Şimdi Ara

Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık (150.80TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Piyasada 250 den aşağı yoktu. Aliden aldım. Vergisi vs. 2 tanesi 240 a geldi. Ürünler gelene kadar tr fiyatında bi seviyeye geldi. Anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta 139 a aldım üzerinde mi yazan yeni versiyon. + şarj kablosu da verdiler. f/p olarak iyidir ama benim kulağıma tam olmuyor nedense kulaktan kulağa değişiyor sanırım.

1 sefer taktım kenarda duruyor. isteyen varsa 135 e kulaklık + şarj kablosuyla veririm. kutusu vs herşeyi mevcut. lokasyon beylikdüzü.
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    Brn ürünü aldım 1 hafta kullandım, konuştuğum herkes istinasız telefonu hemen kapatmak istedi, en büyük problem gürültü engelleme özelliği olmadığı için tüm dış sesleri karşıya iletiyor ayrıca ses karşı tarafa çok boğuk gidiyor ben sadece yürüyüş yaparken müzik dinlemek için kullanmayı düşünüyorum. Satın almak isteyen olursa sıfır kutusunda çiziksiz 100 tl ye verebilirim.kargo karşı tarafa ait olmak üzere.

• bf B kullanıcısına yanıt
    Dış ortam sıkıntı hocam. Konuştuğun kişiye yazık

• Tvde kullanılır mı bu ?

• Aliexpressten 96 liraya sipariş vermiştim. Bu düşüşü görünce iptal ettim. 120 seviyelerine düşünce alınabilir buradan almak mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Warknife_ -- 26 Eylül 2019; 20:6:3 >
  • Konuşmaya almayın şu aleti. Sizin sesinizden daha çok etrafın sesi gidecektir
  • Daha bugün kuponla 119tl ye Trendyol dan sipariş verdim.. bere altında müzik vs dinlemek için kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

Brn ürünü aldım 1 hafta kullandım, konuştuğum herkes istinasız telefonu hemen kapatmak istedi, en büyük problem gürültü engelleme özelliği olmadığı için tüm dış sesleri karşıya iletiyor ayrıca ses karşı tarafa çok boğuk gidiyor ben sadece yürüyüş yaparken müzik dinlemek için kullanmayı düşünüyorum. Satın almak isteyen olursa sıfır kutusunda çiziksiz 100 tl ye verebilirim.kargo karşı tarafa ait olmak üzere.
    O zaman benim için elendi çok teşekkür ederim hocam bilgi için

• Ben bir kaç haftadır kullanıyorum, sesi, şarjı falan gayet iyi. Sessiz ortamda telefonla konuşmak konusunda da sorun yok, sadece sesli ortamlarda sıkıntı oluyor. Parasını son derece hak ediyor bana kalırsa. Öncelik müzik dinlemek ise alınır kesinlikle. Ben sporda kullanmak için aldım, çok memnunum.

Edit : Benin kulaklıkta kopma sorunları yaşadım. Sonrasında kız arkadaşımın kulaklığı ile denedim. Onda sorun yaşamadım. O da benim kulaklıkta sorun yaşamadı. Kulaklığın bağlantı kalitesi telefondan telefona değişiyor yani. Bir arkadaşımın da sol taraftan az ses gelmeye başladı. Kısacası kulaklık kalitesi çok tutarsız. Alırsanız iyi ya da kötü çıkması şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dampierre -- 5 Kasım 2019; 9:58:10 >
  • urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Airdots Earbuds Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık+usb Kablo - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-redmi-airdots-earbuds-tws-bluetooth-50-kulaklikusb-kablo-P376357303

140 TL, indirim kuponu olanlar olanlar dahada aşağı alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 1 Ekim 2019; 16:41:22 >

• Dampierre kullanıcısına yanıt
    Hocam spor için almak istiyorum öncelikle ses performansı nasıl kesintisiz kaç saat çalışıyor , kopmalardan bahsediyor bazı insanlar bazılarıysa hiç yaşamamış dert edecek derece de kopuyor mu gecikme vs var mı ve sporda ergonomik mi (kulaktan vs koşma sırasında ağırlık sırasında düşüyor mu ? )

• quote:

Orijinalden alıntı: kryptox

Hocam spor için almak istiyorum öncelikle ses performansı nasıl kesintisiz kaç saat çalışıyor , kopmalardan bahsediyor bazı insanlar bazılarıysa hiç yaşamamış dert edecek derece de kopuyor mu gecikme vs var mı ve sporda ergonomik mi (kulaktan vs koşma sırasında ağırlık sırasında düşüyor mu ? )
    Hocam ben sadece sporda kullanıyorum bu kulaklığı. Sesi gayet güzel ancak bende şöyle bir sorun oldu. Bir ara sol taraf inanılmaz derecede kopmaya başladı. 5 saniye aralıksız çalmıyor bile. Düzelmedi hiçbir şekilde. Kulaklığı resetledim, telefonu formatladım hiçbir şey değişmedi. Garantiye yollayacaktım ama kız arkadaşımda da aynı kulaklıktan var. Onunkini deneyeyim dedim. Onunki bende sorunsuz çalışıyor benimki onda sorunsuz. Olayı böyle çözdük ama parasını ancak hak eden bir ürün olduğu kanısına vardım. Sporda güzel iş görüyor, arada duvar olmadığı sürece 10 metre falan sorunsuz çekiyor. Olay şans yani, iyi de çıkabilir kötü de. Bir arkadaşımda da sol taraftan bariz az ses geliyor, bağlantı sorunu yaşamıyor ama. Üründen ürüne bu kadar fark etmemesi lazım. Alsanız iyi ya da kötü çıkar diyemeyeceğim. Kız arkadaşım ile değiştirmeseydim benim telefonda iyi çalışmayan bir kulaklığım olacaktı.

• Dampierre kullanıcısına yanıt
    Telefonun ne hocam peki , dediğin gibi biraz şans işi olabilir , bir de genel olarak söylenen çözüm ilk önce sağ kulaklığın telefona bağlanıp sonra sol kulaklığı çıkardıktan sonra bağlanmasını beklemek diyor herkes ve sanırım böyle yapılmadığı sürece kopma oluyormuş sende mi böyle bağlıyordun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.