Şimdi Ara

Xiaomi mi note 10 lite mı redmi note 9 pro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bi telefon arayışındayım 3000 3500 civarında bu telefonları buldum. Anladığım kadarıyla tek fark amoled ve ips ekran farkı. Aradaki fark bütçemi aşmıyor ikisini de alabilirim. Amoled ne kadar daha iyi dursa da note 10 liteın kavisli ekranı olması kafamı karıştırıyor. Daha önce kavisli ekran kullanmadım ve ekran koruyucu tutmuyormuş duyduğum kadarıyla bu da riskli geldi. Bir de note 10 lite daha çok ısınıyor benzeri yorumlar okudum sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sen bilirsin ikiside orta segment cihaz sonuçta.Ben ekstradan para vermem direk redmi note 9 proyu alır geçerim ha 720g ha 730g ikiside adreno 618 sonuçta.s7 edge kullandığım zamanlarda 3-4 kere değiştirdim ekran koruyucuyu,belli bir zaman sonra kendi atıyor,hava aldığı için tekrar yapıştırdığında bu seferde baloncuk yapıyor,sonra söktüm attım kullanmadım birdaha.Kavsili ekranlı cihazlarda pek kullanışlı değiller.
  • Evet kavisli ekran benim de kafamı karıştırıyor. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3000 - 3500 bandında bir telefon almak istiyorum. Şu an mi note 10 lite en alınası telefon gibi duruyor fakat aynı şekilde benim de aklımı kavisli ekran karıştırıyor.
    Kavisli ekran ne kadar kullanışlı olur kestiremyorum. Pandemi sebebiyle dışarıya çıkıp deneyimleme şansım da yok.
    Kararsız kaldım.
  • cakal14 C kullanıcısına yanıt
    Ben inceledim tasarım olarak daha hoş duruyor fakat sorun şu ki kavisli ekranlar genellikle ekran koruyucu tutmuyor yanlardan çıkmaya başlıyor. Bu da çok riskli geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside iyi bir cihaz bence. Hangisini seçersen seç üzmez. Ama mi note 10 lite ile redmi note 9 pro arasındaki en büyük fark bence mi note 10 lite da amoled olması. Tabi amoled den dolayı renkler daha canlı olur. Özellikle benim gibi telefondan dizi, film falan izliyorsan amoled tavsiye ederim. Batarya tarafında da mi note 10 lite bir tık daha iyi. Parmak izi de ekrana gömülü olarak ön tarafta mi note 10 lite da. Redmi note 9 pro da ise yan tarafta bu da bir eksi bence. Bence mi note 10 lite daha iyi bir seçim. Ama kavisli ekran da illa yapamam dersen redmi note 9 pro al. Dediğin gibi kavisli ekranlara sahip cihazlara ekran koruyucu taktırmak sıkıntı oluyor. Yine taktırıyorsun ama hava boşlukları kalabiliyor. Eğer senin için çok sıkıntıysa note 9 pro tercih edersin. Note 9 pro da alsan çok bir kayıp yaşamazsın. Ama dediğim gibi bence mi note 10 lite daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redmi note 9 pro aldım bakalım :)
  • Arkadaşlar bu telefonları elinize aldınız mı özelikle mi note 10 çok kalın (9.67 mm) note 9 pro (8.8 mm) herkes mi note 10 lite öneriyor ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Mi note 10 lite boy ve en olarak daha kısa ve daha hafif aynı zamanda redmi note 9 pronun plastik çerçevesi aksine alüminyum çerçevesi olması daha premium bir görünüş veriyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam . Kendime ve anneme bir telefon almayı düşünüyoruz.Xiaomi telefon markası şu an rövaştaymış.Bizim öyle devasa ram lar , GB lar vs. ihtiyacımız yok . Bize en uygun f/p xiaomi telefonunu söyler misiniz ?

    İkinci sorum ise dolar arttı malum telefonlarda uçtu acaba geri düşer mi ?
    Eğer kısa bir süre içinde düşecekse bekleyebiliriz bi 10 gün kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.