Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.309
Cevap
75
Favori
430.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Redmi note 8 yerine samsung m30s i koyup öyle karşılaştırıp karar verin bence. Fakat m30s bir 250 lira civarı daha pahalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konunun ilk mesajına dair a3 kullanıcılarını aşağıdaki ankete davet ediyorum.
    https://www.strawpoll.me/19685086



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatataftaf -- 3 Nisan 2020; 13:36:3 >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Sen de bu konuda haklisin hocam.
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Ankete katıldım buradanda bazı şeyler yazayım. Eskiden dh android bölümü çok aktifti her yeni çıkan cıhazın konusu olur kullanıclar paylaşım yapardı.Türkiye'de resmen satılmayan THL gibi markaların bile konuları aktifti. şu an eski halinda değil buralar. youtuba da o kadar çok inceleme var ki insanlar buraya gelmiyorlar orada yazıyorlar. Çoğu nokia vestel telefonun ana konusu bile yok.

    İnsanlar ana konulara girer bakar özellikleri incelerdi şimdi gerek yok. google yazınca bile özellikler çıkıyor bazen.
    epey sitesi en çok telefon özelliklerinden tik alıyor :)]

    Ana konuların kullanma ihtimali olandan çok kullananlara yönelik olması daha mantıklı bence artık.

    Birşey daha var. Ana konuya tüm özellikleri yazsanda insanlar gelip fm radyo varmı bildirim ışığı varmı diye soruyor. Kolaycılık heryerde kimse okumuyor




  • Telefonun özelliklerini merak eden girer internete yazar google'a yazar youtube'a incelemeler dolu. Öğrenir. Spesifik olarak merak ettiği bir şey varsa gelir buraya konuyu okur inceler, bulamadıysa aradığı cevabı sorabilir. Velhasıl kelam burası kullanıcıların yorumları ve paylaşımları olan, kullanım deneyimlerini aktardığı bir konu. Telefonu alacak olanlar da gayet tabii yorum ve sorularla katılım sağlıyorlar. Konunun ilk mesajına hatta daha fazla rom ve değişik farklı kamera uygulamalarının dahil olması taraftarıyım. Kullanıcılar olarak zaten orijinal romda yapılabilecekler sınırlı. Sorunlara çözüm de sınırlı. Cihazı orijinal romda kullananlar zaten öyle ya da böyle devam ediyorlar. Orijinal romla ilgili tüm bu bilgilere de sınırsız internet aleminden ulaşılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yyigityy Y kullanıcısına yanıt
    Daha öncede yazdım.Galaxy S5 telefonumun ekranı kırılınca A3 e geçtim. O arada 1 ay kadar eski emektar S3u kullandım. Benim bildiğim tek sosyal medya DH forumu :) yeni telefon konularına bakıyorum çoğu pasif paylaşım az. S3 ile devam etmeyi göze almıştım. Telefonun derdini sıkıntısını çözümünü biliyorum :) daha sonra A3 takibe aldım fiyat düştü baktım ana konuda baya aktif almaya karar verdim. Bu ana konu aktif olmasa gene alırdım xda konularına bakar işlerimi hallederim ama sağolsun cohanan arkadaş deniyor inceliyor en iyisini sunuyor.
    S3 kullanırken onlarca rom denedim en iyisini bulmak için. Sonunda kendimce buldum ama harcanan zaman emek siz düşünün. Hocamın yaptığı iş az değil. Ciddi emek var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Konunun birinci muhatabı zaten kullanıcılar olmalı. Ben de konu sayesinde miui kurdum o şekilde kullanıyorum. Konuyu devralan @cohannan ile merak ettiğim, sıkıntı yaşadığım durumlarda da iletişime geçtim kendisi konuyu da canlı tutuyor ilgileniyor da. Emekleri için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anketteki yanlışlık bariz bir şekilde ortada. Custom romlar tabikide olacak. Olmaması hata olur. Sadece konuya giren kişi ilk once 1. Sayfadan cihazin bilgilerine custom romlardan önce ulaşsın diyoruz. Bu kadar zor olmamalı bu.

    Google da arayın özellikler incelemeler dolu diyenlere de sizde google YouTube da arayın custom romla alakalı yüzlerce site bulursunuz diyor muyuz ? Böyle demek saçmalık ki zaten. İşine gelmeyince vereceğin cevaplar arasında olur anca.

    Mantıklı olup düşünce yapımızı pozitif yapsakda hem forum güzelleşse hemde konu güzelleşse.

