Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok fazla geniş açı çok fotoğraf çekmedim. Çektiklerimde de bir sorun görmedim. PC ye aktarıp ayrıntılı bakmak lazım.

Çift sim kullanıyorum ve telefon saf android olduğu için kendi içinde miui vb. gibibir çift uygulama özelliği dahil olarak gelmiyor. Benim sadece whatsapp için çift uygulamaya ihtiyacım vardı. Onun içinde parallel space kurdum. Şimdilik sorun yok, reklamlar dışında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

1475 beyaz var siyah olsa keşke
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W3Q1VV5/?m=A2OVFSK27SVEBA&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
    https://www.kimovil.com/en/xiaomi-smartphones-prices
    Beyaz da cok güzel. Zaten güzel kılıflar var rengin pek önemi yok. Satıcı sağlamsa fiyat gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 6 Kasım 2019; 22:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar galaxy note 5 cihazımı 4 yılı aşkındır kullaniyorum artık hem hafıza yetmiyor hem muhtemelen donanım eskidi cihazda ciddi performans kaybı var. Sizce a3 modeline geçsem çok yadırgar mıyım cihazı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu paylaşabilecek bir yiğit var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Arkadaşlar galaxy note 5 cihazımı 4 yılı aşkındır kullaniyorum artık hem hafıza yetmiyor hem muhtemelen donanım eskidi cihazda ciddi performans kaybı var. Sizce a3 modeline geçsem çok yadırgar mıyım cihazı?
    Yadırganır tabi. Mi A3 hızlı gelir.

• yksln kullanıcısına yanıt
    Fiyat performansta çok iyi duruyor zaten, ben özellikle ekran için sordum aslında, malum elimdeki cihaz 2k. Ha diyecez ki ipadinki kaç ppi sanki, 10.5 pro var onun çözünürlüğü mi a3ten kağıt üstünde daha düşük. Ben hiç piksel saymadım ipadde şimdiye kadar. Okudugum kadarıyla herkes ekrandan memnun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 6 Kasım 2019; 23:37:0 >
  • Katalan! kullanıcısına yanıt
    iPhone 6'dan sonra mi a3 kullandım fakat hiç zorlanmadım. Saf android iOS gibi fazla müdahale edilemiyor. Ekstra özellikler için marketten uygulama indirmelisiniz. Arkadaşımda mi a2 lite var miui. Çok sık güncelleme alıyor bir tarafı düzeltirken başka bir yeri bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Fiyat performansta çok iyi duruyor zaten, ben özellikle ekran için sordum aslında, malum elimdeki cihaz 2k. Ha diyecez ki ipadinki kaç ppi sanki, 10.5 pro var onun çözünürlüğü mi a3ten kağıt üstünde daha düşük. Ben hiç piksel saymadım ipadde şimdiye kadar. Okudugum kadarıyla herkes ekrandan memnun sanırım.
    Ekran çözünürlüğü yönünden sıkıntı yok. Renkler de canlı ve güçlü.
    Sadece yoğun güneşte biraz problem oluyor onuda erişebilirlik kısa yolundan müdahale ediyorum, o da çok nadiren bir durum. Bunun haricinde gayet iyi cihaz.
    Stabil, hizli, donma kasılma yok, kamera çok iyi, pil güzel. Saf android avantajlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Ekran çözünürlüğü yönünden sıkıntı yok. Renkler de canlı ve güçlü.
    Sadece yoğun güneşte biraz problem oluyor onuda erişebilirlik kısa yolundan müdahale ediyorum, o da çok nadiren bir durum. Bunun haricinde gayet iyi cihaz.
    Stabil, hizli, donma kasılma yok, kamera çok iyi, pil güzel. Saf android avantajlıdır.

Alıntıları Göster
    Cihazin güncel antutu skorunu biliyor musunuz? Internette hep eski sürümler var antutu 8 öncesi.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bu önemliyse snd 710 lu olup bu fiyatlara yakın cihazlar var. Onlara göz atmakta fayda var

Aslında elimdeki cihazdan kaç kat güçlü onu anlamaya çalışıyorum. Sanırım siyah renginden alacam. Sizi yordum ama son bir sorum, gece modunda ekran sarı renginin miktarını ayarlayamıyoruz demiş biri youtubeta. Sabit mi o ayar?

• Bir de ben cihazın 64 olanını chip parayla 1500un altina denk getiriyorum. O paraya 710lu ve 2 yıl kesin güncelleme alacak kasası sağlam cihaz bulamam zaten. A3 gayet güzel o noktada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 7 Kasım 2019; 0:27:45 >
    Bahsettiğin bu galiba. Ayarlanıyor, sikinti yok :)
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Katalan! kullanıcısına yanıt
    ustad hem v30+ hem a3 az cok kullanan biri olarak kesinlikle lg v30+ arada dağlar kadar fark var.bende senin gibi 2 sene önceki telefon niye okadar para vereyim dedim a3 aldım pişmanım.su kadar diyeyim kıyas kabul etmez. güncelleme işini dert etmiyorsan arada ki farkı da ver git lg v30+ al..su-toz geçirmezlik daha iyi arka kamera deneyimi ve daha rahat kullanım v30+ artıları..
  • fotoğraf çekimini merak eden arkadaşlar için paylaşım yapayım
    12 mp normal
    8mp geniş açı f değeri yüksek olduğundan çok iyi söylenemez günü kurtarır sayılır
    8mp geniş açı
    12 mp google kamera gece
    12 mp gece kendi kamerası
    12 mp AI
    48 mp dhye yükleyemedim 23 mb
    yadi.sk
    IMG_20191027_082412.jpg — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/DTgYWrSB8ESrOg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 7 Kasım 2019; 10:34:1 >

geçenlerde mia3 ile bir telefonu kıyaslarken epeyde v8 için 201bin civarı bişey yazıyordu baya iyiymiş dedim bende kendi kendime ama şimdi baktım yine v7 puanı yazıyor

note 8 in puanı 171.200 yazıyor muhtemelen benzerdir değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıl72 -- 7 Kasım 2019; 12:5:5 >
  • Bir yazıyı kopyalamak için üzerine basılı tutuyorum yazı başka renkle kaplanıyor buraya kadar sıkıntı yok ama yazıyı biraz oynatinca ekranda ghost screen tarzı silik şekilde kalıyor . Nasıl yaptığımı anlamadan daha sonra siliniyor . Bu özellik nedir nasıl kullanılır bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bir yazıyı kopyalamak için üzerine basılı tutuyorum yazı başka renkle kaplanıyor buraya kadar sıkıntı yok ama yazıyı biraz oynatinca ekranda ghost screen tarzı silik şekilde kalıyor . Nasıl yaptığımı anlamadan daha sonra siliniyor . Bu özellik nedir nasıl kullanılır bilen var mı ?
    Bildiğim kadarıyla şunu diyorsunuz, o bir bug:

c.mi.com
    ghost problem after October update - Mi A3 - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2575665-1-0.html

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Evet antutu v8 skorlarını sitesinde yayınlamış. 170k alıyor.

Edit: 175k olarak düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 7 Kasım 2019; 13:0:52 >
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.