Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
442.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Perf kernelden sonra benimde böyle oldu üstat
    Sabah 7 de şarjdan çektim şuan %86
    1 saat 35 dk ekran süresindeyim çoğunlukla oyun oynadım ve YouTube.
    Perf kernel çok iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bluetooth kulaklığım arızalı olduğu için onu deneyemiyorum.

İlk sayfadaki şarj sonrası kullanım önerilerini uyguladınız mı? 20.7.2'de tam şarj sonrası ekran sürem bu şekilde(kalan şarja dikkat):

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Bende felix kernel denedim ama sonuc degismedi simdi sizin dediginiz perf.zip i deneyecegim

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Perf+ ile normale döndü şarj tüketimi %10 şarja 1 saat civarı gibi bir ekran süresi muazzam olmasada MIUI gibi komplex bir arayüz için normal.
    20.7.2 yi ilk kurduğum gün benim de su gibi aktı şarj.

• Bootloader kilidi açmak istediğimde can't unlock request parameter error hatası alıyorum. Kesin çözümünü bilen varmıdır?

• S.a MIUI 12 de. Arama yaptığımda. Geçersiz sayı eksik diye bir uyarı geliyor nedendir.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş, herhangi bir değişiklik falan sözkonusu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

Bootloader kilidi açmak istediğimde can't unlock request parameter error hatası alıyorum. Kesin çözümünü bilen varmıdır?
    İlk sayfadaki unlock işlemini uyguladınız mı? ADB olarak orada verdiğim paketi kullanarak deneyin.
  • MIUI 12 20.7.7 test ediliyor önceki sürüme göre parmakizi okuma ve genel anlamda arayüz akıcılığı artmış. Testler tamamlandığında paylaşılacak.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Peki tekrar perf kernel kurmaya gerek kalır mı üstat pil vs durumları için ?

• 3 Aylık Mi A3 birlikteliğimin sonuna geldim :) 2400 bütçem var biraz daha katabilirsem Redmi Note 9s Geçeceğim bu fiyatlara önerebileceğiniz telefon varmı
    Hocam MIUI 12. 20.07.02 bu hata var nedendir ?
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetolmez M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne zaman bu hatayla karşılaşıyorsunuz? Ben rahatlıkla arama yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepix

Peki tekrar perf kernel kurmaya gerek kalır mı üstat pil vs durumları için ?
    Evet perf kernel opsiyonel olarak sunuluyor boot.img'e dahil edilmedi.
    Arama yaptigimda arama bittiğinde bu ekran geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: batum06

3 Aylık Mi A3 birlikteliğimin sonuna geldim :) 2400 bütçem var biraz daha katabilirsem Redmi Note 9s Geçeceğim bu fiyatlara önerebileceğiniz telefon varmı
    Redmi note 9s 18W, Redmi note 9 pro 30W hızlı şarj
    Redmi note 9s 48MP(Samsung S5KGM2), Redmi note 9 pro 64MP(Samsung Bright S5KGW1) --> (Redmi Note 8 Pro,Samsung Galaxy M31, Realme 6/Pro, Galaxy A71 aynı sensörü kullanıyor)
    Redmi note 9s 1/2, Redmi note 9 pro 1/1.72 inch kamera sensörü

Fiyat farkı 30 TL.

Kapsamlı karşılaştırma:
    Kimovil.com
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs Xiaomi Redmi Note 9S: Comparison
    https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-redmi-note-9-pro,xiaomi-redmi-note-9s

3037 TL Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Akıllı Telefon Beyaz-Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili)
    www.amazon.com.tr
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Akıllı Telefon Beyaz (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0881TTJT6

www.amazon.com.tr
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Akıllı Telefon Gri (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0881TZRTZ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Arama yaptigimda arama bittiğinde bu ekran geliyor
    MIUI Türkiye Forumu
    Rom - MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-eu-beta-kararli-rom-indirme-baglantisi.80100/page-132

Sizinle aynı sorunu şu sayfanın başında farklı telefon kullanan biri daha yaşamış. Herhangi bir çözüm bulunamamış. Türkiye garantili miydi, yurtdışı imeili mi?

• Garantili

Hocam helal ya konu sahibi böyle olur. Eline klavyene saglik. Kimseye cevap vermemezlik yok. Teşekkürler herkes adına

Üstat bugün ya da yarın yüklerler değil mi sourgeforce'ye?
    hocam 9s 128 ile 64lük arasındaki 200 tl farka değermi uzun solukta 64 sorun açarmı ram 4 olmasından dolayı
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.