi note 3e... whatsapp ve spotify'ı aktarmıyor. bir de banka uygulamalarında sorun oluyor. onun haricinde 17track gibi bir kaç öenmsiz uygulamada daha sorun cıkardı (sorun derken uygulamayı attı ama uygulamadaki bilgileri atmadı).
bence tek secım mi taşıyıcı
Uygulama bu galiba dimi hocam teşekkürler.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.backup.transfer
Mi mover adı bende ayarlarda var ben uygulama insidirmedim. Ayarlarda aramaya yazın mi taşıyıcı şeklinde çıkar
Tamam teşekkürler bende sonradan farkettim onu :) eski telefona kurmak zorundayım çünkü samsung ama alacağımı aldım sayılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lacrimane
sim kart 1 etkinleştirilemedi hatasını nasıl düzelttiniz
bu hatayı alan tek ben miyim? -
Telefonu dün aldım. Aynı sürümdeyim ben de. Hiç şarja takmadan kullandım. Geceden sabaha yüzde 3-4 mü ne düştü. Yüzde 45 le geldi telefon. 16 saat bekleme süresi verdi. Tabi bunun 5-6 saati aktif kullandım.
Mi 6 ana konu sahibinin paylaşımı. Deneyin bir.
SİM KART ETKİNLEŞTİRİLEMEDİ SORUNU YAŞAYANLAR
Kendim aşağıda anlattığım şekilde sim kartımı etkinleştirebildim. Sizlerinde sorununu çözmesini umuyorum. Denedikten sonra olumlu olumsuz geribildirimde bulunursanız diğer arkadaşlar için faydalı olacaktır.
Öncelikle sim kart etkinleştirilemedi uyarısa almıyor olmanız sim kartınızın etkinleştirildiği anlamına gelmiyor.
Ayarlar> Mi Hesabı>Hesap güvenliği>Cihazlar altında Mi telefon başlığında "sim kart yok veya etkinleştirelemedi" yazıyorsa sizinde sim kartınız etkinleştirilmemiştir. Etkin olanlarda orada +90***** aktive edildi yazmaktadır. Nitekim etkin değise cihazı bul özelliğini aktif ettiğiniz anda o uyarıyı sizlerde alacaksınız.
*** Öncelikle ayarlar>izinler> izinler bölümünden sağ bütün alanlarda tek tek girerek sağ üstteki üç noktaya tıklayıp sistemi göster diyin ve bütün mi ve xiaomi ile başlayan servislere izin verin.
Çözüm adımlarım:
1.Eğer bir mi hesabınız yoksa bir mi hesabı açın ve buraya telefon numaranızı tanımlayın.
2. Açtığınız mi hesabınızı ayarlar mi hesabı başlığından telefonunuza ekleyin.
3. GPS - Senkronizasyon ve internetleri aktif edin.
4.Telefonun tarayıcısında id.mi.com ve i.mi.com sayfalarını açarak log in olun.
5. Ayarlar>mi hesabı>mi cloud> cihazı bul seçeneğini aktif edin. Sim etkinleştirme uyarısı çıkacaktır. Tamama basın ve mi tarayıcıdan i.mi.com sayfasını açarak find device girin.
6. İlk etkinleştirmede muhtemelen yapamayacaktır. Ama yinede find device özelliğini açıyor. Bu özellik açıkken i.mi.com'dan find device'a tekrar girin ve cihazınızı bulmasını bekleyin.
7.Cihazınızın konumunu bulduktan sonra !!tarayıcı kapatmadan!! tekrar Ayarlar>mi hesabı>mi cloud'a gidin ve cihazı bul özelliğini kapatın ve tekrar açın. Sim uyarısını tekrar verecektir. Tamam'a basın ve bekleyin. Bu sefer Sim kartınızı etkinleştirmesi gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar ben de alacağım ama hala şu ekran filmi olayını çözemedim. Yani anladığım kadarıyla ekran kenarları kıvrımlı olduğundan piyasadaki filmlerde kenarlarda boşluk kalıyor. Yok mu tam oturan peki hiç. Bi kesim j7 pro filmi kullanmış ki bu nasıl bi çözüm kullanılır mı uzun vadeli.
Ya da şu spigen likit koruma cidden işe yarar mı? Ve özellikle uygularken ön kamera sensör ve parmak izi okuma kısmına uygularsak ne olur, kamera performansını etkilemez mi mesela? -
Spigen Nano Likit gerçekten işe yarıyor. Hiç bir şeye zararı yok. Kamera , sensör , parmak izi okuyucuya olumsuz bir etkisi yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X