Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.396
Cevap
610
Favori
1.245.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sorunum hala çözülemedi stremio yada ücretli plartformlar da hala yarım saat sonra filmler kasmaya başlıyor cihazları bilerek çöp ettiler yazıklar olsun satıp amazon fire 4k 2 nd gen geçicem çıktığın da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

1080p cozunurlukte yapmiyor. 4k da netflix dona dona calisiyor. Hard reset deneyecem bende. Bu arada hic gercek duzgin bir downgrade yontemi bilen var mi ? Guide linki vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronofhell -- 1 Ekim 2023; 22:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Amazon alırsan çok uğraşırsın üstad. Ne doğru dürüst program kurabilirsin ne birsey yapabilirsin. Playstore bile yok amazon cihazlarda. İyi araştırın

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim amacım sadece stremio kullanmak gerisi çar çöp tv mağazasın da zaten uygulamaları var zaten kullanmıyorum YouTube dışın da apk kuruluyor bu arada bir daha çöp xiaomi almakmı tövbe bilerek cihazları çöpe çıkartılar 🤬

• bin kere pişmanım bu cihazı aldığıma. son güncellemeyle için ettiler. valla bundan sonra alacağım cihazda önce ethernet girişi olacak ve iyi bir donanım olmasına gayret edeceğim. maçın en heyecanlı anında lap diye atıyor. pc den ya da tabletten izleyince en ufak sorun olmuyor.

• Mekool km2 plus için güzel diyorlar hocam

• değerli arkadaşlar, daha önce Mi Box S ilk versiyon kullanıyordum, şimdi Mi Box S 2nd Gen. aldım. Kurulum yaptım, önceki versiyondan farklı olarak normal TV kumandasıyla Mi Box'u kullanabiliyorum bu iyi bir özellik, cihazın sesi ile TV'nin sesi aynı oldu, bu da güzel. Yalnız HDMI'dan çıkıp TV izlemeye döndükten sonra TV kendiliğinden kapanmaya başladı bir süre sonra. Tahminim, android kendini kapatırken TV'yi de kapatıyor. Bu tespitim doğru mudur? Nasıl iptal edebilirim? Şimdiden teşekkürler.

• Kumanda ayar seçimlerinizde, "cec" ile ilgili bir seçim varsa, onu kaldırıp, tekrar deneyin. Tabi bence...

• mkeles84 kullanıcısına yanıt
    Box ayarlarından hdmi cec ayarlarında ki tikleri kaldırın düzelir

• Arkadaşlar cihazın kumandası kırıldı nereden bulabilirim ?

• CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Online satışlarda dolu :) Bu cihazın güzelliği burda. Bende chromecast de var kumanda bozuldu öylece ortada kaldım. Bir tek yurt dışında satılıyor oda neredeyse tv box fiyatı

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

• Ben Mi box-TV geçişi için tv kumandasına bağlı kalmadan nasıl yapabilirim acaba? Bunun bir çözümü var mıdır?

• Merhaba arkadaslar . mi box s ler ,ikinci nesilden neden pahalı özellik olarak 2.nesiller daha donanımlı.birde dolby atmos özelliğigini sorrundbarlarda kullanan varmı

• Arkadaşlar mi box google home a ekleniyor muydu listede göremedim belki gözümden kaçtı?

• Arkadaşlar android 12 ye geçtikten sonra ağ üzerinden 4k filmleri oynatırken takılmalar var hard reset denedim, webview güncelemesini kaldırdım sorun düzelmedi. Bu sorunu yaşayıp çözen varsa çözüm önerilerini de paylaşabilirler mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihaz kapanmıyor mu? Kapatma tuşuna basıyorum ekran siyah oluyor ama birkaç saniye sonra tekrar açılıyor. Kapatmayı çözemedim bi türlü.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Ekleniyor.

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Kapanıyor. Ancak mouse bağladıysanız, mouse'un her hareketinde yeniden açılır. Mouse'u sabit bir yere koyun ve kapatma düğmesine öğle basın.

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Baktım da olmadı.

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.