Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.396
Cevap
610
Favori
1.245.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen o şekilde yaptım hocam. ABD İngilizcesi ayarladım. Ama alfabeye göre sıralı maalesef. Ayarı falan da yok. 2 kez kaldırıp yükledim güncellemeyi gene aynı. Hata olduğu belli. Güncellemeyle giderilir bir kaç güne sanırım. Hayır çalışan şeyi niye kurcalayip bozarsin ki
  • Mi box taki klavye Google a ait klayye proğramı, cihazın dil seçeneği Türkçe olmasına rağmen Google klavyede Türkçe yok o yüzden klavye dilini ingilizce veya diğer Latin harfleri olan dillerden seçmek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Custom rom yüklenebiliyor mu
    Bu cihazın kurtuluşu anca öyle olur. Xiaomi nin eline bırakırsan yandik

Asla ve kat'a. Siz oldukça yanlış tarafa gelmişsiniz.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    😀😃😄😁Parasının hakkını veren iyiki almışım dediğim cihazlarda bir numara bu cihaz.Beni 5 bin 6 bin tl tv almaktan kurtardı. 12 yıllık vestel lcd tv mi akıllı yaptı üstelik görüntü kalitesini bile yükseltti
  • Bu cihazın wifi gücünü küçümseyenler çok fazla... Arada duvar varken 50 Mbit bağlantıyı 2.4Ghz üzerinden alıp 5Ghz ile dağıtan bir repeater düşünün, onun da bir duvar arkasında da Mi Box var. 45Mbit gösteriyor hız testinde. Değil repeater, ana modemin dibinde iphone ile 47 çekiyor. Yani Mi Box kayıpsız kullanabiliyor wifi bağlantısını, yeter ki modemini düzgün olsun.

• lecoqtr L kullanıcısına yanıt
    2.4ghz modem , ve modeme 1 m uzaklıkta deli etmişti beni. Ethernet bağladım ancak rahat ettim. Şimdi 40 MB hız alıyorum. İyiki Ethernet şansı var
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı kapatmıyorum ben
    Kapatınca bu problemler hep oluyor maalesef
  • Arkadaşlar bu cihazın sorunsuz değil ama en iyi çalışan yazılım versiyonu android 8 idi. Malasef sonrasında gelen tüm güncellemeler hatalar ile geldi.

Tavsiyem doğru çalışan veya en az sorunlu çalışan yazılımdan sonra güncelleme yapmamanız.

• merhaba arkadaşlar redditte gördüm yeni bir güncelleme yayınlanmış bu cihaz standby dan çıktıktan sonraki ses ve görüntü donmaları için daha bu kıta için yayınlanmadı asyada yayınlandı 5-10 güne avrupa bölgesi içinde yayınlarlar

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •
  • evet ben de bu sorundan şikayetçiydim düzelir umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D84457EFD

Bu mesaj silindi.

abi sen ne demek istedin anlayan olmamıştır bence pek

• Ben arada duvar varken 2.4Ghz bağlantıyla 4K video izliyordum. Sizin Mi Box'ta ya da modemde sorun olabilir.

• mausemause1974 M kullanıcısına yanıt

Senin o televizyon için bu cihazdan başka şansın yok zaten. Ama cihazın kendisi rezalet. Bir gün netflix açılmaz, bir gün youtube donar, bir gün klavye sapıtır. Bitmiyor bu cihazın bugları, bitmiyor.

• Merhaba. Öncelik İp tv sonrasında belki biraz oyun için mi box s önerirmisiniz mesela hiremco vs h96 başka cihazlarda var ama tv arkasına gizlemek istiyorum kumanda olayı xiaomi duyduğum kadarıyla görüyor. Yada bunu alma şunu al diyeceğiniz cihaz varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skybox android uydu alici ve xiaomi mi box s 4k kullanicisi olarak. Sormak istedigim ağda spybox bulup içine girilebiliyo. Agdaki ismi Android 243rr gibi... ama mi box agda gozukmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cihazın wifi sorunlarından bıktım ya.

Modeme bağlanmıyor, bağlanıyor internet yok diyor, her şey yolunda bile olsa internet çok yavaş oluyor saçma sapan sorunlar.

Modemi yeniden kurdum olmadı, kanal sayısı değiştirdim olmadı, tarih saat doğru daha ne yapayım ben? Diğer cihazlarda sorum yok bağlanıyor hızları iyi durumda ama mi box sorun çıkarıyor. Kablo çekme şansım yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem kanal ataması yaparak ben sorunu çözdüm. Tarih saat ayarlarını da denemiştim, hiçbir işe yaramamıştı.

• Telegram APK yi nerden indirdin
    Aptoiddenmi.bilinmeyen kaynaklara izin verdinmi
  • Ethernet kullanipda vpn e bağlanabilen var mı? Wi-Fiden sorun olmuyor ama Ethernet bağlayınca internet kesiliyor
  • Tivimate için ortak arayan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.