|
Merhaba arkadaşlar Mi box Gen2 için ikinci ana güncellemede 3 gün önce Finlandiya serverlerine düştü.. Güvenli Güncellemeyi bekleyen OTA olarak arkadaşlar için bir nimet sabah güncelledim cihazımı V816.0.25.8.20.1 (Android 14) di artık yeni güvenlik yaması 1 Eylül 2025 olan V816.0.25.10.28 (Android 14) oldu.. Sabahtan beri inceliyorum 1 önceki Android 14 ile hiç bir farkı yok stabilite iyileştirmeli ve günvenlik güncellemesi için yapılmış. OTO olarak güvenli bir şekilde bekleyen arkdaşlar Adguard VPN kurarak cihaza Bölge olarak Finlandiya seçip kurabilirler.. Geçende böyle olmuştu 1 hafta sonra güncellemeyi geri çekmişlerdi.. Güncellemek isteyen arkdaşlar acele etsin yada Türkiye serverlerine düşmesini beklesinler.. Tercih sizin android 11 773 ve 774 sürümlerinden direk android 14 e geçecek arkdaşlar güncelleme sonrası fabrika reset yapsınlar ve cihazınızda 2 gb dan az boş alan olmalı bunun için cihazınızı kurumdan önce fabrika reset yapıp açıldığında Adguard VPN kurarak Bölgeyi Finlandiya seçip bağlandığında HOME tuşu ile arka planda bırakıp güncelle bölümünde yeni sürümün gözüktüğünü göreceklerdir.. Güncelleme bana göre iyi 3 gündür kötü bir yorumda görmedim rus forumlarında memnun gözüküyorlar.. Gene güncelleme geri çekilme ihtamile karşı acele etmekte fayda var...!!! AMA güncelleme ile beğenmeyen ve tekrar android 11 e geri dönüş şu anda bulunmuyor veya her hangi bir elektirik kesinsi veya cihazın açılmaması durumunda Türkiye serverlerine yazılım gelmediğinden servis garanti dışı sayabilir... bunları gözünde alan arkdaşlar kurabilir.. Ben kurdum memnunum siz olurmusunuz bilmem.. Güncelleme ile olabilecek herhangi bir sorun yükleyenin sorumluluğundadır....!!! Reddit e de konu ile paylaşımlar.. Yazılım Açıklaması: OTA V816.0.25.8.20.1.UZFAABX, Android 11 build 773/774 için geldi. Xiaomi/jaws/jaws:14/UKG3.250107.001/V816.0.25.8.20.1.UZFAABX:user/release-keys Sistem Güncellemesi Sayın Mi Box kullanıcısı Android U Yükseltme Talimatları Xiaomi Box 1. Giriş Xiaomi Box'ınız için Android U yükseltmesini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu yükseltme, cihazınızın genel kullanıcı deneyimini ve işlevselliğini geliştiren bir dizi iyileştirme getiriyor. 2. Yükseltmenin Temel Faydaları 2.1 Sistem Kararlılığı - Yeni Android U sistemi, sistem çökmelerini ve donmalarını azaltmak için optimize edildi. Gelişmiş hata işleme mekanizmalarına sahip ve kutunuzun aynı anda birden fazla uygulama çalıştırırken bile sorunsuz çalışmasını sağlıyor. - Bellek yönetimi elden geçirildi. Android U, belleği ayırma ve geri kazanma konusunda daha verimlidir ve uzun süreli kullanım sırasında veya bellek yoğun uygulamalar kullanırken sistemin belleğinin tükenme olasılığını azaltır. 2.2 Geliştirilmiş Performans ve Hız - Yükseltme, yeni bir çekirdek ve optimize edilmiş kaynak planlama algoritmaları içerir. Bu, daha hızlı uygulama başlatma süreleriyle sonuçlanır. Ortalama olarak, uygulamalar eskisinden daha hızlı başlar ve en sevdiğiniz dizilere, oyunlara veya diğer uygulamalara gecikmeden başlamanızı sağlar. - Çoklu görev performansı önemli ölçüde iyileştirildi. Artık uygulamalar arasında sorunsuz bir şekilde, daha az gecikmeyle geçiş yapabilirsiniz. İster web'de gezinin, ister video akışı yapın, ister arka planda indirme yapın, kutu tüm bunları kolaylıkla halledebilir. 2.3 Uyumluluk ve Yeni Özellikler - Android U en son uygulamalar ve hizmetlerle daha iyi uyumluluk sunar. Geliştiriciler artık yeni API'lerden yararlanabilirler; bu da en sevdiğiniz uygulamalarda daha iyi kalitede video akışı, iyileştirilmiş artırılmış gerçeklik deneyimleri ve gelişmiş güvenlik özellikleri gibi daha gelişmiş özelliklere erişebileceğiniz anlamına gelir. Önkoşullar Yükseltmeden önce, lütfen BOX'unuzun yeterli pil ömrüne sahip olduğundan veya bir güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun. BOX, yükseltme sırasında otomatik olarak birkaç kez yeniden başlatılabilir; lütfen sabırlı olun ve işlem tamamlanana kadar bekleyin. Yükseltme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen yardım için müşteri desteğimizle iletişime geçin. Size en iyi görüntüleme deneyimini sunmaya kararlıyız. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz! Yazılımı Manuel olarak kurmak isteyenler için link aşşağıdadır.. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumen_lyubenov -- 3 Aralık 2025; 19:1:23 > |
|

Yeni Kayıt

6 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı