4 yıldır kullandığım telefon bugün itibarıyle kendi kendine kapandı açılmıyor. Servis anakart yanmış . dedi. 7000 tl masraf var. Değer mi napayım bilemedim. |
Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (647. sayfa)
-
-
Aynı problem bende var maalesef. Önceki telefonumda da böyle olmuştu. Bilerek yapılıyor kesinlikle, böyle rezillik olmaz.
-
Arkadaşlar telefon loopa girdi açılmıyor. Rom atayım dedim ancak bootloader kilidi açık, onu kapatmaya çalışıyorum uygulama "geliştirici özelliklerini aktive edin" diyor ancak telefon açılmadığı için onu da yapamıyorum. Fastboota alabiliyorum telefonu ancak bir işlem yapamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
-
-
Orijinal Xiaomi adaptörlerde oluyor ancak diğer türlü kaç watt olursa olsun desteklemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şu telefona yazık ettiler valla. 4 yıldır kullanıyorum. İki gün önce batarya değiştirdim. Aslında bir günü rahat çıkartıyordu , üzerinde hala orjinal bataryasını kullanıyordum. Ama şişti ve arka kapağı attırdı. Ben de ne olur ne olmaz diye deji batarya alıp kendim değiştirdim. Şu telefona güncelleme verseler daha uzun süre kullanılır. Ama ne yazık ki artık destek mestek yok. Şu an bile çoğu yeni modellere taş çıkarır bence.
Gercekten yazık oldu ekranı resim kalitesi bataryası ile muhteşem kullanışlı bir telefon aldığım gibi kullanıyorum hiç sıkıntı yaşatmadı bana
Ekranı gerçekten yılına göre çok başarılı. Bataryası zaten beni çok şaşırttı. Bu kadar uzun süre kullanılması çok güzel. Tasarımı falan hala bence güncel çoğu telefondan daha iyi. Resim kalitesi tartışılır , tabi ki daha foto çekmesini isterdim ama kesinlikle kötü değil. Normal kullanıcı için fazlasıyla yeterli. Dediğim gibi tek sorun güncellemeyi biraz erken kestiler sanki. Donanım olarak yeterli diye düşünüyorum. Bu haliyle bile bozulana kadar kullanırım. İhtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Bataryası için telefoncu arkadaşa götürdüm , telefonun bu zamana kadar hiç açılmadığına çok şaşırdı.
Elbette değmez.
-
ekranına ve tasarımına hayran oldugum mi note 10 litei bootloop ve anakart yanması riskini alamadım takas kampanyasıyla s24+ aldım
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Sanırım ilerleyen günlerde bizler de takas için kullanmak zorunda kalacağız. Her ne kadar beğenerek kullansak da daha güncel bir cihaza geçiş yapacağız. Ama şimdilik gittiği yere kadar kıyamıyorum kerataya 😀
Merhabalar,
Nfc sorunu yaşayan var mı bu cihazda. Nfc açık gözüküyor ama kimlik, kart vs nfc ile algılaması gereken hiç bir şeye tepki vermiyor. Donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır bu problem iszce.
-
Kimlik ve yolkart okuyor bende sorun yok. Ama NFC ile ödeme yapamıyorum. Bir kaç kez denedim ama kullanamadım.
Benimkinde hiç tepki yok, o zaman donanımla alakalı herhalde.
-
Çok bilgim yok ama dediğiniz gibi donanım ile ilgili olabilir.
Lehim atmistir. Reball lazim. 1.5 sene once aynem oyle bi seferde òldù
Önce ön kamera calismamaya basladi. Çöp kalite
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 11 Eylül 2024; 18:9:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde 4 yılı geçti alalı hala memnunum, 1 yılda 3 defa kendi kendine açılıp kapandığını gördüm hocam ama şuan bi sıkıntısı yok. Acaba turbo şarj aleti kullanmaktan kaynaklanıyor olabilir mi? 😂😂😂
Sanmam. Ben hic kullanmadim onu. Hep normal sarj.
Kronik arzali lehim atiyo. Uretim kalitesi cok dusuk ondan. Lg g4 de de vardi bu sorun.
Cok guzel ayariyorlar asil muhendislik asil arge inovasyon orda. Garanti suresi biter bitmez patliyor cihaz.
Reball atanlar var tamir ettirdim ben. Gittigi yere kadar.
Tecno camon 30 premier var gozumde. 30 pro yu denedim arka kamera baya saglam. He onda da bu sorunlar olur mu? Buyuk ihtimalle. Ne kadan ekmek o kadan kofti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu yaptırdım çalışıyor. Reball yapıldı. Şimdilik kullanmaya devam. İnstagram o kadar kasıyor ki webde daha rahat çalışır. Videolar bile kasıo hahhas
Ama 3.5mm olayımı özlemişim.
Tecno 30 premier düşünüyorum.
Bir daha böyle çöp cpulu telefon almam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X