Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
439.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Hangi sürüm kurulu cihazda. Bende de yakınlık sensörü sorunu vardı Android 9 da iken. 10 geldikten sonra sonra sorun çözüldü.

Aslında Xiaomi sorunu da değil bu. Çerçevesiz cihazların genel sıkıntısı bu. Yakınlık sensörünu konumlandırmak zor oluyor

11 kurulu, 10da da yapıyormuş.

• c9nrad C kullanıcısına yanıt

Dönüş şu an kapalı. zamanla çözülür inşallah. bende merak ediyorum a11i ama dönemem diye geçemiyorum

• Android 11 tekrar mı yayınlandı? ben güncellemiştim yine 1.45 gb olandan bana da geldi? buna geçenler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Mi flash tool ile kurulum yapmak ve ota üzerinden güncelledikten sonra, hard reset atmak arasında bir fark var mı? İnstagramda 15 sn'den fazla story atamıyor veya diğer story parçalarını kayıt edemiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

bu olay çok gıcık ya, videoları bölemiyor telefon. Sadece instagram değil, herhangi bir videoyu parçalara ayıramıyor. çözümü bulamadım ben de.

• Android 11 de bugün bu hatayı aldım. Kapatıp açınca düzeldi. Böyle sorun yaşayan oldumu?
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nameless0 N kullanıcısına yanıt

Bana neden 35 mb geldi yahu bu güncelleme. Değişik bir durum kimine 1.5 gb kimine 35 mb.

• DeadMaster35 kullanıcısına yanıt

Hiç bilmiyorum ki :)

• Arkadaşlar, Google Widget nasıl kaldırılıyor? Google uygulamasını devre dışı bıraktığım hâlde arama butonu olarak Widget duruyor ama çalışmıyor.

Kaldırılmıyor normal yöntemlerle. Sırf o yüzden Nova Launcher'ı aldım.

Patron android sürüm numaranı söyleyebilir misin?

v12.0.4.0RFQEUXM benimkisi şu anda.

• Hadi ya :(((

• RKQ1.200903.002 V12.0.6.0.RFQMIXM

Global rom kullananlara farklı bir güncelleme gelmiş. Sizin sürüm bizimkinden farklı baksana.

• DeadMaster35 kullanıcısına yanıt

Evet farkettim ama sebebi nedir bilmiyorum :/

• az önce oto dan 1.45GB güncelleme geldi.

aranızda yükleyen oldumu. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 26 Şubat 2021; 8:25:30 >
  • Android 9 dan android 11 e nasıl gecebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hata ettik Android 10'a geçtik bir merakla halt ettik 11'e geçtik.Aklı olan 9'da kalsın şarj süresi yarı yarıya azaldı performans iyileştirmesi falan hikaye.

• HerkeseGider kullanıcısına yanıt
    kesinliklr katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.45 gb güncellemeyi yükledim sorunsuz , parmak izi tanıma önceki güncellemede çok yavaşladı bazen ekran algılamıyordu bile ,şimdi hassas olmuş sorun çözülmüş bu iyi oldu

• Android 9a döndüm cihaz kendine geldi. imkanı olan stok 9a dönsün.. not a11 den dönemezsiniz denemeyin. android 10dan dönüş var

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.