    Tutturmuşsunuz google da arayin demeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonların özelliklerine bakmak isteyenler artık epey kiyas.la benzeri web sitelerini takip ediyorlar. İnsanların bir sayfadan diğer sayfaya geçip karşılaştırmasındansa böylesi daha kolay oluyor. Bu sitelerin kuruluş amacı da bu zaten. Forum konularına ise alıcıların cihazın herhangi bir kronik sorunu mevcut olup olmadığını ve kullanıcı yorumlarına bakmak için giriyorlar. Kullanıcılar ise karşılaştığı sorunu paylaşmak için ya da rom yüklemek için gereken talimatları okumak için bu sayfayı ziyaret ediyor. Telefon özelliklerine bakmak isteyen birisi (karşılaştırma siteleri açıldığından beri buradan bakanı da hiç görmedim) bu konuyu bir kere ziyaret ederken kullanıcılar sürekli ziyaret ediyor. E bu durumda da önceliğin kullanıcıların kullanımını geliştirmeye verilmesinin çok normal olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu devralmadan önce yapacaklarımı bildirmiştim(alttaki görselde görebilirsiniz).

    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

    Mi A3 konusundaki şimdiye kadarki en beğenilen mesaj oldu ve ben de bu yönde içerikler üretmeye başladım. Birçoğunu ekledim, kalanlar da zamanla paylaşılacak. Kaliteli öneriler ve konu içerisindeki yorumlara paralel olarak ilk mesaj şimdiye kadar şekillendi. Yalnız küstahlık ve emeğe saygısızlık düzeyinde, foruma katkı sağlamamış ve içiboş eleştiride bulunan hiçbir üyenin, hiçbir söylemini dikkate almıyorum. Bu forumdaki birçok iş gönüllük esasına göre ilerliyor. Yeni türeyen hemen her konuda kutuplaşma, birini hedef alıp linçleme kültürü başladı. Bu yalnızca karşı tarafı içerik üretmekten uzaklaştırıyor. Konu altında amacından saptıran, gereksiz tartışma yaratacak yorumlar silinecektir. Mi A3 ile ilgili paylaşımlara ve tavsiyelere devam edebilirsiniz. Varsa eğer hazırladığınız, faydası dokunacak bir döküman onu da ilk sayfaya eklerim.

    Seviyeli eleştiri yapan, yapıcı yorumlarda bulunan, yardımlaşan herkese teşekkür ediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi böyle gönüllü içerik üretenlere saygim sonsuz. Teşekkürler.

    Sunu da belirteyim ki a serisi için yapilan custom romlar stocklardan daha basarili oldu hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar malum yolla kayıt yaptıktan sonra birkaç problem yaşadım ve tekrardan android 9 romu attım fakat ilginç bir şekilde ekran otomatik dondurme otomatik parlaklık ve telefonu kulağa yaklastirdigimizda kapanma mevzulari çalışmıyor farklı romlarda denedim fakat sonuç aynı biraz bakındım ve sensörleri kontrol eden yazılımda problem olduğu kanısına vardım fakat bu yazılımı nereden bulacağım veya farklı bir çözüm varsa benimle paylaşır yardımcı olursanız çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa telefonlara hala gelmedi degil mi arkadaslar 10?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Avrupa cihazlarla alakası yok Android 10 yayınlandı ve geri çekildi şuan global dahil tüm cihazlarda eğer güncelleme yapmadıysanız Android 10 yok bu ay içerisinde de yayınlanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir çok kişi ekranin 720p olmasından şikayetçi acaba bu kişi/kişiler bu telefona sahip mi merak ettim doğrusu ?

    6inc erkan 720p Amoled bence kötü olmayacaktır. Şu karantina gunlerim bitsede terhis olsam hemen alacağım Mi A3'ü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoert kullanıcısına yanıt
    Ekran kötü değil aynı segmentte ki FullHD+ IPS ekranlı cihazlarla kıyasladığınız zaman ekran daha canlı ve parlak kalıyor bunlarda SuperAMOLED'in artıları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknoert kullanıcısına yanıt
    Hocam amoled ekranın verdiği canlılık açığı tamamen kapatıyor 1080p ips panelli telefondan geçiş yaptım fark hissetmedim hiç. Ama yine de canlı görmenizde fayda var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NemesiS_81

    Avrupa cihazlarla alakası yok Android 10 yayınlandı ve geri çekildi şuan global dahil tüm cihazlarda eğer güncelleme yapmadıysanız Android 10 yok bu ay içerisinde de yayınlanır.
    En stabil haline kadar beklemek en iyisi sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetblacklife27 J kullanıcısına yanıt
    Benim şuan ki telefonum 1080p ıps monitör kullanıyor ama eminim ki çözünürlük düşük gelmeyecek bana Mi A3 ü kullanınca.

    720p amoled ekran + adreno 610 cok iyi ikili olmuş hatta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi 25 saat once sarjdan almisim telefonu 5saat ekran sürem varya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.