Şimdi Ara

Xiaomi Mi Led Smart Bulb İkili Akıllı Ampul 247 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette gördüğüm kadarıyla en uygun 300 TL almak isteyen olursa 150/30 gibi bir kampanyası vardı migros'un galiba onunla daha uyguna gelecektir

https://www.migros.com.tr/xiaomi-mi-led-smart-bulb-ikili-akilli-ampul-p-254c544

• 1000 lumenlikleri çıktı para verilmez artık bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

Evet ama o dediğiniz modellerin teki 300 lira civarı bu uyguna geliyor diye dedim ben

• Siri ile kullanılıyor mu bu model?

• Bu eski model ve sanırım bunlarda rgb daha düşük parlaklikta. Kuponla 140 liraya aldım ben yeni modelini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dediğim modelin henüz TR'de satışı yok ki hocam, sizin dedikleriniz 800 lm olanlardır,ona kaç istiyorlar bilmiyorum ama kullanışlı olmadıktan sonra bunu bedava versinler ne olacak? 600lm çok az bütün yeelight serilerini kullanmış biri olarak söylüyorum

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Nereden almıştınız?
    Link paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 17 Ekim 2021; 23:15:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
  • Yok hayır bu değil, sadece amerikada satışı var şuan ve bazi Avrupa ulkelerinde, yeelight şuan tüm dünyaya satış ofisleri kurmakla meşgul üretimi kistilar/bir süre azalttilar, o yüzden yeni çıkan bu model çoğu ülkede yeni yeni satışa çıkıyor

• Bende 1s modeli var 800 lm sanırım ve 14-15 m2lik odada ışığı çok yeterli diyemem. Ona göre düşünün. Ayrıca yeni çıkan modelin siri ve apple home desteği yok saçma bir şekilde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.