Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umursamaz davranıyordum.Ama hiç forumda bu kadar saat verdi hatası felan görmedim.Bileydim daha dikkatli olurudum.

Bi deneyelim teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Benimde 888 saat çıkıyor 2 ay önce denediğimde de aynıydı. Bu videodaki programı deneyip zamanda kısalma olacak mı bakıcam.

168 saate indi. 7 gün sonra videodaki aynı programla işlemi tekrarlıyacakmışız.Merakla bekliyorum 

• Imei işlemi yapılmış cihazı cihaza gelen güncellemeyi kur diyerek kuran varmi sıkıntı oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A önce güncelleme yaptım tabi oncesinde root kaldirman gerekli ota guncellemesi için bir problem yok IMEI yerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

Imei işlemi yapılmış cihazı cihaza gelen güncellemeyi kur diyerek kuran varmi sıkıntı oldumu

Hocam imei halledilmiş cihazım var root kaldırılmış şekilde normal güncelleme yaptım hiçbir sorun yok. Ama 12 güncellemesi sıkıntılı diyorlar ben direkt 12 ile kullanmaya başladım öncesini bilmiyorum ama batarya 5-6 saat ekran süresi anca veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Hocam imei halledilmiş cihazım var root kaldırılmış şekilde normal güncelleme yaptım hiçbir sorun yok. Ama 12 güncellemesi sıkıntılı diyorlar ben direkt 12 ile kullanmaya başladım öncesini bilmiyorum ama batarya 5-6 saat ekran süresi anca veriyor.

Alıntıları Göster

Root kaldırılmış olduğunu nasıl görüyoruz hocam cihazda şuan halihazırda 12.0.1 var 0m3 geldi güncelleme daha yapmadım

• Root checker marketten yukleyip kontrol edebilirsiniz root varmı yokmu bakabilirsin ya da tivibugo gibi yazılımlar root lu cihazlarda açılamaz

• arkadaşlar benim cihaz netfilx e girmiyor cihazınız bu sürümle uygun değil diyor napmak lazım

• dublex06 kullanıcısına yanıt
    Apk olarak kurduğunuz zaman olacaktır.

https://netflixhelp.s3.amazonaws.com/netflix-4.16-200217-release.apk

help center
    Netflix says 'This app is not compatible with your device.'
    https://help.netflix.com/en/node/57688

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mike4peace kullanıcısına yanıt

ustam aplikasyonda yükledim olmadı güncelleme istiyor onada şöyle yaptım başına gelen arkadaşlar için ayarlar/ek ayarlar /bölge/ yi hindistan yaptım ondan sonra 3 tane aplikasyon çıktı getapp yazan aplikasyondan netfilks indirdim çalışıyor sonra tekrar bölgeyi tr yaptım o 3 uygulama silindi lakin netfiliks duruyoedu sorunsuz çalışıyor

• arkadaşlar son kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum. Cihazı almak üzere yorumları okudum fakat bugun itibari ile son kullanıcı yorumlarınız nedir , önerir misiniz ?

• tuncayt T kullanıcısına yanıt

Hızlı işlemcili bir telefondan geçiyorsan pek tavsiye etmem, onun dışında gayet güzel cihaz.

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası kamerası için alacağım . Şuan Samsung note 8 kullanıyorum.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt

O zaman sorun yok, xiaomi sürprizlerine açık olun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: N7K

Mi flash ile Miui 12 den Miui 11 geri döndüm ve müthiş bir şarj deneyimi, 12 resmen şarj canavarı

nasıl döndünüz acaba bende dönmek istiyorum 7 saati zor görüyorum artık ekran süresinde.

• miflash ile fastboom rom diye aratın. imei silinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

miflash ile fastboom rom diye aratın. imei silinmez.

Merhaba, sıfır aldığım mi note 10 lite telefonu ilk çalıştırmamda fastboot ekranı geldi, tekrardan kapatıp açtım android normal olarak çalıştı. Acaba bir ihtimal power tuşuna uzunca basılınca fastboot moduna geçmiş olabilir mi. Bir yerde bir kullanıcı sadece power tuşu ile de fastboot moduna geçebileceğini yazmıştı.

Ayrıca, bu bir sorun mudur?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• Cihaz geceden sabaha yüzde 10 şarj yiyor. Global kararlı son sürüm yüklü. Uygulama pil tasarrufu ayarlarının hepsi ayarlı. Sadece whatsap arka planda çalışacak şekilde ayarladım. Misal instagram arka planda çalışmasın diye ayarlı ama her bildirim yine geliyor. Uygulama pil tasarrufu ayarları hikaye yani. Geceden sabaha yüzde 10 şarj nedir ya. Huawei mate 10 kullanıyordum bundan önce. Yüzde 2 filan şarjı giderdi gece anca.

• Hayri.Beser H kullanıcısına yanıt

Denemedim ama olabilir, fastboot moduna istediğiniz zaman alabilirsiniz, bu bir sorun değildir.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

miui arayüzü bloatware ve reklam üzerine kurulu. Bunları kaldırmama rağmen yine de standart android telefonlar kadar az pil harcamıyor. Bi tık daha hızlı tükeniyor.

Saf android yükleyenler pil ömründen memnun ama onda da şimdilik başka sıkıntılar mevcut.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.