Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu an çok yeni olduğu için yorum yapamıyorum ama sanki hafif bir yavaşlık var gibi. takılmayan klavye ara ara takıldı. chromeda da yine bir takılma seziyorum ara ara. pil şu ana kadar normal gidiyor.

ama zorla telefon güncellenmesi ciddi anlamda haksızlık oldu. ben çok memnundum telefonumdan şimdi acaba bir sorun var mı diye kullanıcam. durduk yere keyif kaçtı.
  • DeadMaster35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yavaşlama var, klavye de takılma ve yukarı aşağı internette forum sayfalarında, aşağı yukarı sayfa kaydırmalarında arada takılmalar oluyor, pilde çok belirgin bir kötüleşme farketmedim ama cihaz eskisinden kesinlikle yavaş. düzeltme güncellemesi gelirmi bilemem.
    Bu cihazı alalı çok oldu, sıkıntı yoktu şu zamana kadar, çok da iyi bir cihaz ve uzun süre değiştirmeye niyetim yok, öyle böyle kullanacam artık.
  • Yeni güncelleme geldi 46,96mb
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncellemeleri ya yedeklerinizi alıp manuel yapın ya da yine yedeklerinizi alıp ota güncellemesinden sonra hard reset atın. Temiz kurulumlu şekilde mayıs güvenlik güncellemesi dahil global yazılımı kullanıyorum ve telefon yağ gibi akıyor bilginize.
  • hard reset'i nasıl yapıyoruz?
  • Selam arkadaşlar,

Android 10 güncellemesinden sonra telefon ev ağına bağlanmıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Mobil veri çalışıyor, diğer telefonlar ev ağını kullanıyor ama mia3 ağa bağlanamıyor. Çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar android 10dan 9 twrp ile çok rahat geçtim sorunsuz.
    Diğer bir konu ise cihazda kasma donma ısınma ve hızlı şarj tükenme olduğu Zaman twrpde hiç birşey silinmeden dalvik cache yaptığımda herşey düzeliyor.

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Yükledim şimdilik sorun yok yine yazarım duruma göre daha yeni yükledim

• K@ptan41 K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende yükledim iyi gözüküyor. Kameradaki sorunlar giderilmiş. Isınma olayı normale döndü. Memnun kaldım

• 3gun Whatsapp ta 20dk civarı görüntülü görüşme yaptık telefon resmen kafayı yedi. İnanılmaz kastı zor kapattım o derece. 1 seferlik bişey sanmıştım bugün yine 20dk civarı bir görüşme yaptım ve telefon yine kastı restart atmak zorunda kaldım. Çok ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

3gun Whatsapp ta 20dk civarı görüntülü görüşme yaptık telefon resmen kafayı yedi. İnanılmaz kastı zor kapattım o derece. 1 seferlik bişey sanmıştım bugün yine 20dk civarı bir görüşme yaptım ve telefon yine kastı restart atmak zorunda kaldım. Çok ilginç
    Görüntülü görüşmede bende de aynısı oldu..şimdide kamerada donmalar başladı özellikle portre modunda...çok acayip soğudum telefondan

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Yeni güncelleme geldi 46,96mb
    5 mayıs güvenlik yamasımı gelen günceleme
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Evet

• ozkan3411 O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kamera çekmiyor. Gcam acıyorum ordan çekiyorum oluyor. iyice saçmaladılar

• Arkadaşlar MIUI 11'de bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi bi türlü bulamadım. Kurarken de şöyle bir hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 21 Mayıs 2020; 22:30:36 >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım şimdi bende bulamadım ama Gcam yüklerken direk kendi yönlendirmişti beni oraya ama sendeki hata farklı sanki imza orjinal değil felan yazmaması gerek diye hatırlıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    geliştirici seçenekleri açıkmı?
  • güncelleme yaptıktan sonra sorunsuz diyordum ama telefon yavaşladı.
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını yaşadım, çok fazla ısındı ve öyle böyle değil acayip kastı. Şarjı ise su gibi içti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redoks33

Hocam baktım şimdi bende bulamadım ama Gcam yüklerken direk kendi yönlendirmişti beni oraya ama sendeki hata farklı sanki imza orjinal değil felan yazmaması gerek diye hatırlıyorum
    Kaldırılmış zaten hocam. YouTube Vanced'ın rootlu APK'da sorun var. Rootsuz olanı indirdim SAI ile kurulum yaptım.

Açık hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 22 Mayıs 2020; 7:16:2 >
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.