< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (685. sayfa)

-
-
Google Play Store 'da bulunan ABD menşeili resmi uygulamalar sorunsuz çalışır.
Bunlar Android 12 sürümündeki Google TV cihazlarında da zaten çalışıyor.
MKVOD, İNATTV, SEYİRTÜRK, APTOIDE TV, EMOTN gibi apk üzerinden yüklenen uygulamalarda da sorun olmamalı. Bunlar Google TV'de zaten çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 6 Eylül 2023; 11:59:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi’ye helal olsun vallahi unuttular dedim Android 12 yollayıp arayüzü değiştirdiler. Yeni çıkan Mi Box alacaktım vazgeçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gençler guncellemeyin benim cihaz mefta oldu siz yanmayın kurtarmaya calisyorum.
(Düzeltme cihaz güncelleme yaptıktan sonra açılmadı karıncalı bir ekranda takıldı. Hard reset atmak zorunda kaldım 12 güncellemesi yüklendi ama eski arayüz tekrar geldi optik ses çalışmıyor eski sürüme nasıl geçebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Coax kablodan sesi alıyorum kodi ve korsan yazılımlar çalışıyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeg392 -- 6 Eylül 2023; 13:41:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi box S 1.nesil android 12 geldi güncelledim. Yüklerken herhangi bir takılma olmadı. Güncel arayüz gelmedi. Programlar çalışıyor.
Güncellemeden sonra android olan cep telefonum Mi box' ı Wifi ağında bulmuyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. (Not: Android Tv Remote Service önbellek temizlendi ama işe yaramadı.)
-
Soyle bir sorunum var TV de dolby atmos dolby vision izlerken 2.nesil TV box ta izleyemiyorum bir ayarımı var acaba
Arayüz değişti diyenler kendisi mi degiştirdi? Ben aldım alalı her güncellemeyi yapıyorum hiçbir değişiklik yok. Android 12'yi de yükledim APK yukleme ekranı dışında değişim yok.
Yakında kendiliğinden değişecek. Herkese aynı anda gelmiyor.
Arkadaşlar güncellemeden sonra ekranın sağ üst köşesinde ufak yeşil bi daire çıktı ve kaybolmuyor? Ne işe yarıyor bu yeşil daire ve kapatmanın yolu varmı?
Android 12 güncellemesi yaptım, herhangi bir problem yaşamadım.
Android 12 güncellemesinden sonra kodi çalışmıyor. Kablolu ağ bağlantısı yerlerde sürünüyor. Vlc player ağ içinde videolarda ses çıkmıyor. Aşırı derecede cihaz takılıyor. Eski sürüme nasıl dönülüyor basit ve hızlı bir yöntem var mıdır?
wipe cache partition yapın guncelleme sonrası, yag gibi akiyor…
Güncellemeyi yapayım derken bile içimden geçen şey gerçek oldu.
Şimdi bunlar sapa sağlam cihazı bozan bir güncelleme yayınlamıştır kesin dedim ama bir kere onaylamıştık.
Optik ses çıkışı çalışmıyor. Umarım kısa zamanda düzeltirler.
-
Nasıl yapılıyor o
Mikrofonun aktif olduğunu gösteren simge muhtemelen.
-
Mi box guc kablosunu çıkarıyoruz. Taktıktan hemen sonra kumanda da orta tuşa ve geri tuşa ayni anda basılı tutuyoruz iki üç saniye kadar sonra birakiyoruz. İşlemi yapacagimiz ekran geliyor. Orada wipe cache partition olani secip yes diyoruz. Daha sonra reboot system now diyip cikiyoruz.
Arkadaşlar bugün bende kurdum ama Optik ses bağlantısı çalışmıyor (Spdif ve PCM) Fabrika ayarlarına geri dönmek için cihazı 3 kez resetledim (wipe cache partition sildim ve yeniden başlattım) ama her defasında android 12 güncellemesi silinmiyor.
-
aynı durum inanılmaz pişmanım güncellediğime yeni arayüz gitti kapatma tuşuna uzun basınca ss alma gitti. Sanki cihaz çıplak kaldı tek iyi yanı inanılmaz hızlı.
Hocam cihazı aldığımdan beri format atmışlığım yok güncelleme geldiğinde foruma bakmadan yapmam sabah sabah boşluğuma geldi umarım düzeltmek için bir yama çıkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X