Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.344
Cevap
613
Favori
1.238.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hdmi cec ayarlarına girin sadece en üstteki tik açık olsun diğerlerini kapatın yine düzelmezse hepsi kapalı konumda olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterFringe

hdmi cec ayarlarına girin sadece en üstteki tik açık olsun diğerlerini kapatın yine düzelmezse hepsi kapalı konumda olsun

Bu şekilde hocam benim ayarlar ama , hata mı var ?

bir de kumanda olmadan ben telefona android tv programını indirdim, mibox ı nasıl kapatabiliriz kumandasız ? Ve nasıl açabiliriz yine kumandasız

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

en üstteki tiki açık konuma getirip deneyin.

mi boxu kumandasız açıp kapatmak ve android uygulama ile kumanda olmadan kullanabilmek için mi boxu fişten sökün ve geri takın, hangi hdmi girişine bağlıysa orayı açın (hdmi 1-2-3) otomatik olarak açılacaktır, her seferinde bu işlemi tekrar etmeniz lazım kumanda yoksa.

Bu bahsettiğin sorun maalesef bu son güncellemede bizde de hortladı. Önceki güncellemede çözülmüştü bu sorun ama son güncelleme ile yine açılmama sorunu başladı. Hdmi cec ile düzelen bir şey olmuyor. Mibox'ı yeniden başlatınca dahili ayarlanan usb belleğin okunmama sorunu da eklenince süper oldu sağ olsun xiaomi! Neyse ki şu an abimin evdeyim ve abimin mibox'ına son güncellemeyi yükledik. Eve dönünce kendi mibox'ıma bu son güncellemeyi yüklemeyeceğim(düzeltme güncellemesi gelirse yaparım duruma göre).

• Merhabalar mibox da netflıx ve prıme video da sesler ağır cekım sahnelerındekı gıbı basına gelen var mı , gecenlerde başladı reset atıp fıslerını cektım düzeldi şimdi tekrar başladı bu arada hdmi arca dan bağlamanın bır sakıncası var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BsalihBjk -- 29 Mart 2021; 21:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razielepic

Bu bahsettiğin sorun maalesef bu son güncellemede bizde de hortladı. Önceki güncellemede çözülmüştü bu sorun ama son güncelleme ile yine açılmama sorunu başladı. Hdmi cec ile düzelen bir şey olmuyor. Mibox'ı yeniden başlatınca dahili ayarlanan usb belleğin okunmama sorunu da eklenince süper oldu sağ olsun xiaomi! Neyse ki şu an abimin evdeyim ve abimin mibox'ına son güncellemeyi yükledik. Eve dönünce kendi mibox'ıma bu son güncellemeyi yüklemeyeceğim(düzeltme güncellemesi gelirse yaparım duruma göre).

Ben güncelleme yapmadım ki kardeşim

En son hangi güncellemeyi yaptın peki? Dediğim gibi önceki(yani kasım 2020 ayındaydı sanırım) güncelleme sonrası bu sorun olmamaya başladı bende. Bu kasım güncellemesi öncesi olanda bu sorun yine vardı. Ondan da bir öncekinde yoktu. Şimdi bu yeni güncelleme geldi ve yeniden başladı. Bir var bir yok. Tuhaf. Yılın ilk yarsında gelen güncellemelerde bu sorunu yaşarken ikinci yarısında gelenlerde olmuyor bende.

Bu durum yaşandığında kumandadan kapat/aç yapınca kutunun önündeki ışıkta bir değişiklik olmuyor. Yani mesele ekrana görüntüyü vermemesi değil sadece. Kutu kilitleniyor sanırım. Bu en sık bir uygulama açıkken uygulamayı kapatmadan direk kumandasından kutuyu kapattıktan sonra aradan bir süre geçtikten sonra başka bir zaman açmak istediğimde oluyor. Şimdiye kadar ki güncellemelerde bu sorun yaşanıyorken bir çözüm bulamamıştım. Sıfırladım ettim bir çözüm bulamadım. İçeride yüklü olan sistem uygulamalarından birinden şüpheleniyorum ama bulamadım. Stand by'dayken bir şeyler yapmaya çalışırken yapamayıp sistemi donduruyor gibi.

• razielepic R kullanıcısına yanıt
    Yukleme usb yi tanimiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 08arnavut08 0 kullanıcısına yanıt
    Tarih saat ayarini agin kullandigini secip
    Yeniden baslatip deneyin

• Telegram apk paylasim ilker elektronik
    Dosyalar dan
    10 tane apk indir dene hangisini begenirsen izlersin
    Mkvod
    Blutv
    İnattvpro
    Kalitetv
    Soccertv
    Selcuksport

• BsalihBjk B kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu yaşayan tek benmıyım acaba ?
  • Bende tekrar başladı anlamadım ne sorun var olmadı fabrika ayarlarına dönderecegım
  • Bende suan fısını cektım duruyor canımı sıktı ıyıce dur bakalım çözülecek ins
  • Amin :)
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

Zaten şu anki güncellemeyi yapmayacağım. Yeni güncelleme gelir de sorunu çözerse o zaman yüklerim.

• Kardeşim özelden yazarsan hallederiz bir şekilde.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt

Çalışır arkadaşım, bu kol 12 Mart'ta bim'de 159 TL'ye satılıyordu aldım ve kullanıyorum.

• Ulan keşke güncellemeyi yapmadan konuyu okusaydım. Her seferinde güncellemeyi yapıp sorunla karşılaşıp aynı sorunu yaşayan var mı diye foruma geliyorum.

Flash belleği görmüyordu. Takıp çıkardım gördü. Sonra cihazı kapatıp açtım yine gitti. Amazon prime video izlerken takıla takıla ilerliyor. Netflixte falan sorun yok. Bide amazon ana ekranda çıkıyordu. Artık çıkmıyor. Ana ekrana ekle dediğimde kanal boş diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egoist84 -- 31 Mart 2021; 9:30:20 >
  • En iyi güncelleme, güncelleme yapmamaktır.
    Kutudan çıktığı gibi kullanıyorum sıfır sorun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.