Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sms geldiğinde hem bildirim sesi geliyor hem titriyor telefon. titreşimi nerden kapatabiliriz. Aradım fakat ayarlarda bulamadım.
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Samsung da ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 15 Aralık 2019; 15:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıkla müzik dinlerken telefon çalınca müzik durmuyor devam ediyor. Bir ayar var mı müzik dinlerken telefonun çaldığını anlayabileceğim?
    Not: titreşimdeyken denedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    denemek için yaptım. sağlıklı olan dediğiniz gibi ama arada tam boşaltmakta gerekiyor bataryayı.
  • MIUI olmayan stock androidli telefon bana göre değil. Bunu aldık ama çok boş geliyor.
    Sesi de eski telefonum note 5 ai kadar kuvvetli değil. Onun alarmı çaldığında evi ayağa kaldırırdı bu zayıf kalıyor.
  • Ekranın sağ üstünde alarm simgesi duruyor alarm kurulu olmadığı halde ve gitmiyor
    Teli yeniden başlattım olmadı
    Uygulama yi durdurdum devre dışı bıraktım yine gitmedi
    Var mı yardimci olabilecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Krono metre falan olmasın

• Denedim olmadı

• İyi akşamlar. Trendyoldan mi a3 sipariş edeceğim fakat hangi tedarikçi daha güvenilir bilmiyorum. Trendyoldan alan varsa hangi tedarikçiden aldığını yazabilir mi acaba ?

• Valla onunla uğraşamam şimdi
    Bakalım biraz daha ugrasayim olmazsa en son sifirlarim

• Parlaklık sensörü verimli çalışmıyor. Ahize başarılı değil. Var mı aynı sikintilari çeken bir çözüm bulan arkadaşlar?

• hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    ayarlara girin en ustte ne actiysaniz gozukecektir. bende saatimle telefonu mesgule attigimde dur isareti beliriyor ancak telefon uzerinden aktiflestirilmedigi icin ancak ayarlarda gozukuyor.

edit: simge rahatsiz etmeyin anlamina geliyormus.

edit2: tam olarak gozukecegi yer ayarlari acinca en ustte arama (search kismi) cikiyor. bunun altinda telefon sessizde ise, gece modunda ise simgeleri beliriyor. oradan yanindaki + isaretine basarajktelefonda aktif olan modlari bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 16 Aralık 2019; 19:23:26 >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Parlaklığa çözüm buldum %70/80 parlaklığa getirip sabitliyorum. Sürekli yeterli parlaklıkta kaliyor, pili zaten iyi olduğundan sıkıntı yok.
    Ahizede sorun yok bence. Almadan önce bende çok defa sorup endişe etmiştim ama sıkıntı olmadı.

• Yok hocam orada da gözükmüyor sadece 30 dkda bir alarm varmış gibi gösteriyor ama alarm da çalmıyor

• hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    hocam internetten baktimda sizin gibi bir problem yasayan var mi diye. varmis. pandora/tunein diye bir uygulama kullaniyor musunuz acaba? ya da boyle alarm kurma/hatirlatma ozelligi olan baska bir programda acik kalmis olabilir.

ya da anasayfada alarm widget olusturup sonra alarmlarinizi kontrol edebilir misiniz?

forums.androidcentral.com
    Alarm clock icon won't leave status bar [Solved] - Android Forums at AndroidCentral.com
    https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/351655-alarm-clock-icon-wont-leave-status-bar-solved.html

buldugum bu linktende devamina bakabilirsiniz. (link ingilizcedir)

• Hocam peel mı remote u silince düzeldi
    Eyvallah vakit ayırdığınız icin

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.