Şimdi Ara

XİAOMİ Mİ BAND 1S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XİAOMİ Mİ BAND 1S

sahibinden ilan linki

Xiaomi Mi band modelinin nabız ölçer versiyonudur. Sıfır açılmamış kutusundadır.

Özellikleri:

Uyku takibi (kaç saat derin uykuda, kaç saat hafif uykuda olduğunuzu hesaplar. Kaçta uykuya daldığınızı ve kaçta uyandığınızı gösterir)

Nabız sensörü (bilek üzerinden nabzınızı ölçer)

Su geçirmez (IP67) (elinizi rahatlıkla yıkayabilir, duş alabilirsiniz)

Adım sayar (günlük kaç adım attığınızı hesaplar, bu adımlara göre yaktığınız kaloriyi gösterir)

Titreşim&Alarm (telefonunuzda facebook, twitter gibi 3 uygulamaya kadar titreşim ile bildirim sağlar, yine ayarlanabilir 3 çeşit alarmı ile kurduğunuz saatte titrer, kurduğunuz
    alarma yarım saat kala akıllı uyku takibi ile doğal uyanma saatinizi hesaplar ve sizi bu saatte de uyandırabilir.)

Uyku süreniz boyunca nabız kontrolu (zaman ayarlı çalışır)

TPSIV antialerjik ve antibakteriyel hatta UV ışınlarına karşı dirençli kayış (farklı kayış modelleri ile bilekliğinizi kişiselleştirebilirsiniz)

1 Ay sarj süresi (tek şarj etme ile 30 güne kadar şarjı bitmez)

Telefon yanınızda olmasa bile 10 gün boyunca kendi hafızasında bilgi depolama (cihaz bluetooth ile telefonunuza bağlı çalışır fakat bluetooth bağlantısı olmasa bile adımsayar, uyku takibi çalışmaya devam eder)

Ledli bildirim desteği (3 beyaz led lamba ile bildirim desteği verir)

Titreşimle bileklik bulma (bilekliği kaybetseniz bile telefon ile bilekliği titreterek nerede olduğunu bulabilirsiniz)

Hedef belirleme (günlük belirleyeceğiniz hedefe sizi ulaştırmaya çalışır. örneğin günlük 8000 adım hedefi için sizi destekler)

GoogleFit desteği (Google fit programı ile entegre çalışabilir)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• n11 üzerinden sıfır modeli 98 liraya satılıyor, bu tür satıcılara itibar etmenizi önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

n11 üzerinden sıfır modeli 98 liraya satılıyor, bu tür satıcılara itibar etmenizi önermem.

9 lira sahibinden komisyonu, 7 lira kargo ücreti, 24$ (72 TL) zamanında alış fiyatım. Kar amaçlı değilim, aldığım fiyata vermek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.